Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki kupić projektor mając 7000 zł

Przemb

Rekomendowane odpowiedzi

to jest tak samo jak z innym sprzętem częśc osób bedzie zawsze zadowolona inni nigdy,

każdy projektor ma i będzie miał wady nawet ten drogi za 50 tys

niestety jednym przeszkadza to innym tamto więc najlepiej sugerować sie własnym zdaniem

znajomy kiedyś stwierdził że jak bedzie czekał aż urzadzenie zostanie zrobione bez wad i potanieje to nigdy go nie kupi !!!!!!!!!!!!!!

projektory panasonica PTAE 500,700 mają nieszczęsną wadę ?? virtual bandig czyli pionowe pasy widoczne np. przy jasnych scenach - jednym to przeszkadza innym nie a niektórzy dopiero to widzą jak się im powie ?

ogólnie 500 chodzi bardzo przyzwoicie 700 tka ? nie porównywałem jedni twierdzą że gozej od poprzednika

niestety aby projektor potaniał musi być wykonywany z gorszych materiałów

niektórzy twierdzą ze w 500 była lepsza optyka niż w 700 ?

Od kilku tygodni jestem posiadaczem InFocusa 4805 i mogę go polecić z czystym sumieniem. Może niektórym nie podobać się to, że ma "tylko" 480 linii, ale kontrastowość obrazu i wyrazistość kolorów ("Dom Latających Sztyletów" :-O) to jest to co "robi" wrażenie podczas oglądania. Efektu tęczy nie stwierdzono (4x color wheel), szum też nie przeszkadza (używam go w trybie low, co w zupełności wystarcza). Podłączony jest do Pioneera 575 po componencie.

Projektor kupiłem w promocji w Łodzi za 5k PLN.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.