Skocz do zawartości
IGNORED

JVC HV-32D40 oraz denon1905

bartezz

Rekomendowane odpowiedzi

witam was

Co mozecie powiedziec o tym telewizorze

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

wlasnie go zakupilem czytalem wiele opini na temat tych telewizorow z modelu x4 i x5 oraz rowniez o modelu HV-32P40 jak jest roznica miedzy tym modelem a moim wiem ze na pewno cena ja zaplacilem 480 funtow.

I jeszcze jeden watek nie chce zakladac kolejnego tematu

Posiadam denona 1905

Dvd Pioneer dv-575A

Fronty Mission M 34i

teraz zamierzam zakupic centralny oraz sourandy

mysle o tej samej firmie

moje typy to:

Mission M 31i

lub

Ukryta Zawartość

oraz centralny

Ukryta Zawartość

co sadzicie o tym? okablowanie chorda i tutaj ma kolejne pytanie czy sourandy podlaczyc tymi samymi kablami co fronty czy moga byc gorsze??

Pozdrawiam

Ps.

locoloco

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/19539-jvc-hv-32d40-oraz-denon1905/

wielkie dzieki

czyli mam rozmumiec ze model HV-32D40 to jest to samo co HV-32P40??

To w takim razie jezeli jest to samo to dlaczego we wszystkich sklepach w Uk jest podane "D" a nie "P"??

Czytalem wczesniejsze posty na temat tego Tv i pisaliscie ze cena tego modelu wynosi ok 5 tys zl tak?

Tutaj model AV-32x5 jest tanszy o 20 funtow od HV-32D40 ja zaplacilem z przesylka do domu 490 Funtow co daje jakies 2800 zl czyli do 5 tys jest mu troche daleko wiec nie rozumiem tej rozbieznosci cen.

Ale dzieki za odpowiedz i pozdrawiam

Niestety nie znam modelu 32 D 40 .Nic Ci nie powiem na jego temat - na rynek UK - trafiają inne modele.

Modele marketowe genaralnie różnią się tym ,że na linii produkcyjnej są dwa stoiska kontroli jakości - podczas gdy linie konsumenckie to 20 stanowisk kontroli jakości .

Dlatego biorą się rozbieżności cenowe podobnych produktów.

Telewizor o ktorym ja mówię jest wysokiej jakości , i potwierdzają to wszyscy użytkownicy.

Cena jest 4500 ,- zł.

mozesz spojrzec na opis tego Tv (w pierwszym moim poscie jest link) i porownac go z modelem 32P40 jezeli posiadasz opis tego Tv. Szukalem tego modelu na stronach w UK i nic czy to w sklepach czy na stronie producenta. w polsce owszem znalazlem ale z drugiej strony bark mojego modelu. Myslisz moze ze jest to tylko roznica w nazwie Spowodowana 2 roznymi rynkami zbytu czy to dwa rozne telewizory??

porownalem te dwa modele jak na moje oko sa to te same modele choc moge sie mylic kolejny link

Ukryta Zawartość

jak widac "P" zastapili "D"

jezeli to ten sam model jestem bardoz szczesliwy ze stalem sie jego posiadaczem choc otrzymam go dopiero jutro :)

Ukryta Zawartość

nie wiem czy model 32P40 ma wbudowany tuner??

Bo 32D40 tak tutaj w uk bardzo popularne sa tunery tzw Free Tv . Przy normalnej antenie zewnetrznej w uk mozesz sciagnac 5 programo owy tuner daje mozliwosc ogladania ok 4o programo za ktore nie musisz placic ale nie sa dostapne z normalnej anteny. I moze stad sie wziela ta roznica w nazwie ze wzgladu na zintegrowany tuner. Cena takeigo tunera w uk wynosi (w najtanszym modelu) ok 30 funtow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.