Skocz do zawartości
IGNORED

BAAARDZO przyzwoity tuner za 300zł

fryk

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem, jak gra ale jak na tuner cyfrowy wygląd pierwsza klasa, Saba MD-292:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Cena też nieduża, niższa niż na niemieckim e-bay'u.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • 1 miesiąc później...

No i trafiłem na własny wpis, w którym polecałem Sabę MD 292. Tej z Allegro nie kupiłem. Ale zasięgnąłem języka o tym modelu i zaraz zacząłem żałować. I parę dni temu zobaczyłem w komisie właśnie ten tuner. Za stówę. Tym razem się nie zawahałem. Więcej w wątku o ślicznych tunerach. Są także zdjęcia :D

Nikt tu nie wspomnial o cyfrowym Kenwood KT-1100 SD a wg mnie to jeden z najlepszych tunerow jaki slyszalem no moze nie slyszalem ich az tak wiele, ale dzwiek tego tunera odpowiada mi bardzo, slucham go na co dzien i mozna go kupic wlasnie w okolicach 300 zl, co do strony uzytkowej i wygladu jest wygodne pokretlo do szukania stacji, wyglad nadal "nowoczesny" mimo wieku okolo 15 lat,

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

ten kenwood wyglada calkiem niezle...

skoro mowa o tunerach to zapytam sie o ten:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) chce kupic takiego tylko ciekawi mnie jak on moze grac, nie ma nic o nim w wyszukiwarce ani w opiniach. Chce uzyskac cieple i czyste brzmienie z dobra stereofonia nie wydajac duzo - nada sie ta yamaha?

czy moze lepiej to:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ?

dzieki za podpowiedzi

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ja nabyłem na allegro tunerek sony st505es w idealnym stanie.Uwazam,że jego brzmienie i wykonanie jest warte sporo więcej niż 350zł,które za niego dałem.Obsługa i możliwości też stoją na wysokim poziomie.Ogólnie polecam właśnie ten model tunera ponieważ go posiadam i jestem w pełni zadowolony z jego użytkowania.Wcześniej miałem sansui,brzmiał ładnie,ale jak dla mnie był mało "wypasiony".

Ja nabyłem na allegro tunerek sony st505es w idealnym stanie.Uwazam,że jego brzmienie i wykonanie jest warte sporo więcej niż 350zł,które za niego dałem.Obsługa i możliwości też stoją na wysokim poziomie.Ogólnie polecam właśnie ten model tunera ponieważ go posiadam i jestem w pełni zadowolony z jego użytkowania.Wcześniej miałem sansui,brzmiał ładnie,ale jak dla mnie był mało "wypasiony".

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.