Skocz do zawartości
IGNORED

Samsung HD-745,Gdzie kupic najlepiej?

Wally 70

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Krotko, ale tresciwie. Zamierzam kupic DVD Samsung HD-745 przez internet. Porady szukam gdzie najlepiej? Mozecie zarekomendowac jakis sklep internetowy? Na Pixmania oferuja od 19.08 HD-950, ale z tego co wiem nie bedzie on oferowany oficjalnie w europie, a z amerykanskiej instrukcji obslugi wynika ze nie ma on wyjscia scart. Jezeli

jestem w bledzie, to niech mnie ktos z niego wyprowadzi. Pozdro!

https://www.audiostereo.pl/topic/20129-samsung-hd-745gdzie-kupic-najlepiej/

HD950 będzie w Europie i będzie miał wyjście SCART, na stronie francuskiej już jest

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ściągnij instrukcję tam jest tył tego dvd

w pixmanii jest już dostepny od ręki

Ukryta Zawartość

a w "Audio" piszą że jest już HD955

a tutaj jest HD2000 to dopiero sprzęcik

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mi na infolinii Samsunga (~3 miesiące temu) powiedzieli, ze 950 nie będzie oferowany w Polsce. Na francuskiej stronie znalazłem, więc chyba będzie sprzedawany w lepszej częsci Europy ;). Może i u nas

Ukryta Zawartość

Amerykańskie modele DVD czasami nie mają Eurozłącza - tam preferują wyjścia component.

Ukryta Zawartość

jak nie 950 to bedzie 955, jeszcze lepiej, tylko że znów czekać trza bedzie

co ciekawe na tej francuskiej stronie instrukcja jest po włosku

co ciekawe na węgrzech 950 sprzedawana była najwczesniej tzn. na stronie wegierskiej był on juz 2 miechy temu

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

hd850 jest juz w polskich sklepach

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Witam serdecznie!

W tym miejscu dziekuje bardzo mocno koledz POL32 ! - dzieki Tobie 2 godziny temu kupilem w makro w miejscowości Przejazdowo pod Gdanskiem hd745 za 365 zł!!!! WAZNE SĄ JESZCZE 2 SZTUKI!

Na pierwszy ogień do hd włozyłem płytę hybrydową Dark Side of The Moon Wiadomo kogo, i co ?

Rewelacja! Moje bw602 s3 ozyły! pojawil sie bardzo niski dół, gruby i masywny, mnóstwo detali o kapitalnej selektywności! Dżwiek dosłownie wyszedl przed kolumny!

Zestawy głosnikowe nie jako zniknęły z pokoju, i ta cisza w momentach pianopianissimo szok! Przy utworze zapisanym w londynskim antykwariacie z wieloma zegarmi, czulem że je mam przed sobą!

Na warstwie cd, natomiast gorsza dynamika, mniej szczegółów, i mniej powietrza wokół zestawów, szczegóły sie zlewają...Dzwiek okreslil bym jako bardziej jasny, ale nie agresywny a wrecz delikatny,bas szczuplejszy, srednica odrobine wycofana - poziom cd z przed kilku lat.

Wykonanie odtwarzacza wiadomo nie japonia, ale jak na plastikowy panel przedni, to nawet dobrze wychodzi mu udawanie aluminium. Odczyt plyt dvd - czyta każdy rodzaj - plus i minus, nie widzi sesji dodanych w mp3 na dvd poza pierwszą.

Co mnie zdenerwowało to brak przewijania w mp3! jest to Drugi odtwarzacz który posiadam bez tej funkcji!!!

Avi czyta ale nie widzi napisow, pewnie upgrade oprogramowania pomogl by. jako główną wade uważam zbyt mały kąt odbioru sygnałów z sterownika zdalnego sterowania, doslownie z odległosci kilku metrów trzeba w niego celować! Trzeba będzie sie przyzwyczaić...

DVD Audio nie słuchalem bo na razie nie posiadam.

Podsumowując fajna maszyna za dobre pieniądze, tylko zeby wiecej tytułow było na sacd i były tańsze !

Jeszcze raz serdeczne dzieki dla ww kolegi!

Pozdrawiam wszystkich!

No witam ! Troszku mnie nie bylo, ale jestem juz z powrotem. Dzieki za wszystkie opinie, wlasnie przed wczoraj kupilem na Pixmania HD-950, 736 zl z dostawa do domciu, boli tylko ze czarny i ze bedzie dpoiero we wrzesniu, ale wtedy wlasnie zjezdzam do Polski z Irlandii. Potrzebuje jeszcze kupic kolumny, w przedziale 1000-1500 zlociszy. Moze Gale 3040 ? A moze Tonsile Maestro II 130. Kto doradzi? Pozdro !

• 5 tygodni później...

-> Wally 70

Jeśli szukasz galle 3040 to ostatnio widziałem w Poznaniu za 900zł ale właściciel sklepu był skłonny jeszcze coś potargować. A wracając do głównego tematu to widziałem w Makro Samsunga HD 745 za 480zł i rozkładają na 20 rat bez żadnych kosztów.

Pozdrawiam

Luxmany i winyle 

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.