Skocz do zawartości
IGNORED

Zagrywki...

il Dottore

Rekomendowane odpowiedzi

posłuchaj locoloco........ ani cię lubię ani nie lubię... ale...!!! mimo wszystko jesteś tu potrzebny a że ktos tam cie nie lubi i że masz z tym kimś starcia od zawsze to nie znaczy ze masz stąd spadać...!!! dlaczego ludziska adresują tematy bezpośrednio do Ciebie co...??? masz tu być i tyle...!!!!!!!! a że ktos Ci powie coś tam to to olej...!!! też Ci kiedyś coś chyba nie do końca dobrego i uczciwego z mojej strony napisałem ale bez jakiejś tam ukrytej zazdrości że wiesz więcej czy coś....... poprostu poszedłem za "ciosem postów jakiegoś tematu"...;)

nie badź p........ i pisz tu dalej...!!!!!.......;)

https://www.audiostereo.pl/topic/20787-zagrywki/page/2/#findComment-364489

dla mnie mozesz byc kosmita z planety melmak :-), nie tylko sprzedawca.

jeden siedzi w biurze od 8 do 16 majac gdzies to co robi i rzygajac swoja praca mysli tylko by wyjsc z firmy.

nawet gdybys sprzedawal to robisz to z pasja.

z ilu ludzi którym doradziles, sprzedales jakis tv...o ile sprzedałeś kiedykolwiek.

ja doczytałem sie dotychczas ze przeważnie dla zdecydowanych znajdowales rozne sprzety taniej.

akademicka dyskusja.

zostajesz i koniec :-)

https://www.audiostereo.pl/topic/20787-zagrywki/page/2/#findComment-364493

dobra widze że z tematu się zrobiło kółko różańcowe

ciekawe ile jeszcze użytkowników/kont napisze swoje poparcie dla locoloco

ja napiszę

niech zostanie

płakać jak zniknie nie będę

ale jak będzie trzeba coś dopisać czy poprawić to co napisze locoloco to napewno to zrobię

(jak już pisałem jak się komuś nie podoba to rozwiązanie sprawy przez kliknięcie ignoruj jest idealne)

a jeżeli locoloco aż tak bardzo denerwuje moje czepianie się szczegułów niech pisze swoje posty normalnie bez "ekstra cen" (które czasem faktycznie są "ekstra" ale czy nie wystarczy dobry opis "o mnie" nie drażniący za każdym czytanym postem), linków do własnych textów z innych forów czy pod innymi nick-ami czy stron promujących jego sklep

czy nie można wyraźnie napisać że przy plaźmie za 7000zl nie ma mowy o hdtv...

ja rozumiem że jak ktoś chce wydać 7000zl na plazmę to je wyda ale po co mu ściemniać że jak pojawi się HDTV to zobaczy on na czym ta rewolucja polega..

to mnie drażni i stąd wynikały moje czasem przyznam niemiłe posty ale prowokują mnie ludzie którzy jak im się zwróci uwagę jeszcze bardziej z uporem maniaka powtarzają swoje

https://www.audiostereo.pl/topic/20787-zagrywki/page/2/#findComment-364510

witam

Ja jestem z małej miejscowości . Podawanie cen przy produktach uwożliwia mi i moim znajomym i nieznajomym pozwala zaoszczędzic znaczne kwoty.

Daleko mamy do supermarketów więc wiedza ta jest dla nas bezcenna.

Gdyby tak ktoś chciał robic w AGD.

Ale przeszukałem cały internet - nikogo takiego nie ma.

Żaden sprzedawca nigdy nie dał mi upustów jeśli nie wskazałem mu ceny konkurencyjnej. Czesto dochodziły one do kilku tysięcy. Gdy ogłupiali ludzie rzucali się do MM - jak do kościola.

Takich dobrze poinformowanych ludzi jak Locoloco - jest nie wiele. Ostrzega nawet przed zakupami gdy wie ,że będą nowe nizsze ceny. Choc wiem że ma swoje sklepy i mógłby udac idiotę.

Wiem ze swojej robotniczej strony ,żeby cos mądrego napisac potrzeba poświęci wiele własnego prywatnego czasu.

Na Locoloco ja moglem liczyc zawsze. Żeby nie zasmiecac wątku korzystałem z jego GG.

Nawet późno w nocy - nigdy nie odmówił.

Jeśli nie wiedział - dał odpowiedź za kilka dni . Ale dał.

Pomógł moim znajomym gdy mieli problemy z Panasonicem. Nawet w PIH-u nic nie załatwili.Walczyli ze sprzetem 1,5 roku. On zadzwonił do Prezesa Panasonica i załatwił w dwa dni.

Uważam ,ze jest ktoś taki potrzebny.

Ja moge by nie obiektywny - coś tam zyskałem dzieki niemu.

Ale myslę że nikt nie może mu zarzuci braku chęci pomocy i nikt mu nie zazdrości ciężkiej pracy.

Ja tego nie potrafię mam małą wiedzę techniczną. Więc staram się szanowac ludzi.

dzieki Locoloco

https://www.audiostereo.pl/topic/20787-zagrywki/page/2/#findComment-364523
Gość pepino

(Konto usunięte)

>Ja jestem z małej miejscowości . Podawanie cen przy produktach uwożliwia mi i moim znajomym i

>nieznajomym pozwala zaoszczędzic znaczne kwoty.

>Daleko mamy do supermarketów więc wiedza ta jest dla nas bezcenna.

>Gdyby tak ktoś chciał robic w AGD.

>Ale przeszukałem cały internet - nikogo takiego nie ma.

www.kupujemy.pl

www.skapiec.pl

https://www.audiostereo.pl/topic/20787-zagrywki/page/2/#findComment-364651

ciekawe

pokaż mi kto na tych wyszukiwarkach ma duszę ,że możesz zapytać go o różnice między 32 R 31 a 32 R 51 albo uprzedzi Cię ,że za tydzień będzie promocja JVC czy Pioneera. Poczekaj zaoszczędzisz kupę kasy.

A ceny czesto podawał nizsz e niż w Twqoich adresach.

Dużo moich znajomych rozpoczynało poszukiwanie informacji od tego protalu.

Poszukamy sobie innych - tam gdzie mówią ludzkim głosem.

https://www.audiostereo.pl/topic/20787-zagrywki/page/2/#findComment-364685
Gość pepino

(Konto usunięte)

ok sęp, nikt Ci tam nie doradzi, ale przynajmniej masz przegląd sytuacji cenowej, a i sklep locoloco się tam znajdzie

nie potępiam locoloco w czambuł, bo nieraz z jego rad skorzystałem (i pewnie jeszcze skorzystam)

uważam jednak, że podawanie cen w postach na forum, to lekka przesada

poza tym zawsze istnieje niebezpieczeńswo, że opinie z jednego źródła mogą być jednostronne

dlatego dla równowagi warto zajrzeć choćby na www.homecinemachoice.com lub www.plasmatvbuingguide.com lub www.lcdtvbuingguide.com

dwie ostatnie strony są amerykańskie, ale jest tam mnóstwo interesujących informacji, choćby o hdtv i magicznych rozdzielczościach ekranu oraz co z tego wynika dla uzytkownika tv

polecam lekturę, a później porównanie cen w necie

https://www.audiostereo.pl/topic/20787-zagrywki/page/2/#findComment-364770

----> sęp

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/20787-zagrywki/page/2/#findComment-364973

----sęp cytuje " że możesz zapytać go o różnice między 32 R 31 a 32 R

>51 " - osobnik o którym mowa początkowo twierdził że różnia sie tylką obecnością złącza hdmi - doppiero gdy inni użytkownicy troche napisali na ten temat on również zmienił zdanie

https://www.audiostereo.pl/topic/20787-zagrywki/page/2/#findComment-364976

nie wiedziałem ,że tak można

że moderator pozwala na używanie takich słów

ale moge z calą odpowiedzialnością powiedzieć Twoja głupota nie zna granic.

Nie wiesz nawet gdzie są granice przyzwoitości - muslałem już , a raczej miałem nadzieję ,że takich ludzi jak Ty nie spotkam na tym forum.

Nie ma słów które usprawiedliwiały by Twoje Chamskie zachowanie.

Widzę że zabierasz tylko tam głos gdzie możesz pomówić o dupie Maryny.

Dużo osób zaoszczędziło dzięki niemu nie tylko Twoją zasraną kasę - ale przede wszystkich kłopotów.

Tobie nie jest to znane . Bo jak widać nie bierzesz odpowiedzialności za słowa.

Chowasz się za monitorem jak prostytutka po lasach.

Spróbuj mądrze odpowiedzieć na pytania - w watkach skierowane do tego jak nazywasz Osobnika.

Boisz się osmieszyć !!!!! Bo pieprzyc każdy potrafi - TAK JAK TY.

Ale doradzić - niewielu.

Dzięki wszystkim za uczciwe prawdziwe porady- wiem ile czasu to ich kosztuje.

https://www.audiostereo.pl/topic/20787-zagrywki/page/2/#findComment-365028

panie sępie

jak do tej pory to Ty zaatakowałeś kilku użytkowników głupimi textami

I również Ty wciągu ostatnich dni kilka razy zachowałeś się chamsko

cóż widać jaki poziom użytkowników chwali locoloco

ja staram się już pochamować bo niczemu to nie służy ale też nie raz podobnie reagowałem na jakiś tekst w moją stronę

vader nie pochamował się z opinią na temat Twojego wywodu o locoloco

ale postać pokazana na zdjęciu jest jak najbardziej poztytywna :D

jak nie widziałeś jeszcze tego filmu (podpowiem mowa o Pulp Fiction) to polecam nadrobić zaległości

https://www.audiostereo.pl/topic/20787-zagrywki/page/2/#findComment-365057

MOZE CZAS BY PSEUDOINTELEKTUALIŚCI SKOŃCZYLI KLEPAC GŁUPOTY.NAWIĄZANIA DO FILMÓW, PRZENOŚNIE I (TRUDNE SŁOWO) METAFORY-..HA HA..BY KOGOS ZDYSKREDYTOWAĆ...MOŻE ZAMIAST USKUTECZNIAĆ SWOJE GATKI CZAS ZASTAWNOWIĆ SIE PO CO TU JESTEŚCIE.ŚLEDZE TE FORUM PRZEZ JAKIS CZAS. ogOr raz na jakis czas cos podpowie,za co dziekuję w imieniu innych, ale vader jest po ciemnej stronie mocy ha ha...nie widziałem żadnej rozsadnej porady.

panowie dajcie sobie spokój.

pomijam wady każdej ze stron,która się spiera ale chyba warto pomyśleć czemu służy krytyka którą tu słysze. kogo obchodzi co myslicie o etycznym lub nie, zachowaniu kogokolwiek. ludzie mają to gdzieś, szukają porady podobnie jak ja, zostawiając normy etyczne chorym malkontentom.

jeśli podpowiedz kogoś, kto nawet kreci swoje lody , co nie ma znaczenia, zmusi kogos do zastanowienia nad zakupem (co w moim przypadku ma charakter intuicyjny i juz dawno bym kupił gdyby nie watpliwości niektórych), ważny jest rezultat, a w przypadku lococloco czesto rezultat jest bardzo dobry.

nie wiem czy sie on po tym farmazonie który się tu odbył, udziela czy nie, ale bardzo chciałbym go tu jeszcze zobaczyć bo na pewno wkrótce znajdzie sie wiele pytań, na które jak zawsze odpowie tylko on bo inni sa za dumni by gadać z gamoniami którzy nie znają się za dobrze na temacie forum.

pzd

P.

https://www.audiostereo.pl/topic/20787-zagrywki/page/2/#findComment-365081

Miałem Cię za GOŚCIA /ogor/

Nawet polecałem Twoje opinie .

Nie wiem jakie stosunki osobiste łączą Cię z poprzednikiem - ale rozumiem że bardzo zażyłe.

Gdy inni odejdą - obrażani przez Was dwóch - na tym portalu elektronicznym zostaną tylko Ci którzy obrażają innych.

Strach się o cokolwiek zapytać ,żeby nie zostać obrażonym albo nie narazić się na śmieszność Waszą.

Locoloco - odpowiadał przynajmniej na każdy problem.

Teraz kopiecie leżącego - bo się nie może bronić .

Życzę sobie i innym zagubionym w gąszczu elektoniki - kogokolwiek na kogo można liczyć zawsze.

Ja się wycofuję z tego wątku.

pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/20787-zagrywki/page/2/#findComment-365104

a ja nie znikne, nie stac mnie na to.

mam nadzieje ze ktoś, podobnie jak czesto wczesniej krytykowany czlowiek z Olsztyna wkrótce pomoże mi zorientowac się w temacie i nie wydac bezsensu oszczednosci.

chyba ze tak juz podpadłem że nikt nie udzieli mi pomocy.

pozdrawiam wszystkich uczestników

P.

https://www.audiostereo.pl/topic/20787-zagrywki/page/2/#findComment-365119

panie sępie

nie obraziłem Cię w żadnym zdaniu

przytocz to co Cię poruszyło

I przypomnij sobie jak mnie wczoraj bez powodu zaatakowałeś

Ukryta Zawartość

p.s.

później się dziwi jeden z drugim że ktoś się trafi ktoś posądzi o współpracę z locoloco (lub też multikonta tego drugiego bo to z nim prowadzicie polemikę)

no sory ale jak piotruś wraz z bratem colibri75 w osobnych tematach szukają odpowiedzi na swoje pytania (jakby nie można było razem zapytać do tego mylą im się konta)

a sęp wtrąca się do rozmowy nie mertytorycznie tylko atakuje innego piszącego z locoloco (zresztą jego posty na tym forum to tylko ataki na innych czy polecanie blackninja vel locoloco)

no i kupa innych kont powstałych tylko do zadania jednego pytania..... (tak nie było zawsze a trochę już to forum czytam)

mi to śmierdzi ale nie ruszam gówna bo nie chce żeby mnie ktoś znów sprowokował

mogę nie mieć racji ale mi to się wydaje podejrzane

przepraszam jak ktoś się poczuł urażony

i niech mi nikt nie zarzuca że szczekam na nowych bo ja nie patrzę ile ktoś ma napisanych postów tylko na pytanie i jak mam coś do napisania/dodania to to robię

wyłaczam się z tematu i dla mnie koniec dyskusji ale ja tu zostaję :D

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/20787-zagrywki/page/2/#findComment-365122

sorry ogOr ale nie moja wina ze ja ma stale lacze i net a brat nie, i ze mamy podobne pytania.

czasem nie ukrywam że coś dopisze od siebie.

mamy podobny problem i nawet jak zadajemy podobne pytania to wynikają one z podobnych potrzeb (no moze ja mam ciut wiecej do wydania) i z braku wiedzy.

doskonale zdajesz sobie sprawe że ze szczekaniem to nie było dosłownie...taka mała przenośnia na wielkie hallo które sie zrobiło.

ja przedstawiam tylko swoje odczucia bo po prostu nie mam sie do kogo zwrócić z watpliwosciami, a prawie nikt mi nie chciał pomoc.

dla mnie takie kwestie nie sa tylko kwestiami sporów. mi naprawde zależy by dobrze wybrac.

a wiesz lepiej niż ja jak zmienia sie rynek.laikowi trudno nadąrzyć.juz prawie myślisz że to co wybrałeś to super strzał..i nagle czytasz ze jest cos innego, nowszego.

pewnie ze można napisać ze nie chciałem nikogo obrazić (no bo pewnie ze nie chciałem), ale co dalej...

to tyle.licze na zrozumienie.

każdy staje przed podobnymi dylematami przy zakupach.dobrze miec choć minimum wiedzy merytorycznej by nie dac sie nabic w butelke w byle markecie. a kazdy kto odpisze mi na pytanie poswieca mi swoj wlasny czas, swoja uwage. i za to bardzo dziekuje. nie dziwcie sie wiec ze na tym watku napisalem swoje odczucia.

zycze wszystkim wszystiego dobrego

https://www.audiostereo.pl/topic/20787-zagrywki/page/2/#findComment-365137

ale faktem jest że locoloco ma trochę sobowtórów

tutaj kiki się udziela

Ukryta Zawartość

a tutaj Krzysztof Górski wydaję się być też znajomy

Ukryta Zawartość

i jeszcze jedno

lococloco napisał

"Skoro prawie wszystkie posty mówią że JVC 32 X 5 jest ok."

czy mógłbyś locoloco podać linki do choćby dwuch pozytywnych opinii na tym forum o tym tv lub gdzie indziej

ja jak czytam pozytywną opinię o 32X5 to jest to zazwyczaj twoja opinia

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/20787-zagrywki/page/2/#findComment-365244

Tylko nie płaczcie za Locoloco, w razie czego mogę go zastąpić. Jak macie problem odpowiedzcie na następujące pytania:

Jaka odległość od ekranu?

Jaka kasa?

Jakie źródło sygnału?

Czego oczekujesz?

Jakie złącza?

Odpowiedź jest poniżej, zaufajcie mi, będzie zawsze pasować:

JVC zbiera zdecydowanie najlepsze oceny, Sharp wypadł najlepiej, chodzi ekstra............

Jakby komuś przyszło do głowy sugerować że jakiś Philips albo inny Sony może być wart zainteresowania to proszę wiedzieć że bzdury opowiadacie......

pzdr

Pezet

https://www.audiostereo.pl/topic/20787-zagrywki/page/2/#findComment-365276

kurde a miał być już koniec...

i sytuacja podobna

też nowi użytkownicy i pierwsze post....

i polemika z locoloco vel kiki

i ten sam sposób pisania...

i to samo co na

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ......

i nawet GG takie samo....

te same farmazony...

nie uwierzę że taki bum się w polsce na plazmy zrobił

i wszyscy szukają porad na forach i to u konkretnej osoby....

no i jak tu ufać sprzedawcom.....

na gazeta.pl pojawił się podobny wątek o panu locoloco i jego sobowtórach

kwestia czasu jak się na każdym forum będzie o tym mówiło

darmowa reklama??

a może własnie o to chodzi??

tyle tylko że przy takim prostackim podejściu do klienta.....

ale jak się ludzie nabierają na "maile od banku" o podanie numeru karty kredytowej to jak się mają nie nabrać na "ściemy" Olsztyńckiego sklepu

omijać z daleka

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/20787-zagrywki/page/2/#findComment-365281

witam

cały czas mam nieodparte wrażenie że cała dyskusja wywołana jest przez rózne podejscie i oczekiwania odnośnie takiego miejsca jakim jest to i podobne mu fora

wielu forumowiczów albowiem podchodzi do porad kreowanych przez innych w sposób zdawalo by sie absolutny

czy nie jest bowiem tak by czasem ktos nie przytoczył kilu suchych faktów dostepnych na stronie producenta aby wzbudziło to u pytającego przekonanie o słusznosci zakupu sprzetu o który pyta

przypomina to swoiste pytania nastolatki do kolorowych pisemek by te podpowiedziały jak ma sie ubrac na spotkanie z wybrańcem poczym po usłyszeni czarna mini jej zadowolenie zdawało by sie nie miec końca :DD

o ile tego typu podejscie może byc uzasadnione wobec dvd nagrywarek VCR i podobnych których naoczne przetestowanie zdaje sie byc problematyczne otyle kierowanie sie pytaniami w stylu który tv jest lepszy jaka plazma do 12 000 czy co zakrawa na kpinę jakie kino brzmi lepiej bez własneg kontaktu ze sprzętem zdaje sie byc mało poważne

wielu ludzi chciało by uzyskania natychmiastowej definitywnej odpowiedzi na pytania które rozwiewa sie tygodniami

nie zakładając jednoczesnie że np. plazma x(JVC) dla jednego (locoloco) moze wydac sie znakomita a dla kogos innego (pytającego) odwrotnie tymczaem sprzet y(LG) był by dla niego najlepszy ale skazuje sie juz na starcie jedynie na wybór dokonany przez innych

sam ostatnio czekajac na kogos w jednym z centrów hand. przygladałem sie przez kilka chwil tv plazmowym i LG o dziwo ku mojemu zaskoczeniu wydał mi sie najlepszy pomimo tego że ustępował innym nieznacznie czernia zato obraz w najmniejszym stopniu dotknięty był "pixelozą" na co zawsze zwracam uwage

reasumujac to i inne fora konsumenckie różnią sie np. od forum miłosników plakatu tym że dotykaja drażliwej swery zasobów przeznaczonych przeważnie na zakup

myślę zatem że bezkrytyczne podchodzenie do doradców miłośników elektroniki którzy gotowi sa poswiecic swój czas na odpowiedzi nawet na najdrobnejsze pytanie bez wzgledu na porę począwszy od przenośnego cd na sprzecie za dziesiątki tyś zł kończac niesie za soba niebezpieczeństwo że nie musi w każdym przypadku chodzic tylko o pomoc blizniego

zatem bezpieczniejsze a co ważne NAJROZSADNIEJSZE wydaje sie kierowanie przekrojem wypowiedzi na dany temat zwracając uwagę na opinie osób które posiadająjuz dany sprzet(chodz i tu trzeba brac poprawke na gloryfikacje przez nieswojego rtv )a przedewszystkim kierowanie sie własną ocena w jak najwiekszym stopniu abstrachujacąod ocen innych bo to my spędzimy następne lata z danym modelem a nie locoloco czy kto inny z tego forum

pzdr

https://www.audiostereo.pl/topic/20787-zagrywki/page/2/#findComment-365435

------->jovono popieram w całej rozciągłości, nie może być tak że jedynym źródłem oceny sprzętu który chcemy kupić ma być sprzedawca ( w którego przecież interesie leży to aby dany sprzęt sprzedać )

https://www.audiostereo.pl/topic/20787-zagrywki/page/2/#findComment-365551

dużo racji - Jovono

ale

w takim razie ja wole dostać opinie / bo decyzje podejmuję zawsze sam/ o fachowca. Przeszkolonego która ma doczynienie z wieloma produktami i jest w stanie coś powiedzieć. Nie mówiąc o danych technicznych które sypie z ręki , gdy nawet sprzedawcy specjaliści w sklepie twierdzą - weź czytaj instrukcje. Wiem że organizowali pokazy - ja nie byłem- na których jest sporo osób. Czytałem wypowiedzi tych osób po pokazach - są wyczerpujące co do zakresu informacji.

Czytam wypowiedzi ogora i też polecałem jego opinie innym - tez mam podejrzewać jak jest dobry że ma ukryte cele ? PARANOJA

Nawet Urząd Skarbowy juz nie podejrzewa każdego że jest złodziejem.

pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/20787-zagrywki/page/2/#findComment-365559

dla szukających rzetelnych opini na temat sprzętu polecam stronę:

Ukryta Zawartość

prezentowane tam recenzje poszczególnych sprzętów pochodzą z kilku zachodnich czasopism i nie są tylko suchymi danymi a'la dane z instrukcjiiale prezentują wady i zalety opisywaych produktów

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/20787-zagrywki/page/2/#findComment-365563

you to take part. Click here!

To maja być nowości ???????

All-In-One Systems

Mustek R320A Plus

Digital TV Receiver / DVD Player Combis

Mustek DVB-T202

Digital TV Receiver / Hard Disk Recorder Combis

Inverto IDL-7000T

Digital TV Receivers

Bush DFTA1

DigiFusion FRT101T

Inverto IDL 3000-T

DLP Video Projectors

Sagem MDP-1600

DVD Players

CyberHome CH-DVD 462

DVD Recorder / Hard Disk Recorder Combis

JVC DR-MH50S -

DVD Recorder / VCR Combis

Panasonic DMR-ES30VEB

Sharp DV-RW250H

Home Cinema Systems

Denon DHT-M330DV

LCD Displays

Akai LM-H30CJSA

AOC TV20542E - Tajwan

DMTech DML-4120SD

Humax LGB-26DTT

LG RZ-20LA70

Philips 20PF8846

Samsung LE32A41B - wyszedl ze sprzedaży w Polsce

Sharp LC-20SH1E - wyszed ł ze sprzedaż w polsce

Thomson 32LB220B4U

Plasma Displays

Fujitsu P42HHA40

To stare urządzenia -

wolę już inne strony Polskie

ale mądrych doradców.

https://www.audiostereo.pl/topic/20787-zagrywki/page/2/#findComment-365582
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.