Skocz do zawartości
IGNORED

Jak dobrze przetestować zestaw?

domess

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!!!

Jakoś tak się złożyło, że zakupiłem w Media w wyprzedaży następujący zestawik:

Amlituner Denon AVR 1905 (1299PLN) 3 lata gwarancji

DVD Denon 1910 (899PLN) 3 lata gwarancji

Do zestawu podłączyłem narazie (proszę się nie śmiać :) Altusy) NARAZIE!!! Bo tylko takie mam.

Narazie wszystko h*ja bez zastrzeżeń powiem więcej DENON 1905 lepiej gra z Altusami niż Wzmacniacz Technics SU-A700 MK3.

Jak mogę sprawdzić czy wszystko jest ok z DENON'em czy wszystkie funkcji, końcówki grają zna ktoś jakiś sposób? Mam 7 dni na ewentulną wymianę jakby coś było nie tak?

Pozdrawiam

Ps Wpadłem na taki szalony pomysł. Wezmę aplituner i odwiedzę jakiś sklepik i przy okazji posłucham jakiegoś zestawiku tak niby że chce teraz kupić?

https://www.audiostereo.pl/topic/20827-jak-dobrze-przetestowa%C4%87-zestaw/

"MM Wawa Marki piatek godz. 9.00 TV lcd Grundig Vision 32" cena 5860zl - biala kartka czyli nie wyprzedazMM Wawa Marki sobota godz. 11.00 TV lcd Grundig Vision 32" cena 6230zl -zołta karka czyli wyprzedazjuz mi sie nie chcialo pytac sprzedawcow ... poprostu wyszedlem-- pozdr...Metaflex"

inni mieli mniej szczęścia

pozdrawiam

Ale jazda

Ja byłem w sobotę o 18:00 w Chorzowie.

Mało tego jeszcze nawet amplituner wziąłem na raty bo po co obciążać tak mocno budżet.

Został jeszcze jeden 1905 no i komplet 1705 + 1710 za 1499 pln

Chyba miałem niezłe szczęście

Pozdrawiam

Z tym testowaniem w sklepie pod kątem przyszłościowego zakupu kolumn to jest niezły pomysł ... nawet jeśli teraz nie jesteś na kupnie to wiedza z czym/ z jakimi kolumnami ten ampli dla Ciebie lepiej gra na pewno Ci się przyda ... i nie sądze żeby przy wcześniejszym umówieniu się - robili w sklepach/salonach ;-) jakieś problemy ...

Ew. mozesz sprawdzić czy wszystkie kanały działają metodą przepinania pod kolejne wyjścia posiadanej pary kolumn ... oczywiście przy WYŁĄCZONYM amplitunerze !!! Da Ci to co prawda tylko pogląd czy wszystkie kanały działają - a nie jak ... ale zawsze coś ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.