Skocz do zawartości
IGNORED

Polska - Austria

syntax

Rekomendowane odpowiedzi

Ja może też bym się śmiał, ale naprawdę chciałem zobaczyć ten mecz, a nie mogłem. A słuchać się tego nie dało - na trzeźwo... A tak serio, to był skandal, po co zatrudniać takiego bęcwała? Nie wierzę, że nie da się znaleźć nikogo, kto jest w stanie przeprowadzić relację nie z własnej fazy tylko z meczu. Może trzeba odmłodzić tę ekipę?

chlopaki, przeciez to jest legendarny Tomasz Zimoch, ktory zaslynal komentarzem meczu Widzew-Broendby w Lidze Mistrzow pare ladnych lat temu ("koncz, Panie Turek!")! czesto robie tak, ze wlaczam mecz w TV i nastawiam radiowa Jedynke, zeby tego goscia posluchac! nie wiem co ona przypala, ale przy jego komentarzu mozna sie niezle usmiac.

AUSTRIA JESZCZE AWANSUJE DO MISTRZOSTW SWIATA - TO NIE SCIEMA - CZYTAJCIE!!!

Dzisiaj Austriacy rozjuszeni pechową porażką z Polską - rozwalają Azerbejdżan i zgarniają 3 punkty. Oczywiście Polska tez wygrywa z Walią, natomiast w meczu Anglii z Irlandia Północną pada remis ( w koncu to kolejny mecz derbowy na wyspach i w koncu musi pasc remis, bo to najpopulraniejsze rozstrzygniecie derbów). Tak wiec dzis tabela bedzie wygladac tak: 1.Polska 24p, 2.Anglia 20p,3.Austria 14p.

8 pazdziernika Polska pauzuje, bo ma jeden mecz wiecej niz rywale, za to jest wtedy mecz Anglia - Austria. Anglia lekcewazy rywala, a Austria majaca noz na gardle strzela w 90 minucie z rzutu karnego gol i wygrywa (wiem co myslicie ze jest przepasc miedzy Austria a Anglia i nie bedzie zwyciestwa Austriakow, ale ja sie pytam czy nie zmieni sie obraz meczu jak Angole dostali by np. 2 czerwone kartki? - a to sie zdaza).

Tak wiec 8 pazdziernika tabela wyglada tak: 1. Polska 24p (awans do MS), 2.Anglia 20p. 3.Austria 17 p.

12 pazdziernika Austria rozwala na swoim boisku Irlandie Polnocna, a Polska jedzie do Londynu juz jako finalista MS. Anglia bedzie rozjuszona, bo bedzie miala noz na gardle i od poczatku zamknie Polakow w ich polu karnym. Polska bedzie grala na luzie i w pewnym momencie wykorzysta swoj od lat znany atut - czyli gra z kontry i strzeli Angolom gola, po ktorym wygra mecz. Anglia przegrywa i spada na 3 miejsce w tabeli bo Austria, ktora po ostatniej kolejce bedzie miala tyle samo punktow co Angole ( 20 pkt.), bedzie miala lepszy bilans w spotkaniach bezposrednich. Austria kwalifikuje sie do barazy i trafia w losowaniu na słabiutką Słowację- ogrywa ją i jest w MŚ :):):)

Jak myslicie jaki kurs bukmacherzy dali by na awans Austri do MS-2006?? :):):):)

~luqus1, 2005-09-07 13:17

kopia komentarza z portalu sport.onet.pl

facet (albo kobitka) jest niezły(a) w dedukcji ;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.