Skocz do zawartości
IGNORED

problem z glosnikiem

cubi

Rekomendowane odpowiedzi

odpalilem plytke z testowa hi-fi i muzyka z czestotliwosciami itp po czym ku mojemu zdziwieniu jeden glosnik gral troszke ciszej(nie robilem glosno jak nie slyszalem czestotliwosci tylko caly czas cicho na godz 8). sprawdzilem czy ze sluchem ok odwracajac sie ale tak. jak przesune balans troche to wszystko ok - niczego nie brakuje i gra poprawnie wiec moje pytanie co sie stalo. moze sie delikatnie przepalil czy cos ale wtedy chyba nie gral by dobrze tylko ciszej. nie znam sie na uszkodzeniach wiec nie wiem

dzieki za info

https://www.audiostereo.pl/topic/21114-problem-z-glosnikiem/

Jeden kanał zaczał ciszej grać? Sprawdz podłaczenia od żródła , przez wzmacniacz aż do kolumn. Jesli to nie pomoze to po prostu zamień miejscami kolumny tzn. z lewej strony na prawą. Spróbuj też posłuchać na słuchawkach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.