Skocz do zawartości
IGNORED

Który projektor?

Bigmar

Rekomendowane odpowiedzi

Cześcja wiem super kabelek, 10m złocone końcówki za 39 PLN w sklepie w Koszalinie wysyłak 11 PLN. Zakupiłem i powiem tak jakościowo naprawde super, róznica między S-Video a tym kabalkiem do projektora to przepaść!!!!nr telefonu do sklepu 0606-145-145

Pozdr

Slyman nie polecam ci tego projektora, jest bardzo głosny ja mam toschibe która ma 32 dB i cholernie ją słychac dlatego teraz przymierzam się o zmainy, kup sobie lepiej PB 6100,albo wspomniamy PE5120, a najlepiej to Epsona S3, albo toshibe M8 w makro w ofercie od jutra za 3800PLN 20 rat po 90PLN, kółko x4 więć zero efektu tęczy, głośność 29 dB a więc do przyjęcia recenzja w ostatnim numerze Audio ,tak jak zresztą Epsona

Pzdr

witam

skalmen dzięki za telefon. Zadzwonię i zobaczę jak to będzie.

proponujesz projektor powyżej 3 tyś. a podaj jakieś przykłady

projektorów do 3 tyś. więcej po prostu nie da się wyskubać.

(niestety na więcej żonę nie nakręcę:-))). Także muszę coś wybrać do 3 tyś.

W Makro ostanio widziałem HP7112 - duże bydle :-),

i Nec VT48 - wiecie może coś o nim?

W Vobisie był model HP7122 - też duże bydle, ale już miał wejście cyfrowe.

pozdrawiam.

• 3 miesiące później...

To samo....dziś ceny od lutego minęło raptem kilka m-cy a ceny przedstawiają się zupełnie inaczej...;)

Jak więc ma się stan rzeczy na dzień dzisiejszy?

Popularny niskobudżetowy Benq5120 dostępny za 2kz, wobec innych modeli tej firmy?

jak np MP610 (2,6kz), W100 (2,8kz)? co na to Toshiba S8 albo P8? Panasonic PT-P1SDE? Optoma EP716R?

Może jakieś inne ciekawe propozycje z tej półki cenowej? co na uwage zasługuje? Oczywiście do kina domowego.

Pewnie powiecie że pierwszym wartym wydania $ projektorów z tych "tańszych" jest Panasonic PT-AE900;)W sumie, można go dostać już za 4 999zł :) (siedemsetka spadła do 4,3kz...)

A może jednak?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.