Skocz do zawartości
IGNORED

kolumny do 1k pln z MOCNYM basem

Bzykla

Rekomendowane odpowiedzi

witam.

czytam juz jais czas to forum jendak dopiero teraz sie zarejestrowalem

moj problem przedstawia sie nastepujaco:

potrzebuje porzadnych kolumn z mocnym basem.

bas jest dla mnie priorytetem, poniewaz slucham duzo techno czasem troszke rapu.

mam maly pokoik (9m2) ale w niedalekiej przyszlosci czeka mnie przeprowadzka do wlasnego mieszkanka i wtedy pewnie bedzie juz wieksze lokum.

wczesniej zastanawialem sie nad kolumnami w okolicach 500zl czyli tonsilami fenix 2 albo magnatami 990

teraz po lekturze tego forum oraz innych postanowilem ze powinienem dozbierac troszke kasy bo za 500zl nic nie kupie i obecnie "celuje" w tonsile mistral, eltax symphony 12.3 lub gale 3040 czyli sprzet w okolicach 1000zl

wiem ze to tez nie rewelacja ale na wiecej nie moge sobie pozwolic.

z ostatnich moich wiadomosci wynika ze niestety gale i prawdopodobnie eltaxy tez nie maja mocnego basu.

co mam wybrac?

co mi polecicie??

oczywiscie nie upieram sie przy tych co podalem.

jestem otwarty na sugestie.

pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/21435-kolumny-do-1k-pln-z-mocnym-basem/

>>Bzykalaskoro myslisz nad tonsilami to moze jakies altusy..??ja obecnie uzywam 300 i jestem z nich bardzo zadowolony. MAja naprawde bardzo mocny bas..wiem ze zaraz sie tu pewnie posypie wpisow ze to scierwo itp.. A z czym by to mialo grac??

pozdrawiam

Możesz też rozważyć wykonanie kolumn na zamówienie. Ja tak zrobiłem i jestem b. zadowolony. Płacąc powiedzmy 1000 zł dostaniesz kolumny i brzmienie, za które w sklepie trzeba by dać 2-3 razy tyle, jak nie więcej. Serio. No i możesz zamówić kolumny na miarę, tak jak lubisz. Na tym forum piękne skrzynki potrafi zrobić wielu, że wspomnę tylko McGyvera czy gipsy2. Spróbuj, warto.

zwolennik łagodności

no ale ja nie mieszkam na pewno tam gdzie oni.

nie mam wtedy mozliwosci odsluchu itd.

chyba nawet pare razy natknalem sie na wypowiedz kogos kto mial kolumny od mcgyvera ale nie wiedzialem co to znaczy :)

> Bzykla

Nawet jeżeli doliczysz coś na podróż, żeby posłuchać i obgadać sprawę, to i tak będziesz kupę forsy do przodu. A do tego jeszcze gratis poznasz fajnych chłopaków, no i przy tym audiofili przez duuuże A ;-) Wejdź sobie np. w wątek >18821 Kolumny - Wasze konstrukcje DIY< i zobacz, co koledzy potrafią wystrugać!

zwolennik łagodności

mieszkam przy granicy z bialorusia wiec "kawalek" bym mial na slask.

odsluch sobie chyba daruje poniewaz wierze w umiejetnosci Gyvera a po drugie nie mam takiego sluchu zebym mogl wychwycic jakies roznice.

Swego czasu często bywałem w Hajnówce i Białowieży. A, jeszcze była taka wioseczka Rybaki nad Narewką, piękna, ale słyszałem, że zrobili tam jakiś okropny zalew. Wybaczcie offtopic, ale się rozmarzyłem na chwilę. Były czasy. Więc pozdrawiam pogranicze!

Ad rem: gipsy2 uczy się w Krakowie, a jak w tym pięknym mieście przygrywam sobie na Jego kolumnach (do posłuchania). Bliżej, no i mozna pozwiedzać ;-)

zwolennik łagodności

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.