Skocz do zawartości
IGNORED

Wybory 2005.. ale bez chamstwa ....

darkul

Rekomendowane odpowiedzi

Świrek (18 Lut 2006, 14:46) zełgał

>Zadłużenia jakoś nie zmalały, bezrobocie też nie..<

Akurat bezrobocie zmalało za kadecji SLD (1994-1997). Za to rosło za jaśnie o...lonych liberałów spod znaku BalcerkoBuzka w Krzakach. Którzy zrobili taki dobrobyt że "efekt unijny" w 2004 roku ledwie z dna nas na chwilę podniósł.

Fabryka ma

>produkować nie rozprawiając się z sabotażystami ?

W jakim swiecie Ty zyjesz?. To świat podstarzałego działacza związkowego, co to nie 'załapał' się do decydentnej grupy 20 lat temu i ma z tym największe problemy. Jest takich pełno w spółkach skarbu państwa. Sam znam paru - to ludzie nie z tej epoki, walnięci dokładnie. Zaręczam Ci, że te polityczne gierki dotyczą tylko spółek państwowych - na szczęście to juz niewielki odsetek całej naszej gospodarki. W całej reszczie te Twoje przedwieczne duchy wzbudzaja tylko kupę śmiechu i rozbawienie. Na nieszczęście to własnie te normalniejsze podmioty gospodarcze utrzymują to całe upolitycznione państwowe gówno.

jar mam qubrica w ignorze- dosłownie

ale patrz- jak WYWĄCHAŁ twoje kolejne

chlapnięcie chamskim epitetem okraszonym

krzywym ryjem ":-))"

jar1, 18 Lut 2006, 14:51

>Tak, a Ty jestes pedał:-))

intuicja?

no to zespółwespół walcie tym podobnymi, na zdrowie

jar1, 18 Lut 2006, 14:58

>To świat podstarzałego działacza związkowego, co to nie 'załapał' się do

>decydentnej grupy 20 lat temu i ma z tym największe problemy.

To jeszcze chcecie żeby nawet się nie pożalił ? Schnauze !!! Oto wyśniony system jara. wszystko dla wąskiej kliki, reszta niewolnicy. I morda w kubeł !!! Chwała nam i naszym kolegom, chu..e precz !

Oj, jar, spłynie krew, spłynie !

E, dzisiaj jesteście chlopaki w kiepskiej formie - chyba o. R dał popalić, co?;-)

Za wszelką cenę szukacie wroga pod reką, żeby sie wyrzygać. ;-) Mentalnośc kaprala....

Bo jest zasadnicza róznica - wy sobie zasłużyliscie. Zdaje się dzieci układają w Londynie o ile pamiętam ? Jeszcze ci mało jar ? Sam chcesz pojechać układać ? Tylko nie zapomnij się nasmarować czarną pasta do butów jak murzyn z "Alternatyw". Bedziesz mógł sobie pospiewać przy robocie bluesy "Kjubeł, śmata, woda, ja to robie tju... Kjurwa mać ! Mam ochota na chwilećkę...zapomnieniu. Tju !"

Ojojoj - co to sie porobiło w tym wąteczku :)))

Jar1 został mianowany na ultraliberała - libertarianina spod znaku Korwina Mikke i całego tego liberalnego zoo :))) On je tera głosiciel prywatyzacji wszystkiego - jak, nie przymierzając, Lewandowski z KLD 15 lat temu :)))

A rydzykowaty Żwirek z PiSowatym Dudivanem startują w tym wątku jako obrońcy ludu pracującego miast i wsi machający czerwoną flagą na barykadzie :))) Tę flagę tak zawinęli, że tej ich nazistowskiej swastyki nawet nie widać :)))

Och! Jak pieknie :)))

Na dykcie będziesz spał, bo więzień będzie pękał w szwach a w rurę stukał Morsem miłosne wyznania do włochatego Zenka z sąsiedniej celi. Poznasz smak czerstwego Steinmetza i kartoflanki. Jedynym przeżyciem audiofilskim bedzie grzechot aluminiowej michy o betonową posadzkę. Przyjdę specjalnie popatrzeć jak ci do twarzy w pasiastym czepku :)

Qubric, ja nie jestem PiSowaty. PiS jest potrzebny tylko do jednego - rozprawienia się z tą arogancką kliką nieudaczników pseudoliberalnych ex-komuchów. PiS nie odpowiada mi z wielu względów np. w zakresie polityki międzynarodowej skandalem jest pozostawanie w Iraku i Afganistanie no i oczywiście w Unii EuroPEJSkiej.

dudivan, 18 Lut 2006, 15:51

Twoje nadzieje sa płonne. A naiwność nie swiadczy o inteligencji. PiS jest tak nieudaczny ze robiąc z niego baner antyliberalizmu, anytysocjalzmu, antykomunizmu, antyeuropejskości i w ogóle anty - skazujesz swoje nadzieje na niepowodzenie zanim bedą miały okazję wyjść na swiat. Będziesz marginesem tak jak jesteś, bo PiS za kilka lat też będzie marginesem. Kaczory wpełzną pod polny kamień. A pieprznięci narodowcy bedą tam razem z nimi tak jak byli poprzednio. Tylko się im towarzystwo powiększy o braci Kaczyńskich.

Władzy raz oddanej nie oddacie nigdy ? Jar, wytłumaczmi, jak to jest ? Byłeś esbekiem i nie dostawałeś talonów na srajtaśmę ile dusza (sic !) zapragnie ? A w więźniu też nie dostaniesz ! Póki starczy siennika jakoś to będzie ale potem...uuuuu, cieniutko !

Qubric, musze cię zmartwić. Twoje wysokie czoło wcale nie jest wysokim czołem. To tylko włosy ci powyłaziły od noszenia czapki służbowej z czerwonym otokiem. A te rzekomo natezone żyły to zacieki z niebieskiego denka. :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.