Skocz do zawartości
IGNORED

Wybory 2005.. ale bez chamstwa ....

darkul

Rekomendowane odpowiedzi

Adolf

Oddup się od Lukara cwaniaku.

Jaki masz wkład w tematykę forum inna niż "wybory....."? (forum Audio przyp. kurt)?

Jesteś tu nowy (teoretycznie bo sam mówisz kilka lat Qubrica), i tylko wykorzystujesz tę stronę do "wypowiadania się"

na temat jak to bardzo nie lubisz komunizmu.

Qubric to taki rodzaj Wojewódzkiego który niszczy osoby twego pokroju poprzez zmuszanie ich do popełniania własnych wpisów - czyli skompromitowania :-)

do kurdupel

to qubric

stanowi problem, powodując pojawianie sie wielu niepotrzebnych osób, wątków i postów-

w odpowiedzi na jego wypociny- gdyby nie było qubrika, byłoby dużo mniej "syfu" na tym forum,

wina Lukara polega na tym, że tego nie widzi i nie chce tego zmienić, a wystarczy tylko zablokować jego konto na stałe

to nie sa jakieś osobiste animozje, qubrik szerzy nienawiść i wiele osób o tym pisało w różnych wątkach,

niestety Lukar usuwa takie wpisy a "święta krowa" Qubric wciąż sączy swój jad

adolf, 25 Lut 2006, 17:39

>komunizm i faszyzm są systemami zbrodniczymi i propagowanie ich jest ścigane w Polsce<

k**wa - geniusz normalnie :)))

A od kiedy??? jakoś ja o tym nie słyszałem. Prokurator chyba też nie. Ale na pewno chetnie przeczyta twoje zdanie na temat pochwały zbawiennego wpływu mordowania głupich Żydów i fatalnego wpływu mordowania mądrych Polaków.

Nawet nie wiesz jak cię łatwo zlokalizować w internecie (jest od tego odpowiedni wydział w policji) - zajmuje im to najwyżej kilka dni.

Hahaha - no to już wiemy kim jest wó debilek pod obecnym pseudo adolf... Pamiętam bł tu taki jeden który w ciągu roku zrobił całe dwa wpisy. Oba dotyczyły nawoływania do "rzuszenia na Qubricka" :-)

Wiesz - dzidzia, masz poważny problem ze swoją sobowością - zaraz odszukam twoje wpisy :)))

Adolf

Ale zwróć też uwage (biorąc pod uwage ilość osób i postów) ile oponentów macie z dudivanem i jak bardzo wasz (może z większym wskazaniem na D) światopogląd budzi niesmak, śmiech i oburzenie?

Jednak Qubric, ja, Jar1 to nie jedyne powody.

Qubric

>komunizm i faszyzm są systemami zbrodniczymi i propagowanie ich jest ścigane w Polsce<

Jak Giertych z Kaczyńskim zrobią sobie dobrze to moze nawet litery "K" i "P,R,L" znikna z alfabetu.

Kurt Dupel, 25 Lut 2006, 18:04

Nie zawracaj sobie głowy tym głupkiem. On nie jest żaden endek ani wszechpolak. To jest domena Dudivana. On to jest taki wypierd który się tu dwa razy wpisał. Pierwszy raz chyba ze dwa lata temu nawoływał do "ruszenia na Qubricka", a drugi raz się przedwsześnie ucieszył że "znalazł się nóz na Qubricka".

Więcej wpisów chyba nie popełniał. Ciezko go znaleźć - miał nick na krzy... krzystof ??? Krzemień ??? jakoś tak :)))

Gościu ma wyraźne zaburzenia postrzegania rzeczywistości. Może nawet socjopata. Poza tym wirtual mu się z realem pier**li, bo jak widać z jego wpisów rzeczywistość też sobie wymyśla na poczekanu w trakcie klepania w klawiaturę :)))

Olej muminka - jemu tylko chodzi o Qubricka :)))

Kiedy dojdzie do Was wreszcie, jak groteskowo i bezmyslnie

jest prowadzona "moderacja" na Tym Forum ?

Wlasnie zlikwidowano watek "Hitler byl wegetarianinem",

traktujacy o symbolach indo-europejskich i o zakorzenieniu

faszyzmu w kulturze masowej (przesmiewcza plyta zespolu

The Residents"). Nota bene, byla w tym watku tez mowa

o bezmyslnosci cenzora, ktory nie majac kompetencji

intelektualnych, aby rzecz ocenic - ocenzurowal !

Czy Forum to nie mogloby byc prowadzone przez Moderatora,

ktory, jesli juz nie pisac, to choc - czytac potwafil by

( ze zrozumieniem ) !

Czy moglaby powstac zakladka np. "Bany, kasacje i wykluczenia"

w ktorej - jawnie - podawanoby KTO i ZA CO zostal ukarany !!!

Wciaz niszczone sa zupelnie niewinne tematy, a totalne

chamstwo i wykroczenia przeciw regulaminowi nie maja

ZADNYCH KONSEKWENCJI !

Pozdrawiam

Wątkowy Adolf to inaczej "kazik" mocno udzielający się jegomość w wielu wątkach o tak zwanej d... Maryni i popełniający tam zazwyczaj wpisy złozone ze zdań prostych - jednoakapitowe i nigdy konkretne. Głównie z pretensjami że słyszy to czego nie ma :)

Drugi jego wpis w którym otwarcie chciał dawać odpór Qubrickowi pochodzi z watku "urzedowe jezyki na forum" z 17 Lis 2005, 14:26. Widac wolał wystapić pod szyldem "Adolf" i wpisywac coś prowokującego. Pierwszy antyqubrickowy wpis popełnił dawno temu - nie chce mi się szukać. Później schował się i występuje pewnie pod róznymi nickami antyqubrickowym. Robi tłum jak doliniarz w tramwaju :)))

Gosciu adolfie - żałosny jesteś. Jedna wirtualna postac potrafi wywołac u ciebie rozpad osobowości na wiele różnych nicków :)))

A teraz kilka faktów o oplutych przez dudivana i Wildsteina prawnikach:

prof. dr hab. Lech Antonowicz

Prof. dr hab., 1960 adiunkt, 1964 docent habilitowany, 1976 profesor nadzwyczajny, 1990 profesor zwyczajny. Był doradcą delegacji polskiej na XIV, XV i XVI sesji Zgromadzenia Ogólnego ONZ, zastępcą szefa Misji Polskiej do Komisji Nadzorczej Państw Neutralnych w Korei (1956-1957), jest członkiem polskiej grupy International Law Association; członkiem Lubelskiego Towarzystwa Naukowego. Był członkiem Komitetu Nauk Prawnych Polskiej Akademii Nauk. Wyjazdy naukowe: Sesja Akademii Prawa Międzynarodowego w Hadze (1966), wizyty na uniwersytetach w Austrii, Jugosławii, Stanach Zjednoczonych, Wielkiej Brytanii i ZSRR. Uczestniczył w Kongresie Prawa Międzynarodowego w Nowym Jorku w związku z 50-leciem ONZ. Został odznaczony m.in. Złotym Krzyżem Zasługi, Krzyżem Kawalerskim Orderu Odrodzenia Polski oraz Krzyżem Oficerskim Orderu Odrodzenia Polski.

prof. dr hab. Antoni Pieniążek

Pełni funkcję Kierownika Zakładu Socjologii Prawa. Był Pełnomocnikiem Rektora UMCS ds. studenckich w latach 1978 - 1980; Prodziekanem Wydziału Prawa i Administracji w latach 1986 - 1988; przewodniczącym Wojewódzkiej Rady Narodowej w Lublinie w latach 1988 - 1991; posłem na Sejm RP X kadencji w latach 1989 - 1991. Pełnił funkcję Sekretarza Rady Nadzorczej III Narodowego Funduszu Inwestycyjnego. Obecnie poza funkcją Kierownika zakładu Socjologii Prawa pełni funkcje: prodziekana Wydziału Prawa i Administracji UMCS oraz z-cy redaktora Sectio G Annales UMCS. Ur. 3 marca 1940 roku, dr hab.., profesor nadzwyczajny UMCS. Studia na Wydziale Prawa UMCS odbył w latach 1960 - 1965. Po ich ukończeniu podjął pracę naukową w katedrze teorii Państwa i Prawa, kierowanej wówczas przez profesora G.L. Seidlera. W 1971 roku doktoryzował się. Promotorem pracy doktorskiej był prof. Dr hab. Henryk Groszyk. W roku 1978 - habilitacja.

W kręgu zainteresowań badawczych szeroko zakreślona problematyka państwa, w tym państwa na obecnym etapie zmian ustrojowych i społecznych oraz porządek prawny, jego właściwości oraz dokonujące się w nim zmiany wywoływane różnymi rodzajami zmian w realiach społecznych. W dorobku naukowym szczególnie tym artykułowym, poszukiwana jest odpowiedź na pytanie jak prawo kształtuje rzeczywistość społeczną, jak skutecznie to czyni, jakie czynniki uniemożliwiają jemu bycie skutecznym w tym zakresie. Wśród publikacji monografie: Suwerenność - problemy teorii i praktyki, Warszawa 1978; Społeczeństwo i jednostka, Lublin 1988. Jest autorem podręczników akademickich: Demokratyczne państwo prawne. Doktrynalne podstawy, istota i charakter, Przemyśl 1999; Podstawy prawa. Zarys wykładu dla studiujących kierunki ekonomiczne, Przemyśl 2000. Jest także współautorem kilku opracowań podręcznikowych: Socjologia prawa. Zarys wykładu, Kraków 2001; Wstęp do nauki o państwie i prawie, Lublin 2001 (wyd. VII); Wstęp do prawoznawstwa, Lublin 2001 (wyd. VII); Zarys prawa dla ekonomistów, Lublin 1999.Prowadzi wykłady i seminaria na Wydziale Prawa i Administracji z zakresu socjologii prawa, encyklopedii prawa oraz wstępu do prawoznawstwa a także wykład z podstaw prawa dla socjologów na Wydziale Filozofii i Socjologii UMCS. Jest także profesorem Politechniki Radomskiej im Kazimierza Pułaskiego w radomiu oraz Wyższej Szkoły Administracji i Zarządzania w Przemyślu. Odbywał staże naukowe w Uniwersytetach: w Zurichu, Tubingen, Kiel i Bielefeld. Jest odznaczony Złotym Krzyżem Zasługi, Krzyżem Kawalerskim O O oraz Krzyżem Oficerskim O O.

>a_men

A co mialby niby Twoj powyzszy wpis udowadniac ?

Zlituj sie i nie zamieszczaj tu np. zyciorysu i listy

zaslug profesora Longina Pastusiaka, wybitnego

polskiego meza stanu, bo mogloby zabraknac

miejsca na serwerach !

Pozdrawiam

Chyba będzie trzeba zamiescić jeszcze z 10 ruskich generałów obwieszonych blaszkami na piersiach, brzuchu, ramionach, pod pachami, na plecach i portkach (oprócz lampasów, kalesonów nie sprawdzałem) żeby a_men stwierdził że przy nich ci profesorowie to jednak cieniasy. Ale beton.

Czasami po prostu zapominam że na tym forum moge mieć do czynienia z ludzmi po 40-stce, a może nawet, kto wie, z 50-latkami, których dopiero ziemia wyprostuje.

• Redaktorzy

atopos:

męczą mnie Twoje wpisy próbujące udowodnić jaki to ja jestem niedobry, jak się nie podoba można iść do innej restauracji, ja nie będę płakał za Tobą

prowadzę to forum jak ja chce a nie jak Ty mi mówisz żebym prowadził - załóż sobie swoje i tam rób sobie co chcesz

dudivan, 25 Lut 2006, 20:03

Za to my nie zapominamy że twój wódz jest dupnym prawnikiem, cieniasem i pieniaczem. Dlatego może sobie dodać ważności tylko dezawuując osiągnięcia swoich konkurentów w dziedzinie prawa. Tylko że uczniowe krytykujący profesorów najczęściej do niczego nie dochodzą.

Pamiętaj o tym bo będziesz takim samym dupnym magistrem podwieszonym pod kiepskiego polityka. W dodatku zostaniesz nim w czasach gdy Giertych już nie będzie przy korycie.

>Lukar

Zamiast sie meczyc, odpowiedz MERYTORYCZNIE choc raz !

Za co zlikwidowales watek : "Inteligencja, Ironia, Pozory ?

Dyskusje na Twoim Forum - siegaja DNA !

Prowadzone sa czesto na granicy Prawa !

A ty niszczysz watki filozoficzne, zachecajace do konstruktywnej

komunikacji !!!

Odpowiedz Nam Wszystkim PO LUDZKU, a nie jak maszyna !

DLACZEGO TO ROBISZ ?

Pozdrawiam

• Redaktorzy

>Zamiast sie meczyc, odpowiedz MERYTORYCZNIE choc raz !

>Za co zlikwidowales watek : "Inteligencja, Ironia, Pozory ?

bo miałem taki kaprys - KAPRYS

>Dyskusje na Twoim Forum - siegaja DNA !

to nie męcz swojego poczucia smaku i nie czytaj ich

>Prowadzone sa czesto na granicy Prawa !

konkrety

>A ty niszczysz watki filozoficzne, zachecajace do konstruktywnej

>komunikacji !!!

znajdź sobie forum dotyczące filozofii

>Odpowiedz Nam Wszystkim PO LUDZKU, a nie jak maszyna !

>DLACZEGO TO ROBISZ ?

kaprys - zadowolony z odpowiedzi? niech zgadnę... nie

Qubric, fajnie było ale już mi się znudziło zatem odsłaniam jedną kartę: nie jestem miłośnikiem Giertycha, wręcz przeciwnie, dość zdecydowanie przeciwnie. Pobawiłem się, było fajnie i ostro ale już dosyć, Ziewam... Uprasza się teraz o zmianę nastroju w tej tragikomedii i wprowadzenie deus ex machina jakiegoś innego mocodawcy dla jednego z głównych bohaterów.

dudivan, 25 Lut 2006, 20:39

Dudek - zaskakujesz mnie :))) Jesli nie Romek to kto ??? Leszek Moczulski (agent) czy jego zięć (złodziej książek) ??? A może Tejkowski - przechrzta, modlący się do drzew w lesie (obecnie chyba w psychiatryku) ???

Z tego wynika dudi ze jesteś nic nieznaczącym pryszczem nazistowskim :))) Żadna organizacja poza kibolami cię nie chce ??? No to jest dla ciebie nadzieja - może nie zmądrzejesz, ale prawdopodobnie z tego wyrośniesz :)))

> Lukar

Stwarzajac forum jak to, tworzysz je dla Ludzi, a nie tylko dla Siebie.

Twoja odpowiedz udawadnia, ze zupelnie NIE LICZYSZ SIE Z LUDZMI !

Szkoda, ze skazujesz cala spolecznosc na podporzadkowywanie sie

TWOJEMU WIDZIMISIE !

Forum to przede wszystkim MY i nie ja jeden jestem krytyczny wobec

Twego "braku wszelkich zasad" !

A kaprysy miewaja tylko : divy operowe i kobiety w ciazy !

Pozdrawiam

• Redaktorzy

odpowiem Ci tak: żeby mieć prawo napisać tak jak napisałeś powinieneś być tu od dawna i dużo się udzielać o audio - nie spełniasz ani jednego ani drugiego warunku więc nie widzę sensu dalszej dyskusji

Wogóle sporo wycięto, Atopos!!!

Cudeńka tu były takie, majstersztyki cietej riposty wujka Henia!

A tak został tylko wąsaty generał z medalami z licznej kolekcji antykomunisty z ksywka na "D".

Skąd on to bierze?, podzieliłby się!

Ale bojówkarze skąpi są z natury :-)))))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.