Skocz do zawartości
IGNORED

Wybory 2005.. ale bez chamstwa ....

darkul

Rekomendowane odpowiedzi

dudivan, 9 Paź 2005, 12:32

A który Korwin???

Na wyborach już byłes?

Jak nie to won! I głosować tam przeciwnie niż wykazał test w Latarniku Wyborczym - bo jak wiesz on jest fałszywy.

Mnie wyszło że zgadzam się z tym zidiociałym JKM. A to znaczy że musze głosować na Borowskiego :)

Nie wiem jaki tobie wyszedł wynik - ale zgodnie z zasadą zaprzeczania powinieneś głosować na kandydata z którym uzyskałeś najmniejszą zgodność poglądów w teście Gazety Wyborczej.

>Qubric

Jeśli "zasrani narodowcy" to może są ci, no wiesz... potomkowie tych z "Betara" oni byli bardzo narodowi, ba nawet socjalistycznie...

Kto wie? część z nich jest i liberalami.

>Qubric

Znowu mylisz wszystko, nie "Heil Romek" tylko "Tel Haj", przypomnij sobie...

Nudny to ty jesteś schizofreniku, ale przede wszystkim śmieszny. I za to cię, na swój sposób nawet lubię. :-)

Flakon - nie wiem co ci mówi twój lekarz ale na pewno cię okłamuje. Jak na razie musisz się dziecinko uciekać do pisania pod trzema nickami by popiadrywać słodko samemu sobie, bo inni nie chcą. I dlatego jesteś żałaosny - nie tylko na swój sposób ale na każdy sposób :)))

dudivan, 9 Paź 2005, 12:50

A nie... To że forumowy Korwin to skapowałem :)))

Wpis o JKM nie był apropo's forumowego Korwina. Przypadkowe zbieżność nazw.

Ale to że Prezydentem RP wybrano niedouczonego elektryka po SPZecie którego sąsiedzi z jego rodzinnej wsi nazywali sołtysem i posądzali o jumanie kur, to niestety nie jest juz takie zabawne.

> flagon

Qubric całkiem ostatnio podupadł - kulturalny się jakiś zrobił - może to ta kultura mu tak szkodzi.

Powinien może trochę (zgodnie z tym co nam zalecali komuniści) - wrócić do źródeł - muzyki proletariacko- robotniczej posłuchać. Jakieś pieśni rewolucyjne, w ostateczności przyśpiewki ludowe zalecam.

Wtedy odzyska proletariacką werwę i błyśnie znów intelektem.

Koszmar i glupota Polaków.

Boleję. Co się podoba jego zwolennikom? To że zakładał związek Kaszubów? Nazywał Polaków polen szwajne? Że przed wyborami zawarł związek małżeński, bo dotychczas zył na kartę rowerową? Fu. Gangrena. Były alkoholik prezydentem? A cóż on takiego dokonał? Niczego! Kolejny co się pcha po władzę dla kasy.

Zydelek - spokojnie. Sa zmiany na lepsze. Juz nie chleje, zyje w prawowitym zwiazku, obiecal nie lgac w kampanii przed druga tura (jak lgal przed pierwsza) no i Kaszubi wypieprzyli go ze zwiazku. Tak ze progresja jest. Jeszcze tylko elektoratowi musza znudzic sie masochistyczne rozkosze. Gabinety sado-maso juz przestaly byc modne.

Połaziłem po forach internetowych i wszędzie pełno różnych pieniackich oskarżeń i różnych "haków" i [owtarzające się nicki. Zacząłem się zastanawiać co jest? W końcu pośrednio znalazłem odpowiedź.... "wolontariusze". Ta zaraza która dostała za zadanie urabiać opinie, mącić, oczerniać, podsuwać pod nos smrodki mniej lub bardziej woniejące. I nie wążne czy to prawda - wążne coby manipulować. Więc ja tak proponuję: zacznijcie się rozglądać czy aby tu nie ma żadnych "wolontariuszy", bo mnie się wydaje że żadnego forum nie ominęli. A poza tym dobranoc... w końcu jedziemy na Mistrzostwa Świataaaa... ;-)

>Ta zaraza która dostała za zadanie urabiać opinie, mącić, oczerniać, podsuwać pod nos smrodki mniej lub bardziej >woniejące. I nie wążne czy to prawda - wążne coby manipulować.

To wygląda na starą esbecja, która za wszelka cenę chce doprowadzić do osamotnienienia jak PiS tak i PO. I skazać ich na pozycje opozycyjne wzgledem siebie. Szkoda tylko, że czołowi politycy tych partii w imię zdobycia większego zakresu władzy daja się wmanipulowywać w te gierki rozdmuchiwane przez komuszo-esbeski układ.

Wygląda na to, że grozi nam powtórka z AWS... a potem...apiać

I to jest prawda niepokalanie, mity mitomania . masowa produkcja błogosławionych , świętych i proroków to nasza wąska narodowa specjalizacja . Nie komentuję wszystcy znają Korwina i moje przekonania, obydwaj najbardziej z przedziwnych zjawisk w przyrodzie nieciepimy mimikry. Podaję suchy fakt w latach 60 w Klubie Studenckim ROTUNDA przy Drugim Domu Akademickim UJ pijany jak bela śliniąc się plując i zataczając bełkotał

pod adresem tych którzy mieli inne zdanie niż naczalstwo jego ZMS-u cytat: my wam jeszcze ....pokażemy koniec

cytatu wystąpienie było długie ale owocne bo ktoś mordę potem obtłukł uwaga dla zajmujących się hagiografią pamiętajcie panowie płodząc opis żywota i cudów waszego świętego, że nie wszystkim świadkom owych zdarzeń się zmarło niktórzy jeszcze żyją. Radziłbym do procesu kanonizacji poszukać

innego Kameleona.

Do tej pory Korwin płacze, że mając powód i okazję mordy Zbiniewowi Cybylskiemu nie zmasakrował w miejscu

publicznym to jest "Pod Jaszczurami " po projekcji filmu Hassa Szyfry , który zgnoił od samego początku do końca,

nie zważając na nic w tym i na SB-cję .

Tworząc więc ołtarzyki na swoich ozdobionych w koronki komódkach patrzcie uważnie jaką tam stawiacie figurkę.

P. Sulima

Korwina wyspowiadano z okazji i na okoliczność , a po kilku dniach Cybulski wpadł pod koła pociągu do którego

wskakiwał.

I Aby było jasno i wyraźnie

Głosowałem w pierwszej turze wyborów na Tuska , w drugiej turze wyborów też będę głosował na Tuska.

I już był jeden taki, który z tego kraju chciał uczynić drugą Japonię błogosławił go papież naprawdę nie obchodzi

kto i jakimi olejkami Tuska namaszcza i co sądzi o nim ogarnięta ksenofobią i agorafobią polska wieś sterowana

przez swoich proboszczy i księdza Rydzyka. Nie dość tego będę do głosowania na Niego namawiał innych , ponieważ szczytem moich marzeń nie jest Bananowa Republika Dwojga Braciszków . Zdaję sobie doskonale sprawę z tego , że ugrupowania prawicowe mają w tym kraju wyjątkowo bogate tradycje a ja z braku czasu zdrowia i chęci wymienię tylko kilka . Targowica, Potajemne rozmowy z carem w okresie Powstania Listopadowego , Margrabia Wielopolski , Maurycy Dmowski [działalność jako członka Dumy] tzw Rada Regencyjna

po Pierwszej Światowej próby utworzenia pseudorządu pod patronatem Hansa Francka [Pomysłodawców na podstawie Prawowitego Wyroku Sądu Polski Podziemnej zlikwidował KEDYW] polowania Alfreda Potockiego i innej

swołoczy z członkami rządu III Rzeszy i Narodowej Socjalistycznej Partii Niemiec . Przebaczamy i o przebaczenie

prosimy kontenery błagonadiożnych listów wiernopoddańczych do wszystkich zaborców wzięcie na swój grzbiet

w postaci bolesnego garba win SS Waffen i uznanie ich za własne

Jak Wam mąło tego to zaraz dołożę,

P.Sulima

Niespokojny ten.który był błogosławiony teraz sam namaszcza Donalda :O)Zobacz kto kręci się za nim.Prezydent wszystkich Polaków koń by się uśmiał nie obrażając konia ;o)Już przez 10 lat mieliśmy prezydenta wszystkich Polaków i on też przepraszał za nich.Teraz szuka posady w ONZ.Będę głosował na Kaczyńskiego chociażby dlatego,że rozpędził układ warszawski(czytaj PO) w Wawie.Widziałeś tunel wzdłuż Wisły w Warszawie,widziałeś most Świętokrzyski,który oprócz brzegów nic nie łączy.

I nie obrażaj wsi polskiej i ludzi tam mieszkających bo i ciebie będą obrażać ;o)i nie zapominaj,że banany to rosną w innej części świata. Może w Rosji? ;o)i nie zapominaj,że nie wszyscy co głosują na Kaczyńskiego są inspirowani przez o.Rydzyka :O) iiiiii w ogóle jest demokracja.Czyż nie ? ;o) Napisz teraz o lewicy i liberałach,o ich bogatych tradycjach w naszym kraju.

Naprawdę warto! ;o)

Pozdrawiam serdecznie ;O)

Nie ma w tym kraju Lewicy od niepamiętnych czasów są tylko farbowani na czerwono liberałowie na lewicę pluto

skutecznie niszcząc Jej resztki w latach czterdziestych i ciesząc się w pięćdziesiątych z każdego pogrzebu jaka była cicha pełna radość ze śmierci Drugiej Żony Józefa Piłsudskiego pracującej w PPS-ie aż do zgonu. Znam trochę

Opolszczyznę gdzie pzperowcy skrzętnie ukrywali Ritter Kreutze po tatusiach i swoje mundurki z HJ, jako dziecko

byłem świadkiem śmierci Polskiego Państwa , jako dorosły Polskiego Narodu bo w tej chwili jest tylko polskie społeczeństwo jakiego zjawiska świadkami wy będziecie. I kradli i kradną i płaszczą się przed każdym obrośli

w piórka i konta zaczęli od tej czerwonej a w tej chwili całe widmo słoneczne dostarczyło im kolorów. Wejście do

UE na klęczkach z biciem pokłonów na każdym metrze uważam za hańbę , polską prywatyzację za normalne złodziejstwo ale jestem realistą . Ani program platformy ani program strony przeciwnej mi nie odpowiada ale według zasady primo non nocere z dwojga złego stawiam na to co nie jest najgorsze i stawiam na Tuska i jeśli

zawiedzie to po trzech latach jeśli tak długo pożyję wychodzę na ulice śpiewać melodję z opery Wolfganga Amadeusza Mozarta Don Juan bo te polskie pisane w carskim więzieniu słowa są nadal aktualne GDY NARÓD DO

BOJU WYSTĄPIŁ Z ORĘŻEM PANOWIE W STOLICY RADZILI.

Piotr Sulima

i życzę miłego dnia

a zapowiada się słoneczny.

No i wszystko jasne, niespokojny. Libretta oper Mozartowskich i program Tuska przepieknie ze soba harmonizuja. W koncu to to samo stowarzyszenie. I kto tu ostrzegal przed okiem i uchem cesarza ? ;)

Niespokojny, narzekasz na to, ze nie ma juz narodu polskiego, ze spoleczenstwo itd., z twoich wystapien wynika, ze bardzo zalezy ci na pomyslnosci ojczyzny. W dodatku okazujesz gwaltowne reakcje w temacie Unii Europejskiej. I glosujesz na Tuska ? Czlowieka, ktory do tego wszystkioego reke przylozyl i przyklada ? Przeczytales co kandydat Tusk sadzi o ojczyznie ? Przewin strone nieco w gore, znajdziesz tam przepisane przeze mnie cytaty.

A te uwagi o Republice Dwojga Braciszkow i Rydzyku, daruj, ale przeciez to bajdy spreparowane przez spin doctors (rodem z SB) dla najciemniejszego motlochu obrazajace inteligencje, nawet sladowa. Na nas nie robi to zadnego wrazenia poza zniesmaczeniem, moze sprobuj gdzies w grupach dyskusyjnych, np. alt.pl.dres.czteropaskowy, albo co...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.