Skocz do zawartości
IGNORED

Wybory 2005.. ale bez chamstwa ....

darkul

Rekomendowane odpowiedzi

Do A-MEN-a

Doskonale, że nie napisałeś Ojca bo to, słowo święte , ani kapłana bo to sprawa wiary i przekonań za które często płaci się własną śmiercią , ani księdza bo są w tym zawodzie jak w każdym uczciwi skromni życzliwi oprócz tych butnych i pazernych jest to kieszonkowy Tomas de Torquemada wielbiciel kodeksu Hamurabiego w znaczeniu dosłownym okradający samotne stare kobiety z ich rent emerytór darowizn i zapisów testamentowych

może Benedykt XVI ten proceder przerwie i rzuci na niego Anathemę zbyt wiele się już nazbierało i nadszedł czas

aby ekskomunikować jeśli papieżowi zależy na kościele katolickim a nie luźnej konfederacji coraz bardziej licznych i bezwzględnych i dajcie spokój partii mocherowych beretów bo to są sprawy psychofizjologiczne zwykłe

sugestją podsycane zmiany przed i post klimakteryjne albo ten najgorszy etap sam środek okresu przekwitania.

Nie wiem ale mam paniczny lęk przed ludźmi niskiego wzrostu , może pochodzi to stąd że Hitler był kurduplem .

Mój negatywny stosunek do ortoksyjnego judaizmu wynika stąd że tak samo obcy mi jest naród wybrany jak naród panów czy naród z dialogu Platona wszystcy jesteśmy sobie równi żółci czerwoni czarni i biali oraz nieskończona liczba krzyżówek między nimi. Tak bredzić jako robią to niektórzy nacjonalistyczni psychopaci może

tylko ten co w swoi życiu nie miał żadnej mulatki

Dla wyjaśnienia: zjadłem karton pyralginy popiłem nieprzegotowaną kranówą bół fizyczny mi przeszedł , ale psychiczny pozostał bo każdego musi boleć jak patrzy na to co Wy wyprawiacie i jest zupełnie bezsilny

Zbyszek

Korwin, usmiechnij sie ! Zdaje sie, ze jako jedyny na tym forum "miales" mulatke. nie, nie mozesz nam odmowic tej przyjemnosci i nie opowiedziec swoich wrazen. Jak brzmialo jej slodkie imie ? Mbwonga ?

Moj kolega ze studiow, afrykanczyk przyjazni sie takze z jedna mulatka, miejscowa, spod Kielc. Kiedy ona do niego przyjezdza, wie o tym cale pietro akademika, albowiem szczescie swoje obwieszcza ona nad wyraz gromkimi odglosami radosci. Nad ranem sunie korytarzami do wyjscia z glowa w chmurach, rysujac sufit nosem a wszystkie polskie myszki spusciwszy wzrok zagryzaja wargi w jakiejs nieznanej tesknocie ;)

Kiedy juz wysluchamy zajmujacej opowiesci o egzotycznej pieknosci a_men jako wtajemniczony wyjasni nam o co wlasciwie chodzic z tym Rydzykiem ? To taki wspolczesny chlopiec do bicia a moze ktos wiecej: "Juden, Juden, pass auf !". Te klimaty ?

dudivan, 10 Paź 2005, 14:57

Nie wszyscy w wieku 22 lat pala skrety, ryckaja panienki jak kroliki (a poza tym nie maja

>innego hobby), "rymuja" w portkach z krokiem w kolanach czy w najambitniejszych przypadkach

>uganaiaja sie za aeromyszami po norach.

>Niektorzy tyraja ciezko na studiach ale maja czas na czytanie ksiazek. rozmowy ze starszym

>pokoleniem, dzialalnosc spoleczna i ...

... pilne wsłuchiwanie się w nauki Ojca Dyrektora i prałata Jankowskiego.

A wspomniane starsze pokolenie to nie nosi beretów z moheru??

>... pilne wsłuchiwanie się w nauki Ojca Dyrektora i prałata Jankowskiego.

A co Cię tak dudivanie porusza zawsze jak kto wspomni o tych kolesiach. Może jakieś 'bratnie' uczucie'? Ale Ty chyba nie spiewałeś w chórze ks.R? Co? Może stąd te audiofilskie zainteresowania?;-)

dudivan, nie o wzrost kandydata tutaj chodzi, tylko o to który z nich jest większą mendą.

Niestety obaj pod tym względem są sobie równi (tylko wzrost ich dzieli na pewno). Aczkolwiek platformers w garniturze od Armaniego (made in Pawo) prezentuje się lepiej.

Taki jest niestety poziom, na którym można dokonywać między nimi wyboru. Poza tym Kaczory i Donaldy mogliby być razem trojaczkami.

ps.- a kiedys drwiono że w USA w wyborach na prezydenta wygrywa kandydat, który ma lepiej dobrany krawat. No i widać juz że w tej kampanii osiągneliśmy rozwój demokracji na poziomie naszego wielkiego brata zza oceanu.

Upsss... Przepraszam. To w ramach wywoływania kontrowersji. Wygląda, że wg Nowego prawicowe insekty mogą pisac co chcą nie wywołując kontrowercsji.

Ponieważ miało być bez chamstwa, mógłbym napisać tak "Nowy, czy zechcesz uprzejmie nachylić swą prawicową facjatę nieco w bok i przyjąć na szczękę lewy sierpowy czy ?"

Tylko czy taki tekst wywoła zaplanowane kontrowersje ?

Jesli o mnie chodzi, to gdyby wybory do parlamentu wygrało PO, to głosowałbym na Kaczyńskiego jako prezydenta. Natomiast w obecnej sytuacji bę na Tuska. I robie tak dlatego, bo uważam, że Polsce potrzebna jest zgodna koalicja PiS i PO. A tylko w takim układzie mogą byc w miare zgodni. Tylko taka koalicj może rzeczywiście doprowadzic do rozwalenia komuszego układu. Każda z tych partyjek jest skazana na klęskę w osamotnieniu i trwanie dalej 'czerwonej ordynacji'.

Dlatego tak bardzo niektórym ta współpraca jest nie rekę. I, gówno ma do tego przeszłość - tu chodzi o teraźniejsze być albo nie być. Albo doprowadzi sie do rozwalenia wspólnego rządzenia PiS i PO albo koniec rządów ubecji...

Jar1 -> ubecja niestety jest sprawniejsza...PiS i PO jak sadze skoncza podobnie do AWS'u i wcale sie z tego nie ciesze, bo oznaczac to bedzie powrot przasnego Wojtusia z SGGW albo co gorsza rzady Samoobrony i LPR'u za 4 lata (chyba, ze LPR nie dotrwa).

Mam jednak cien nadziei, ze socjalistyczne hasla wyplywajace z ust PiSowcow to byl populizm na cele wyborcze i ze rzeczywisctosc okaze sie lepsza...jednak to tylko cien nadziei.

Pozdr.

materialy programowe PIS dostepne sa na stronie:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

hasla zmienia sie szybciej jak program

Ukryta Zawartość

>A co Cię tak dudivanie porusza zawsze jak kto wspomni o tych kolesiach. Może jakieś 'bratnie' uczucie'? Ale Ty chyba nie >spiewałeś w chórze ks.R? Co? Może stąd te audiofilskie zainteresowania?;-)

Jar, zartujemy tutaj, smiejemy sie, wyglupiamy czasem ale teraz smiertelnie powaznie. Wiesz co mnie wkurza ? Bezmyslne, bezrefleksyjne powtarzanie kalumnii, ktore ktos spreparowal dla oczernienia niewygodnyxch sobie osob, a ktore nie maja zadnego oparcia w faktach, daja za to poczucie sily w przynaleznosci do jednomyslnego choru trzody chlewnej. Tak, bo do umyslowej trzody chlewnej skierowane sa tego typu historie, skutkujace jedynie prostackim rechotem. To dokladnie to samo o czym wspomnialem cytujac zawolanie "Juden, pass auf". Zawsze znajdzie sie motloch, ktory poszukuje sprawcy wszystkich swoich nieszczesc, fobii i frustracji. Wystarczy, ze ktos go wskaze palcem i oto mamy wspolczesnego Zyda, kulaka, wroga systemu, Rydzyka, warchola, burzuja. To mnie wkurza, latwosc zaszczepienia, posluch jaki zyskuje kompletny brak refleksji a przy tym kompletny brak rozeznania rzeczywistosci, ktora jest dokladnie odwrotna. Dokladnie odwrotna, powtarzam.

Wlasnie przed paroma dniami mialem watpliwa przyjemnosc uczestniczenia w dyskusji podobnych bezmozgow n.t,. antysemityzmu o. Kolbe z wielkimi kwantyfikatorami i oburzeniami takze na papieza, ktory go wyniosl na oltarze. A wszystko spowodowala wydana niedawno ksiazczyna jakiegos pseudopisarza, ktora oczywiscie zrobila ogromna kariere i zatrula umysly kolejnych ubogich duchem, ktorzy lakna taniej sensacji.

Kalkulatorek PiS daje fajne wyniki dla średnich zarobków statystycznego Polaka, który wyjechał za granicę za chlebem.

Kwota przybliżona i za 1 GBP przyjąłem 6 PLN. Polak pracujący w UK musi rozliczać się w Polsce, chyba, że wypisze się z US.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>rzeczywistosci, ktora jest dokladnie odwrotna. Dokladnie odwrotna, powtarzam.

Ta Twoja rzeczywistośc jest nic warta... Im wcześniej sobie zdasz z tego spraw tym lepiej dla Ciebie. Bo w niej to nawet ja już jestem zdrajcą i ubekiem, który łyżeczkował 'prawdziwe' córy i synów Polski. Taką rzeczywistośc to wsadź sobie w d....Nikogo do niej nie namówisz. Najwyżej kilkuletnich chłopców.

Robert, co wynika z tego kalkulatora bo ni chu... chu... nie widzę. Poza tym że cyferki sobie wpisuje nie wiadomo skąd ?

Pisząc o komuszym układzie Jar ma na mysli najbardziej komuszy a nawet bolszewicki układ prawicy. J.Kurski juz dał przykład jak to prawica oddziela władzę od biznesu, przeciwdziała korupcji itp. Wsadzająć swoją nalana prawicową dupę na stołek we władzach prywatnej spółki giełdowej.

wernen, 10 Paź 2005, 20:12

>Nowy2

>

>A w ryj chcesz ? ? ?

Podaj swój e-mail, a rzucę ciężkim słowem na priva. Pogięło cię totalnie, to nie ja chciałem rozmawiać o twojej matce.

Jak mi szczena wypadnie z zawiasów, to faktycznie będzie mała prowokacyjka (czytaj - nie moja wyskoczy ze swego stałego położenia).

A tak na boku małe pytanie. - Czyżby już czworaczki?

>A tak na boku małe pytanie. - Czyżby już czworaczki?

Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem, ale czterech się jeszcze nie dopatrzyłem...Mówisz o harcerzykach?

ciekawe czy jak wzięła ślub kościelny to z neofickim zapałem będzie stosować naturalną regulację poczęć; byłoby uroczo sam pamiętam tych siostrzeńców Donalda u Disneya; czy rozkwakana gromadka będzie ghraserować na dokładkę?

Nowy2, jak na priva to nie ma zabawy :-)

Teraz zrozumiałem żart Roberta. On tam umieścił, w tym kalkulatorze proponowanych podatków, wynagrodzenia miesięczne (LOL).

Robercie, tyle to 80% ludzi w Polsce na rok zarabia. Teraz zobacz ile zapłacą podatku żeby napchać bandziochy złodziejom uważającym się za liberałów z PO.

W końcu dlaczego chcesz nas nimi uszczęśliwiać jeżeli mieszkasz w Anglii ? Jeżeli przebywasz tam dłużej niz 6 miesięcy w roku to płać podatki w Anglii - sam będziesz szczęśliwy i innych twoje szczęście nie dotknie.

Bolek zgodnie podał nogę Olkowi za Tuskiem. Nawet Gerdhard popiera Donalda, choć ten chce obniżyć podatki (Chirac i Gerd otwarcie zauważali że w Polsce podatki są za niskie, a jednak...). Coś ten Donald musi mieć w sobie, że tak wszystkich jednoczy, kurcze może by się zapisać na jakiś kurs ghrasherowania. Hania też fajnie ghrasheruje i ma dobrze, wszędzie drzwi jej się same otwierają, nawet u o. Paulinów.

jar1,

no wiesz co ! Zawiodlem sie na tobie. Straciles cale poczucie humoru ? Bolek jest esbekiem, Tusk jest ale z toba to bylo wylacznie czubienie sie.

Ponadto ostatni jadowity wpis takze nie dotyczyl ciebie, bo bluzgasz zawsze z wdziekiem, tylko do tych, z ktorymi mialbym ochote porozmawiac "pa matjerjam".

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.