Skocz do zawartości
IGNORED

Wybory 2005.. ale bez chamstwa ....

darkul

Rekomendowane odpowiedzi

>jarłan, a co tam słychować w urologii i wydzielinach :-) ?

Własnie zauważyłem, że znowu Ci się ulało...:-) Zreszta nie tylko Tobie. Zła dieta Panowie, przestajecie nad tymi procesami panować;-)

Wczoraj nawet sam guru Giertych powiedział, że Kaczyński specjalnie robi słaby rząd i nie chce koalicji z PO, by padł w ciągu dwóch lat. Potem rządziliby inni, a na koniec kadencji wszystko co złe spadłoby na tych ostatnich. I tym samym wygrac wybory do sejmu i prezydenckie kolejnym razem, zapewniając sobie bezwględną większość. A wtedy to już się 'innych' zdelegalizuje a reszte chwyci za gardło.

w każdym razie koło historii się obraca

wracamy do czasów rokoszy, wzywania na pomoc zewnętrznych autorytetów, mamony na bilbordy i przekaziory

trzeba odkurzyć stare podręczniki historii

Ja zawsze pisałem, że kaczory mi nie odpowiadają - z nimi bym na piwo nie poszedł. Nic na to nie poradzę. Wszyscy, którzy podjudzają, spiskują i 'uprawiają' politykę w taki sposób nie byli i nie będą moimi idolami. Zbyt cenię sobie własną wolnośc wyboru i wolność umysłu.

A sprzeczam się tylko dla zapewnienia jakiejś tam równowagi, bo lanie jednostronne prowadzi do zmian genetycznych w mózgach, co jak widać po postawach w tym wątku jest dla mnie oczywiste.

Zresztą jest dokładnie tak, jak pisałem i przewidywałem na samym poczatku tego watku. Cóz na to poradzę, że znowu miałem rację;-) Wcale mnie to nie cieszy. Przypomne Ci jeszcze, że napisałem również, że gdyby wybory parlamentarne wygrało PO to na prezydenta głosowałbym na L. Kaczyńskiego, bo tylko przy takim podziale ról (zrównoważeniu) byaby szansa na koalicję.

A dla zrównoważenia Twojego umusłu dowcipek:

Postanowiono dokonać weryfikacji pewnych przyjętych prawd: że królewna Śnieżka jest najpiękniejszą kobietą na świecie, że Hercules jest najsilniejszym mężczyzną oraz że Quasimodo jest najbrzydszym człowiekiem.

Cała trójka, po kolei stawiła się przed "cudownym lustereczkiem" a ono wydawało werdykt.

Weszła Śnieżka, po chwili wyszła uradowana: Tak jestem najpiekniejsza!.

Wszedł Hercules, po chwili wychodzi usmiechniety: Tak jestem najsilniejszy!.

Wszedł Quasimodo, mija długa chwila, wychodzi zły: K...nie wiecie kto to jest ta Kaczyńska z Warszawy?!

jar1, 4 Lis 2005, 15:02

>Ja zawsze pisałem, że kaczory mi nie odpowiadają - z nimi bym na piwo nie poszedł. Nic na to nie

>poradzę. Wszyscy, którzy podjudzają, spiskują i 'uprawiają' politykę w taki sposób nie byli i nie

>będą moimi idolami. Zbyt cenię sobie własną wolnośc wyboru i wolność umysłu.

>A sprzeczam się tylko dla zapewnienia jakiejś tam równowagi, bo lanie jednostronne prowadzi do zmian

>genetycznych w mózgach, co jak widać po postawach w tym wątku jest dla mnie oczywiste.

>Zresztą jest dokładnie tak, jak pisałem i przewidywałem na samym poczatku tego watku. Cóz na to

>poradzę, że znowu miałem rację;-) Wcale mnie to nie cieszy. Przypomne Ci jeszcze, że napisałem

>również, że gdyby wybory parlamentarne wygrało PO to na prezydenta głosowałbym na L. Kaczyńskiego,

>bo tylko przy takim podziale ról (zrównoważeniu) byaby szansa na koalicję.

>

>A dla zrównoważenia Twojego umusłu dowcipek:

>

>Postanowiono dokonać weryfikacji pewnych przyjętych prawd: że królewna Śnieżka jest najpiękniejszą

>kobietą na świecie, że Hercules jest najsilniejszym mężczyzną oraz że Quasimodo jest najbrzydszym

>człowiekiem.

>Cała trójka, po kolei stawiła się przed "cudownym lustereczkiem" a ono wydawało werdykt.

>Weszła Śnieżka, po chwili wyszła uradowana: Tak jestem najpiekniejsza!.

>Wszedł Hercules, po chwili wychodzi usmiechniety: Tak jestem najsilniejszy!.

>Wszedł Quasimodo, mija długa chwila, wychodzi zły: K...nie wiecie kto to jest ta Kaczyńska z

>Warszawy?!

to już było na wątku o humorze...

suuuper, a on jest kurduplem! z brzydką żoną!!

no to teraz polacy już przejżą te sPISki, ona brzydka on mały- już wiemy na kogo głosować na misterów Wołomina z saloonów kulturystycznych

coolTURA

głosuj na shazzę kwaśniewską, albo na fryzjera z haj nuffki cimocha

przecież to shazza kwachowa była pierwszym typem pierwszej miss politpolonia

oj środa się nie poPISała, a gdzie równouprawnienie kobiet

>przecież to shazza kwachowa była pierwszym typem pierwszej miss politpolonia

Aż ją nowy minister od sprawiedliwości ostatnio bardzo prosił o przebaczenie:-)

A i jeszcze, Beria był super majutki....

>jar1- ale jednego ww nie można zarzucić inteligencji (czy szczęścia) jak zwał tak zwał

Jasne, ja tez jestem malutki;-) Ale ta inteligencja raczej nie nastraja optymistycznie, biorąc pod uwagę co oni zrobili z takimi jak ja....

syntax, 4 Lis 2005, 15:21

>Ponadto Hitler jest najsłynniejszym z wegetarian i McCartney musi się z tym pogodzić....

tylko że McC lubił swojego ojca a Adolf był pod tym względem też popierdolony chyba

>>jar1- ale jednego ww nie można zarzucić inteligencji (czy szczęścia) jak zwał tak zwał

wał wał ty tylko o jednym

ponawiam pytanie:

to jaki polityk by się nadawał u nas na waadze?

(żeby nie odbiegał zbytnio IQ od wyżyn userów TegoForum)

Tusk jednak swojak

wszystko będzie po staremu

nic nie trzeba zmieniać Leszek Miller był gut

fajne mosty, wiadukty w prezencie od cioci uni

zawsze Donaldowi pomogą na bilboardy na opisanie brzydotu tej k...wy Kaczki żony kaczora-

"to [nie] BYŁO WCALE ŁADNIE POWIEDZIANE"

czemu nie olejecie brzydoty jego córki? wnuczki? zięcia?

taż to ptasia grypa PA SS kudy

uwielbiam tezy o tym, że Hitler/Stalin/.../..., był potworem bo tata go bijał paskiem; to takie postępowe! Opresyjna rodzina kontra dziecko... tyle tylko że taki był wówczas standard wychowania...

swoją drogą trochę szkoda Minister Środy i jej happeningów...

>No cóz Żwirek na to poradzić, Napoleon był mały, Hitler, Stalin, Polpot...Znowu taka jest prawda...Nic >na to nie poradzę;-)

>A i jeszcze, Beria był majutki.

A Łokietek ? Co z Łokietkiem ? Ty Łokietku, ty malutki, byłeś wielki chociaż krótki.

Masz rację jar. Longinus Podbipięta rulez.

>opisanie brzydotu tej k...wy Kaczki żony kaczora

To Ty napisałeś i jest to już ubliżanie. A brzydotu to jakoś po "sąsiedzku" brzmi... Czyżby jeszcze na służbie?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.