Skocz do zawartości
IGNORED

Wybory 2005.. ale bez chamstwa ....

darkul

Rekomendowane odpowiedzi

ja uważam że jest dobrze że mamy nadal monomedia=monopoglądowość

jeszcze od tego się nie odzwyczailiśmy

a tak byłby szok- jakieś połajanki, jak na jakiś

(z przeproszeniem)

wątkach politycznych

Qubricu nie strzelaj z tych shotganów, "grubych bert", toć my tylko melomani...

po co mylić z Sewastopolem np...

Dudivanku, nie przystoi przyganiać niepełnosprawnemu. Miałem ci ja dwa garby na plecach, ale ostatnio zeszły mi niżej i tak ostały. Czasami udaje mi się ukryć defekt, gdy na nich przesiędę.

Zamiast o cyckach pomyśl DUDIVAN-ie o Philipsie DCC 170 wzmacniacz mikrofonowy Ci się wyjątkowo udał , może

i teraz podasz jakąś cenna radę mam dwa DCC 170 niestety są to tylko dawcy organów na przeszczepy poszukuję obecnie trzeciego musi być poprostu w pełni sprawny wygląd zewnętrzny mi zwisa w najgorszym przypadku będę szukał stacjonarnego chociaż to dla koczownika śmierć pod krzyżykiem.

Pozdrawiam

i spadam

Piotr

żwirek, 7 Lis 2005, 15:51

>ja uważam że jest dobrze że mamy nadal monomedia=monopoglądowość<

No patrz pan! I kto to mówi???

Właśnie pamietacie jak wszystkie media zgodnie psioczyły na Millera jego rząd i na lewicę???

A taki Buzek to chłopak złoty był i jaki piękny z niego eurodeputowany za górnicze pieniądze...

Niektórym sie tak ostało - takie skrzywienie umysłu i teraz juz na forum psioczą na nich dalej. Zupełnie nie zauwazając że media juz mają nowy cel do obszczekiwania, obpierdywania i obsikiwania...

Jedyni których nie ruszą to rydzykowi i koscielne imperium - bo ci potrafią szczekac głośniej i jeszcze mogli by pokazac jak się szczeka.

A teraz coś pięknego

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Piotr

Ukryta Zawartość

Kiedyś rządziło SLD. Ku mojej uciesze już nie rządzi. Cała prawica wieszała na nich psy...

Teraz kiedy prawica (prawie już) rządzi dawni sprzymierzeńcy się podzielili... znaleźli sobie nowych chłopców do bicia wśród swoich.

Ot taka polska specjalność-mentalność, gdzie poziom narzekania jest zawsze równy bez względu kto rządzi, gdzie narzekają również ci co nie wybierali, oraz także ci co uważają, że wybrali właściwie.

Dudivanku, nieładnie tak atakować niepełnosprawnego. Morale u ciebie niskie dość i dlatego uważaj abyś nie popadł w konflikt z resortem ministra Ziobry. Frustracja spowodowana zapewne jest opóźnieniem wypłaty 30 srebrników za horrrrendalną aktywność w trakcie wyborów. Ignor ze strony pracodawcy bardzo dotkliwy bywa. Chudziaku, jak będziesz miał już forsę, to udaj sie do agencji i spuść całe zło w lędźwiach siedzące, bo juz mózg ci zalewa. ;-)

Niespokojny, niestety DCC to nie mój gatunek zabawek. Nie potrafię ci pomóc a w ogóle to moja prywatna opinia jest taka, że to nieudacznik. Moze lepiej zapoluj na DAT ?

Niespokojny

Ile potrzebujesz tych DCC?

Ukryta Zawartość

Dudivan dlaczego nieudacznik? mnie tam się podoba.

Ukryta Zawartość

Do JACER-a

Serdecznie dziękuję wiedziałem i wiem, że philipsów szuka się w Holandii, tak jak kiedyś syfa szukało się we Francji dokąd go ze swoich nabożnych wypraw i pielgrzymek krzyżowcy przywlekli, zerknąłem przed umieszczeniem swojego wpisu w bocznicy, na eBay , ślady i rezultaty poczynań zostawiłem w "Znaleziskach na eBay i allegro. Wcześniej jeszcze wszedłem szukając wody u samej krynicy na dwa piękne źródła

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) a później po wklepaniu w Googlach < Unidirectional Back Electret Condenser Microphone Cartridge oraz Omnidirectional Back Electret Condenser Microphone Cartridge > znalazłem

pełne dane kapsułek elektretowych i nawiązałem kontakty z trzema konstruktorami mikrofonów pojemnościowych pół ryzy papieru mam wydrukowane obustronnie a przy hp 1100 trzeba to robić strona po stronie podziękowałem całej trójce obecnie to było jedynie "senkju Wasza Mać " ale normalna poprawna odpowiedź jest już prawie gotowa do wysyłki, uważam , że jak na kogoś kto ma zmiany nowotworowe raczej zachowuję się wystarczająco aktywnie. Myślałem, że któryś z Was panowie ma znajomego szaleńca który się tym

typem zapisu zajmuje lub zaprzyjaźnionego handlarza. Postąpie jednak możliwie jak najprościej 150 złotych polskich w zęby, JVC M-201 z nową R14 . AKG-K271 do torby i w przyszłą sobotę i niedzielę na giełdę.

Pozdrawiam

i życzę ciepłego i słonecznego dnia

Piotr

Ukryta Zawartość

SORRY

Ma być

Ukryta Zawartość

Piotr

Ukryta Zawartość

Sorry

Wybacz mi zmęczenie

Ukryta Zawartość

brak snu robi swoje ale do upartych świat należy

Piotr

Ukryta Zawartość

Z polityką miałem do czynienia od lat kilkudziesięciu, zawsze jakieś mendy usiłowały mnie nawracać kablem lub mokrymi ręcznikami na właściwą drogę, przebaczać i prosić o przebaczenie także i w moim imieniu i tak dalej i tym

podobnie mam już tego serdecznie dość i preceptorów i proroków i sędziów z własnej nominacji. Elektroniką na poważnie zajmuję się od niecałych siedmiu miesięcy i mam już jakieś małe skromne rezultaty kilka dni temu zaczynałem od wzmacniacza mikrofonowego SMD [kit AVT] obecnie robię już maleństwa z zasilaniem 3 x Ag10 =3.6 V o wyjątkowo ładnej charakterystyce i tylko po to aby kogoś mi bliskiego nie tyle odciąć ile odciążyć od tak

zwanej [nikogo nie obrażając ] roboty głupiego. Jest na tym Forum Ktoś kto się zajmuje przedwzmacniaczami własnej konstrukcji ma gotowe płytki, scalaki, i inne elementy; zwrócę się do Niego z prośbą o wykonanie jednego gotowego dla mnie, jak kogoś bolą zęby to nie idzie do ginekologa. Cenię sobie bardzo wysoko tych Którzy nie idą na tak zwane gotowe i chcą coś dobrego jeszcze w tym wcieleniu zrobić, nie znaczy to wcale że siądę spokojnie na d.... mam dwie nowe wspaniałe triody o małej mocy ale o sakramenckim wzmocnieniu i jako stary dinozaur robię na nich przedwzmacniacz [bez barwy co - na mikrofonie to wejściu do magnetofonu - może

to zboczenie ale nic na to nie poradzę nikt nie jest doskonały.

Pozdrawiam życzę słonecznego dnia

i oby był ciepły

i jeszcze raz dziękuję

Piotr

K.D. i M.O. odwiecznie królują w TVP w godzinach największej oglądalności. Jednak chyba cos drgnęło w „układzie warszawskim" lub tylko beneficjent tego układu, czyli zarząd TVP, chciał otworzyć sobie furtkę przed nadchodzącym expose premiera.

Mam na myśli wczorajszo-dzisiejszy program „Warto rozmawiać" prowadzony przez Pośpieszalskiego. Prowadzącemu, dzięki trafnemu doborowi zaproszonych gości, udało się przedstawić złożoność powyborczej sytuacji w RP, która może zmienić się diametralnie, gdy zostanie zrealizowany najczarniejszy scenariusz z obecnym prezydentem w roli głównej.

Przytoczono celne fragmenty z wystąpień DT i BK. Cytat z Komorowskiego, przedstawianego przez PO jako „gołębia", mocno zaskoczył zwolenników tej formacji. W nawiązaniu do słów DT, że obecny rząd przypomina mu rząd Olszewskiego, pokazano fragment z nocnego „darcia sukna" z „Nocnej zmiany" J. Kurskiego. O filmie, a właściwie o pewnym >autorytecie moralnym< w tym wątku już pisałem. Oglądałem go na PC w dość kiepskiej jakości, a więc nie mogłem zobaczyć tego, co wczoraj było bardzo widoczne; za wyjątkiem LW, wszyscy mieli podobny wyraz oczu - skrzyżowanie spojrzenia zbitego psa z domieszką spojrzenia Judasza, tuż po decyzji o zdradzie i przyjęciu 30 srebrników.

Drodzy forumowicze jeśli u swoich idoli zobaczycie ten wzrok, to już będziecie wiedzieli, że idzie znowu stare.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.