Skocz do zawartości
IGNORED

najlepsze kolumny podłogowe do 2200zł.

Martin

Rekomendowane odpowiedzi

Waszym zdaniem jakie są najlepsze kolumny do 2200zł (podłogowe). Czekam na Wasze propozycje!

"...Idiotów podobno nie ma aż tak wielu na świecie, ale ich niewątpliwym sukcesem jest, że tak się sprytnie rozstawili, że spotkasz ich na każdym kroku..."

mój typ

Avance Omega 503 mk II

"...Idiotów podobno nie ma aż tak wielu na świecie, ale ich niewątpliwym sukcesem jest, że tak się sprytnie rozstawili, że spotkasz ich na każdym kroku..."

"Najlepsze" to bardzo ogólne określenie.Może będę mógł Ci pomóc jak mi powiesz, jakiego brzmienia oczekujesz od zestawu.Kierowanie się rankingami nie zawsze jest najlepszym wyjściem z sytuacji.Pozdrawiam:)

Hyperiony? Te kolumny z głośnikami Vify z serii TC? Ja wolałbym kolumny na lepszych komponentach (z aluminiowymi, odlewanymi koszami, a nie plastykowego kompozytu ABS).

Zalecane komponenty z grupy A? I co, ktoś będzie oszczędzał na kolumnach, aby kupić Krella czy ML?

ESA Ostinato2000 - mniej głośników, ale wyższej klasy !!! Oczywiście to nie ta sama cena, ale wolałbym dołożyć te kilka stów (nawet gdybym miał głodować :) )

Kisiel ma także w ofercie Ostinato2000 za 1300 zł (kryje się pod projektem "2000".

Ten kit polecałem już jednemu gościowi na innym forum (wiecie jakie...)

A stolarza na pewno się znajdzie.

Dziwne - martin delikatnie zasugerował dyskusję nt Avaców, a tu łup Hyperiony teh best!

Czyżby ostatnio nikt nie chciał sie wypowiadać na temat podstawowych Avanców?

Może to dlatego że redaktor pisma, które jest gorącym zwolennikiem tych kolumn, pojawia się od czasu do czasu na tym forum?

No to może ja.

Czy najlepsze? - zależy dla kogo (czyli co kto lubi) ja bym się bał wygłaszać takie stwierdzenia, chociaż dla mnie są bardzo dobre - najlepsze jakie udało mi się posłuchać w przedziale z tytułu.

Niestety z braku możliwości (czasu) i dostepności nie udało mi sie posłuchać wszystkiego czego bym chciał.

Jeśli martin lubisz przestrzeń, dobrą stereofonie oraz ocieplone brznienie to powinny te kolumny być dla ciebie OK.

Pozdrawiam.

Trochę to przypomina pewną rozmowę telefoniczną :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pzdr.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Kolejny dowód, że macierzysta firma nie umie wycisnąć wszystkich możliwości ze swoich głośników.

Podobno z Dynaudio (kiedy je jeszcze sprzedawano dla hobbystów) jest tak samo :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.