Skocz do zawartości
IGNORED

Harman Kardon HK 3480

camelq

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, tez sie zastanawiam nad HK3480 plus glosniki Elac BS 203.2, Dynaudio 42 lub (jeślii kasa przyciśnie) Usher S520. Cena za jaka mozna dostac Amlituner to 1600 zł. Co znajde w tej cenie - zastanawialem sie nad kompletem NAD-a z seri bee. Co sadzicie o dzwieku (wiem o roznym charakterze tego sprzetu).

https://www.audiostereo.pl/topic/21875-harman-kardon-hk-3480/

Wczoraj przyjechał mój HK 3480 oraz jbl E80. Dzisiaj wreszcie ustawiłem sprzęt jak trzeba co od razu dało efekt w brzmieniu. Dałem za niego 1500zł z gw PL. Narazie mam stere cd Technicsa ale i tak zestaw już gra całkiem nieźle. jak dłużej posłucham to bede mógł wiecej powiedzieć

• 1 miesiąc później...

No i jak te porownanie ?Jak graja te jbl 80,bo sam sie przymierzam do zakupu.sluchalem wafli 9.5 diamond i phonarow audio 2.tro bylo calkiem niezle moze wafle gdzies gubia srednie i sie miesza dzwiek ale basik jest ok.

kto sluchal jbl 80 to prosze o wypowiedz.pzdr.

• 3 tygodnie później...
  • 2 lata później...

amplitunery stereo nie posiadają wentylatorów ( jeszcze tego by brakowało :|)...wentylatory znajdziesz w niektórych ampli kina domowego. No jak ty takie kobyły jbl podpiąłes to się nie dziw że się grzeje..zresztą co znaczy grzeje??? ampli zawsze wydziela jakieś tam ciepło...Ale w mojej opini za słabą masz elektronikę do tych kolumn ;)...

3480 nie posiada wentylatora . polecam 3490 - posiada kilka dodatkowych funkcji , niestety na razie ceny są wyższe od '80' wiec należało by troche poczekać

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.