Skocz do zawartości
IGNORED

Marantz CD-17 + CDR

Frycu

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm, wprowadzili Cie w blad i powinienes tam zrobic ladny rabanik. Poprosic kierownika i czlowieka, ktory oswiadczyl ze cd jest sprawny. Z drugiej strony jak jest w stanie upadlosci mogliby Cie olac, ale warto bylo sprobowac. Pewnie ustarka nie jest powazna, ale rzeczywiscie w ciemno ciezko cokolwiek kupic.

Szkoda ze nie spuscili ze dwie stowki. Pozdrawiam Frycu.

=> Hiena-podrobka

Rozmowa na ten temat byla i to dluga.

Na kolanach nie prosilem, ale dalej mnie serce boli jak se przypomne CD17

jak koles nie mogl jej podniesc ;)

No nic moze za duzo szczescia w zyciu tez nie dobrze,

a to bylo zbyt piekne zeby bylo prawdziwe.

Jakies 10 minut przed zamowieniem emailowym Baltlaba

wpadlem dla zabawy na ogloszenia w HiFi i kupilem slawna

uzywke ...

Oni nie są w stanie upadłości tylko kupili ten sprzęt od sklepu, który zlikwidowano.

Xavian XN 250 EVO | Sony TA-N7 | Wiim Pro Plus | AQ Midnight 2 | Sun Audio Reference | Tomanek TAP8

No i B&W już nie ma. A ja kupiłem sobie Yamahę cdx-496za 500zł, który zastąpi starego Onkyo DX-7110 co na pewno jest jakimś skokiem jakościowym w górę (słyszę to już na gównianym amplitunerze, ciekawe jak będzie po podłączeniu do normalnego piecyka). I tak pewnie nie byłoby mnie stać na te B&W 602. Ten sklep znajduje się we Włocławku ul. Cmentarna 10 :) "Euronorm" to jego nazwa.

Xavian XN 250 EVO | Sony TA-N7 | Wiim Pro Plus | AQ Midnight 2 | Sun Audio Reference | Tomanek TAP8

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.