Skocz do zawartości
IGNORED

Kino Domowe w 3D...Nowość!!

mar2562

Rekomendowane odpowiedzi

Znalazłem taką stronkę..sklep..

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

czy ktoś to ma,kupił..czy jest efekt..i jaki..

interesują mnie opinie

..wszystko mogę pojąć...nadstawki do kamery.. okulary,,filmy..,ale

najbardziej niewiarygodna wydaje się konwersja normalnego sygnału TV,czy DVD na 3D

Warto,czy nie warto?

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/22123-kino-domowe-w-3dnowo%C5%9B%C4%87/

szczerze mówiąc zaciekawił mnie bardzo ten temat i zważając, że ta firma ma siedzibę w Krakowie spróbuję po świętach umówić się na jakąś prezentację - i jak się uda z pewnością przekaże tutaj wrażenia...

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

A więc dzwoniłem do tej firmy, aby umówić się na jakąś prezentację - jednak od razu ukazali swoje oblicze jako wałkarze... powiedzieli, że nie mają żadnego egzamplarza rozpakowanego nie mogą zaprezentować działania...

Widać mega-biznesmeni... z takim podejściem na pewno dużo sprzedadzą (zwłaszcza ża taniej wychodzi sprowadzić to z USA :))

No innego powodu raczej nie ma :) Albo są 100% idiotami albo faktycznie to urządzenie jest tyle warte, co zielono-czerwone okulary dawane z gazetami dla dzieci :] A szkoda... bo sprawa wyglądała obiecująco...

Byłem kiedyś w kinie na filmie 3D (z okularami). Mówię Wam - oczy i łeb bolą jak diabli po czymś takim. Powinni tego zakazać a nie reklamować te psujące wzrok akcesoria. Takie jest moje zdanie.

• 7 miesięcy później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.