Skocz do zawartości
IGNORED

Właściciele AV-32X5BU proszeni o kontakt

3.14-ter

Rekomendowane odpowiedzi

A co powiecie o thomsonie 612 ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

www.topmarket.pl/telewizory/THOMSON_32WE612.php

Czy ktoś go widział w akcji?

Wcoraj oglądałem Loewe Nemosa 32"-zachorowałem na niego(tylko ta cena)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

szczerze mówišc teraz już przekonałem się jak to jest z panoramš - na dowolnie wybranym 29" obraz będzie ładniejszy z grubsza rzecz bioršc, a jeżeli chodzi o 9520 to nie mogę - bo musiałbym dopłacić prawie 1500 zł

Aaaaaaa !!! 3.14 wyrazy wspolczucia.

Kibicowalem Ci przy wyborze TV bo tez mam ten sam dylemat i nadzieja na dobry TV w rozsadnej cenie mnie opuszcza. Duzo nie wymagam - jakosc 10 letniego Sony 25" w technologii 100 Hz :-)) do max 3-4 tys . Wstepnie bylem zdecydowany na JVC HV32-P40 ale widzialem tylko HV P38 i obraz byl taki sobie. Na sygnale z satelity w Saturnie bylo slabiutko, schodkowanie, pikseloza. Dopiero po wylaczeniu korekcji cyfrowej obrazu obraz zblizyl sie jakoscia do Daewoo za 1000 (model DTZ29u3k ) !!! W takim razie po co mam placic 4 razy wiecej za uklady ktore i tak wylacze ?

Liczylem na 32x5 bo H4 mnie rozczarowal. 28x4 rzeczywiscie mial niezly obraz ale za maly dla mnie.

Chyba kupie najprostsze 100 Hz 29'' a reszte doloze do projektora.

pozdrawiam

Zonzi

Najchętniej to bym go sprzedał bez zysku komuś komu obraz by odpowiadał (cena i tak lepsza niz obecnie w sklepie), a tak to zostaje liczyć na łaskę i niełaskę MM....

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.