Skocz do zawartości
IGNORED

Awaria czy manipulacja??

Harvi

Rekomendowane odpowiedzi

A ja proponuję w zamian za złe działanie wątków bojkot i strajk.

Polegałoby to naczytaniu a nie wpisywaniu myśli.Można by jedynie wpisywać kropeczki i tak przez tydzień. Jak się nasz miłościwie panowany zorientuje, to może poprawi.

Nie mam wątpliwości, że działnie to jest celowe. Nie dziwi mnie to jednak,bo to warszawska domena. Kupa cwaniaków.... kiedyś przez "profesora" R. Jasika dostałem namiar na gościa, specjalisty od lamp. Zamiast powiedziec prawdę, nawet nie zajrzał do środka. Zwodził i zwodził..., następny na liscie a właściwie pierwszy oszust to Michał Frydrysiak- Helion Betley. Ten to prawdziwy artysta, bo sam sobie pisał recenzje.Tak!!! I to za przyzwoleniem kolesi! Jakich? Redaktorów i nadredaktorów z pism audiociulskich. Nie wierzę, by chłop nie czytał forum! Jest jednak bez jaj. Całkowity brak honoru.

>Zydelek pewno ze tak, dziadostwo trzeba pietnowac, dobre chwalic. Tylko ciekawe kiedy to forum sie zlamie i nie bedzie mozna powiedziec ze SO to hujowka, HG jest boskie a Cardas poszedl w pizdu...

Czy polityka zawsze zwycieza??

Co do tematu watku. Uznalbym to za awarie gdyby Lukar odpowiedzial na maile i nie dotyczylo by to Darkula.

Emesze zaloz watek sponsorowany ''Moja przygoda z Darkulem II'' i bedziesz mogl pisac PRAWDE!!!

ABs-> juz wiem jakto okreslic!

Jak mi jest za duża otwartosc brzmienia. Nie podoba mi sie proporcja pomiędzy poszczególnymi składowymi. Za mocno otwarta średnica- zbyt dosadna, za otwarta góra i za słaby bas w stosunku do reszty pasma. Byc moze to nie dopasowanie? Ale mi się nie zbyt podoba na dłuższą metę. Moje kable lepiej mi się podobają. Rozumiem więc,dlaczego kolega je sprzedaje. Są zbyt naturalno-prawdziwe.

>Zydelek jednak te ukladanki w audio sa dziwne...

"Jak mi jest za duża otwartosc brzmienia."

Tak, ale to musi sie otwierac poltora metra od linni glosnikow i grac bardzo gleboko i daleko za kolumny, jak cos daje na twarz to bardzo niedobrze.

"Za mocno otwarta średnica- zbyt dosadna, za otwarta góra i za słaby bas w stosunku do reszty pasma. "

U mnie srednica sie wycofala, gora jest w sam raz, bas sie wypelnil, super fundament z piekielnym zejsciem,

kontrola i zroznicowaniem.

"Są zbyt naturalno-prawdziwe."

Tak, sa bardzo dobre i wymagajace, a kolega napewno wymienia na kondo...

he he... nie wykluczone!

Podobnie grają jak Velumy, które kiedyś miałem u siebie. Niesamowita otwartosc średnicy. Fortepian fenomenalny.Ale jak na moje ucho brakuje wypełnienia na srednim basie. Oczywiście to jest moje odczucie! Dla mnie osobiście- wole kupować m2 ziemi na Mazurach niż inwestycję w te kable.Osobiście uważam, że ich cena jest b. mocno zawyżona w stosunku do ich mozliwości.

"ich cena jest b. mocno zawyżona w stosunku do ich mozliwości."

Tak to prawda, podobnie jest z dobrze przyzadzona poledwica i szlachetnym winem, a przeciez mozna zadowolic sie przepysznym sledziem i zmroziona wodeczka ;-)

ABs-> spodziewałem sie...

Niestety na kolana mnie nie rzuciło. Bardziej w pamięci został mi najwyższy model Transparenta czy Monstera.Jednakjest to swietny drut. Powim więcej, jeden z najjlepszych jakie było mi dane posłuchać. Ale cena?Nie wiele gorsze i łaskawsze dla systemu można kupić za mniejsze pieniądze.

O.K. czepiam sie z powodu ceny, a cena nie idzie proporcjonalnie do jakości. Zestaw okablowania faktycznie wysokich lotów, choć kwesyia wykonania hm.. pozostawias sobieduzodo zyczenia za te pieniądze.

Już kolega poszdł zbramami niebios. Przełączyłem sie na Argentum0 całowite okablowanie.

Co słychac? Brak jakiego dyskomfortu (w kieszeni forsa na płyty). Góra na podobnym poziomie,średnica mniejsza, bas lepiej wypełniony, z lepszym drivem i zejściem. Szybkosc po dobna. Budowanie sceny b. podobne.

Ocena koncowa: Cena za H.G. nie uzasadnia poniesionych kosztów.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.