Skocz do zawartości
IGNORED

JVC 32 D25

Simonello

Rekomendowane odpowiedzi

Po długich poszukiwaniach kupiułem JVC D25. W tym temacie chcę opisać moje wrażenia na temat tego modelu , czyli plusy i minusy (których jeszcze nie znalazłem:).Zakupiłem go u loco i z transakcji jestem zdecydowanie zadowolony. Teraz przejdę do telewizora.

Po odpakowaniu przeraziła mnie jego wielkość , lecz to było tylko pierwsze wrażenie. Z niemałymi problemami wstawiłem go na szafkę i mogłem podziwiać jego stylistykę InteriArt w pełnej okazałości. Do pierwszego włączenia odczekałem ok.30min. W tym czasie przeglądałem instrukcje. Wreszccie włączyłem odbiornik - menu jest naprawdę bardzo proste w obsłudze i po polsku. Włączyłem automatyczne strojenie , a póżniej znalezione przez TV programy z dziecinną łatwością poprzestawiałem na odpowiadające mi miejsca. Obraz z kablówki nigdy nie zachwyca , ale na D25 jest dobrze. Na formacie "panoramiczny" TV skraca obraz na górze i dole , rozciągając go na cały ekran bez dużego poszerzania , zaledwie troszeczkę , a to nie przeszkadza wcale. (Coś jak cinerama w TV Thomsona). Możliwości ustawień formatów jest sporo.

Obraz oceniam /ten z DVD/ na 5+. Nie daje szóstki , bo na pewno jakieś plazmy bądź LCD są w stanie pokazać lespzy , ale wątpie czy na moim DVD.

Przejdę teraz do dźwięku- jest po prostu rewelacyjny , inaczej tego opisać się nie da. Subwoofer stojący na TV można zdjąć , jednak ja pozostawiłem go na miejscu. Podczas oglądania Shreka 2 /scena z królewiczemz bajki pędzącym uwolnić fionę/ odgłos kopyt konia był potężny i głęboki. Czułem się jak w kinie , pomimo , że dźwięk pochodził tylko z jednego miejsca.

Dźwięk oceniam na pęlną 6 - jest zachwycający , a ustawić można dosłownie wszystko. Ja sam nigdy nie słyszałem lepiej brzmiącego odbiornika TV.

Minusy ...Hmm... Już wiem! Jedynym , jaki znalazłem jest nienajkrótsze przełączanie się pomiędzy kanałami , ale to tylko kwestia przyzwyczajenia.

Podsumowując - z TV jestem całkowicie zadowolony , przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Mogę spokojnie polecić go każdemu i zapewniam - będziecie zadowoleni.

Pozdrawiam

Simonello

https://www.audiostereo.pl/topic/22298-jvc-32-d25/

Aha , braciak , jeśli wciąż nie kupiłeś TV , to zdecydowanie polecam Ci ten model. Zakupu na pewno nie pożałujesz - obraz z DVD jest porażający. Także kupuj , póki jeszcze są , bo już ich nie produkują ! A kiedyś były po 9999zł ...

https://www.audiostereo.pl/topic/22298-jvc-32-d25/#findComment-405144

No i jeszcze myślę , że warto dodać , że kineskop mam Toshiby :) braciak P38 ma obraz ... hmm.. jedyny w swoim rodzaju , taki inny ... Z kablówki podobno gorzej , ale na DVD powinno być lepiej (myślę tak kierując się ceną)

https://www.audiostereo.pl/topic/22298-jvc-32-d25/#findComment-405302

Czy możesz rozszerzyć myśl?

Dlaczego uważasz, że obraz w JVC jest "NIEPORÓWNYWALNIE lepszy" niż np. w WB842S?

Miałeś możliwość bezpośredniego porównania, czy też twierdzisz tak, bo tak powiedział Ci loco?

W czym obraz w JVC jest lepszy niż w Thomsonie?

Jakie parametry o tym decydują?

Jak wiesz - ja kupiłem właśnie tego Thomsona - obraz i dżwięk jest według mnie rewelacyjny.

"NIEPORÓWNYWALNIE" to mocne słowo - ciekawe czy masz jakieś dowody na to stwierdzenie.

Z niecierpliwością czekam

Artur

https://www.audiostereo.pl/topic/22298-jvc-32-d25/#findComment-405587

artutra - ja też uważam , że Wb842 jest dobrym TV ! Rozważałem też jego zakup , widząc obraz niekiedy na DVD , czasami normalnie był bardzo ładny. Jednak nie wiem czy widziałeś D25. W nim obraz to zupełnie inna bajka - z DVD (i to póki co nie po komponencie) jest oszałamiająco! Co nie zmienia faktu , że WB842 pozostaje wciąż bardzo dobrym sprzętem w rewelacyjnie niskiej cenie (co do jakości). braciak - P40 miałem do wyboru , jednak wybrałem D25 , więc domyśl się sam co jest wg mnie lepsze. P38 - obraz na tej jego wysokiej rozdzielczości z pewnością zachwyca , lecz skąd wziąć taki sygnał ? O więcej pytaj się posiadaczki - Beaty. Ona na pewno powie Ci więcej - a według mnie P38 to sprzęt z najwyższej półki , chociaż mając tyle pieniędzy wolałbym wydać je na LCD lub plazmę. (i trochę dodać)

Pozdrawiam

Simonello

https://www.audiostereo.pl/topic/22298-jvc-32-d25/#findComment-405762

witam

simonello ale widziales obraz na wlasne oczy ?tzn porownywales p40 i ten twoj jak staly obok siebie?ja mam dostep do p37 jutro jade zobaczyc jak odbeira z dvd!(zastanawiam sie czy p37 odbiera tak samo jak 36p38 bo zmienilo mi sie tyroszke i moge zakupic praktycznie najlepszy crt !i nie wiem co robic!simonello bylbym wdzieczny jak bys dokladnie opisal swoje wrazenia z odbioru tych tv tzn czy p37 to to samo co p38( z danych technicznych niby to samo ale jestem ciekawy twojej opini !) no i co przewazylo na korzysc twojego tv czemu p40 slabszy ma obraz? bylbym wdzieczny gdybys dokladnie napisal jakie masz wrazenia z odbioru tych tv!z gory dzieki!

pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/22298-jvc-32-d25/#findComment-405772

"Jednak nie wiem czy widziałeś D25. W nim obraz to zupełnie inna bajka - z DVD (i to póki co nie po komponencie) jest oszałamiająco!"

W tym problem, że widziałem D25. Z DVD. I prawdę powiedziawszy - nie wiem co Cię oszołomiło!

Według mnie - obraz w D25 jest jakościowo podobny do WB842s. To znaczy - bardzo dobry, jest nawet super.

Ale nie jest "oszałamiający"!

Mnie - przynajmniej - oszołomia dopiero HDTV.

Jeśli zachwycił Cię dźwięk w D25 to pomyśl sobie o wrażeniach z WB842. W Thomsonie dźwięk jest jeszcze lepszy!

Ale i tak brakuje tylnych satelitów - wciąż myślę więc o kupnie kd.

Ale dobrze, że masz już kupno za sobą:)

Miłego oglądania:)!!!

Artutra

https://www.audiostereo.pl/topic/22298-jvc-32-d25/#findComment-405877

witam

w ocenie specjalistów EISA to JVC d 25 - otrzymał wyższe oceny - zarówno dźwięku jak i obrazu.

Moja opinia jest taka sama.

Thomson 842 - gra bardzo dobrze , ale nie ma :

D.I.S.T - dokładnie określa rodzaj odbieranego sygnału wejściowego.Jeżeli sygnał pochodzi ze stacji naziemnej

lub jest podobnym sygnałem TV, złożonym z sygnału międzyliniowego, jest przetwarzanyna sygnał skanowania progresywnego. Ten proces pozwala na dokładne przeskanowanie obrazu.

Przez proces "podnoszenia" określany jako Precyzyjna Interpolacja pikseli , rozumiane jest podwojenie poziomego skanowania obrazu o 625 liniach do 1250 linii. Pomaga to zwiekszyć rozdzielczość pionową i wyeliminować postrzępione linie ukośne.

W rezultacie gęstość obrazu wytworzonego przez D.I.S.T czyni skanowane linie praktycznie niewidocznymi.

Po tym jak sygnał został przetworzony jest on konwertowany z powrotem do sygnału miedzyliniowego a częstotliwość odchylania pionowego jest zmieniana z 50 Hz do 75 Hz , znosząc jakiekolwik migotanie.

Częstotliwość pozioma wzrasta z 15 kHz do 45 kHz aby podnieść ilość informacji dostarczonej w jednostce czasu , dając w rezultacie gładkiobraz o bardzo stabilnym wyglądzie.

dźwięk też posiada bardzo dobry , ale i tu JVC - ma lepsze pratamwtry.

JVC 38 P 38 ma jeszcze :

HV-36P38

EX-A1 "EUROPEJSKI KOMPAKTOWY SYSTEM AUDIO 2004-2005"

Telewizor JVC, HV-36P38SUE jest pierwszym konsumenckim telewizorem umożliwiającym wyświetlanie wysokiej jakości sygnału wizyjnego w pełnej rozdzielczości 1920 x 1080 pikseli - dostarczonego przez specjalnie dedykowane wejście komponentowe - o pięciokrotnie większej gęstości niż standardowy obraz telewizyjny lub obraz z odtwarzacza DVD. Również w przypadku standardowego sygnału telewizyjnego, dzięki zastosowaniu nagradzanej technologii DIST, obrazy wyświetlane na ekranie telewizora są przetwarzane do wyższej rozdzielczości i pozbawione efektu migotania. W najbliższej przyszłości, w nadchodzącym roku, liczba dostępnych w Europie programów telewizyjnych wysokiej rozdzielczości znacznie się zwiększy i użytkownicy tego telewizora będą mogli w pełni z nich skorzystać

.

i gra extra./ostatnia - cena 4600 zł/

pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/22298-jvc-32-d25/#findComment-406209

Braciak,

Wiem co czujesz... przechodzilam przez to samo. Niestety nie mialam komfortowej sytuacji porownac obu telewizorow jednoczesnie. W moim miescie nie bylo najmniejszej szansy na sprowadzenie JVC. Znam jednak obraz Philipsa 9520. Trudno mu cokolwiek zarzucic. Efekt ducha... zawsze mozna zniwelowac wylaczajac system Pixel Plus II. Mi osobiscie system ten nigdy nie przeszkadzal.

JVC... z kazdym dniem przekonuje sie do niego coraz bardziej. Sygnal pochodzi z kablowki. Mimo to obraz jest super. Obraz z DVD... nie wiem ktory film zrobil na mnie najwieksze wrazenie :) co do dzwieku... mam podpiete kino.

Braciak musisz sie zastanowic czy warto doplacac 2 000 zl? Osobiscie pozostane przy JVC przez najblizsze 4 - 5 lat. Pozniej podejme decyzje: Plazma, LCD albo inna technologia. Wiem, ze wtedy tez bede brala pod uwage Philipsa moze z systemem Pixel Plus III lub IV.

Zycze wlasciwego wyboru, przeanalizuj wszystkie za i przeciw.

Serdecznie pozdrawiam

Beata

https://www.audiostereo.pl/topic/22298-jvc-32-d25/#findComment-406284

Dlatego ja pozostanę przy wyborze JVC 32X5. Nie ma sensu wydawać nawet 500 zł więcej skoro i tak przesiadka na LCD czy inne wynalazki jest kwestią 3-5 najbliższych lat. Dźwięk i tak będzie z KD, a inne wynalazki typu PIP, D.I.S.T. sa mi niepotrzebne. Potrzebuję telewizora, a nie demonstracji możliwości, których i tak nie wykorzystam.

https://www.audiostereo.pl/topic/22298-jvc-32-d25/#findComment-406312

No cóż - jeśli locoloco mówi, że JVC jest lepszy niż Thomson - to pewnie tak jest.

Dla zainteresowanych - link porównawczy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Mi w JVC nie podoba się 75Hz (czy naprawdę obraz nie mruga???)

Do Simonello - jeśli chodzi o dźwięk - Thomson ma dużo mocniejsze głośniki niż JVC.

Zobaczysz, że po kilku dniach zechcesz kupić kd.

Zupełnie tak jak ja:)

Pozdrawiam

Artutra

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/22298-jvc-32-d25/#findComment-406669

Na podstawie angielskich recenzji i własnych porównań mogę autorytatywnie stwierdzić, iż w przedziale wielkości ekranu 36-32 cale najlepszymi telewizorami pod względem jakości obrazu są (lub były, bo już nie są dostępne):

1.Philips 32PW9509 (Pixel Plus 2) - sam go posiadam, obraz żyleta, dźwięk niezły ale kino bardzo wskazane, wada - brak złącza komponent, mimo to obraz z DVD fenomenalnej jakości. 75 Hz w ogóle nie miga! Nie ma sie co tym przejmować. (DIST i Pixel Plus są potrzebne na codzień, a nie do pokazówek.)

2.Panasonic TX 36/32 PD 50. Technologia Aquity - odpowiednik Pixel Plus i DIST, wspaniały obraz, między innymi dzięki przyciemnianemu szkłu kineskopu, wejście komponent kompatybilne z progressive scan dla PAL, dobry dźwięk.

3 JVC 36 P38, 32 P40. Technologia DIST drugiej generacji (D 25 ma pierwszej), polegająca na poprawie algorytmu interpolacji. Znakomity obraz, zwłaszcza z DVD. Jedyny telewizor mający wejście komponentowe kompatybilne nie tylko z PAL progressive, ale także z sygnałem HDTV - 1080i. Dobry dźwięk.

Porównywałem kiedyś bezpośrednio JVC D25 i Philipsa z Pixel Plus 1. Philips miał lepszy obraz.

Pamiętajcie o jeszcze jednym - każdy z nich ma bardzo duże możliwości ustawień i znalezienie optymalnych jest bardzo żmudne.

https://www.audiostereo.pl/topic/22298-jvc-32-d25/#findComment-406704

witam

Mam do pana pytanie panie Piotrze czy 9520 rozni sie od 9505(chodzi mi o obraz czy jest gorszy)czy jvcp38 dorownuje wd pana panasonicowi pd30 (chodzi mi o obraz dzwiek bez znaczenia) jak by pan mogl napisac liste tv od najlepszego do najslabszego wd pana bylbym wdzieczny!

pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/22298-jvc-32-d25/#findComment-406732

artutra - i to jest właśnie zadziwiające - przy 75Hz obraz nie mruga w ogóle , nigdy nie widziałem mniej mrugającego TV! Nie rozumiem dlaczego uważasz , że jego głośniki są za słabe - ja nawet w przypadku DVD głośnością nie przekraczam połowy (a ustawienia wbudowanego"wzmacniacza"są ustawione na 3/4) , a już wtedy TV daje czadu , że hej.

Piotrze - najczęściej tak jest , że to , co posiada się samemu wydaje się być najlepsze? Dlaczego ? Pomyśl - w domu poświęcisz ogdziny na ustawianie odpowiedniego obrazu i będziesz mógł już zająć wygodną pozycje , no i delektować się idealnym obrazem. A widząc Tv w marketach czy sklepach rzadko kiedy sprzedawcy fatygują się , aby dobrać optymalne ustawienia. Aha , twoje spostrzeżenie dotyczące niby przewagi P+1 w Philipsie nad JVC D25 wydało mi się śmieszne i wątpie czy więcej osób ma podobne zdanie. (chociaż zaraz na pewno zgłosi się kilka takich ludzi :D)

https://www.audiostereo.pl/topic/22298-jvc-32-d25/#findComment-406790

Ależ nie mówię, że D25 ma za słabe głośniki.

Napisałem tylko, że WB842s ma dużo mocniejsze.

Problem nie w mocy, ale w "przestrzenności".

Brakuje mi tylnych satelitów i "szerszego rozstawu" przednich dla pełniejszego uzyskania efektu dźwięku przestrzennego.

Ale "dotarło" to do mnie dopiero po kilku dniach,

Początkowo byłem zafascynowany dźwiękiem z mojego TV równie mocno jak Ty.

Obazem jestem zafascynowany nadal - chociaż też nie używam złącza komponentowego do DVD.

No i wyglądem - ale to też mi jeszcze nie przeszło.

Równie mocno jak WB842s podobały mi się jedynie SLIMy Samsunga.

WB842s jest piękny - ale oczywiście to kwestia gustu. a przecież de gustibus non est disputandum:)

Pozdrawiam

Artutra

https://www.audiostereo.pl/topic/22298-jvc-32-d25/#findComment-406799

Panowie, spokojnie, bez emocji, wszystkie te telewizory mają świetny obraz. A teraz konkretnie.

braciak

model Philips 32PW9520 od 9509 różni się tylko o jeden mniejszą ilością gniazd SCART. 9509 ma trzy, w tym dwa z RGB (lepsza jakość), a 9520 tylko dwa i tylko jedno z nich z RGB. Jeżeli zatem ma pan na przykład tuner C+, to powinien pan mieć DVD z dwoma SCART-ami (nowe dobre są takie tylko Pioneery), by móc przesłać obraz RGB z satelity do telewizora poprzez DVD. Różnica jakości obrazu na korzyść RGB jest wyraźna. Opinia, że obraz Philipsów z Pixel Plus 2 przy odbiorze normalnych programów jest dość powszechna, natomiast obraz DVD jest w przypadku wszystkich wspomnianych telewizorów podobnej jakości, ze wskazaniem na JVC P38 i P40. Dlatego powinien pan brać pod uwagę, czy woli lepszą jakość z anteny lub satelity - wtedy Philips, następnie Panasonic, na końcu JVC; czy z DVD - wtedy JVC, potem Panasonic i na końcu Philips, aczkolwiek ja mojemu Philipsowi nie ma pod względem jakości z DVD nic do zarzucenia. Obraz jest krystaliczny a barwy fenomenalne.

Simonello

Porównywałem Philipsa z Pixel Plus 1 (bodajże sygnatura 9625) z JVC D25 przez dobre dwie godziny, razem ze sprzedawcą dogłębnie analizując ustawienia i badając obraz zarówno z satelity, jak i DVD. W opinii trzech osób: sprzedawcy, mojej żony i mnie samego Philips był lepszy pod każdym względem, aczkolwiek różnica nie była duża. Zarzut, iż jestem nieobiektywnym właścicielem Philipsa jest o tyle chybiony, że bardzo chciałem kupić tego JVC z uwagi na progresywne skanowanie. Jego gorszą jakością byłem bardzo rozczarowany. Opinia o wyższości Pixel Plus 1 (i oczywiście także 2) nad DIST pierwszej generacji jest powszechna. Służę stosownymi linkami do recenzji w internecie. To samo mam na papierze w piśmie „What HI-FI Sound and Vision”. To bynajmniej nie oznacza, że D25 gra słabo; gra bardzo ładnie i różnicę widać wyraźnie tylko w bezpośrednim porównaniu. W szczególności Philips ma ładniejsze barwy. Właśnie z uwagi na tą krytykę firma JVC zmieniła algorytm interpolacyjny DIST już w następnym roku po jego premierze. Mówiąc nawiasem, DIST jest liczony przez procesor 8-bitowy, podczas gdy Pixel Plusy i Aquity przez 10-bitowe. To mówi samo za siebie. Porównywałem też bezpośrednio Philipsa 9509 z Panasonicami 36 i 32 PD30. Tu różnica jest bardziej subtelna, bo ciemne szkło Panasonica daje efektowne złudzenie trójwymiarowości. Z kolei obraz Philipsa jest bardziej pastelowy i lepiej oddaje szczegóły. Porównywałem wreszcie Philipsa 9509 z JVC P 40 (a więc mającego DIST 2 generacji) na sygnale satelitarnym. Różnica na korzyść Philipsa jest minimalna. Na DVD ich nie porównywałem, ale według opinii prasowej JVC jest lepszy.

Gdybym mógł z tych wszystkich telewizorów wybierać, wybrałbym JVC P 38, bo co 36 cali, to nie 32 i na przykład mecz piłkarski ogląda się na większym ekranie dużo sugestywniej. Minimalnie gorsza jakość z anteny i satelity jest tu zrównoważona przez lepszą z DVD (poprzez komponent), a nade wszystko nęcąca wydaje się perspektywa odbioru HDTV poprzez jedyne zgodne z tym standardem gniazdo komponent montowane w telewizorach typu CRT.

https://www.audiostereo.pl/topic/22298-jvc-32-d25/#findComment-406842

Braciak,

trudno cokolwiek zlego napisac na temat mojego telewizora. Jestem osoba pedantyczna i moze czepiam sie szczegolow, ale... one sa i nic na nie nie poradze:

Wady:

- telewizor glosno sie uruchamia (startuje - ok 1 sek.),

- chcac przelaczyc na kanal np. 12, po wcisnieciu 1 tv automatycznie przelacza sie na kanal 1, nastepnie gdy wcisniemy 2 (razem 12) - kanal zmienia sie na poszukiwany o nr 12,

- telewizor nadaje sie do salonu albo duzego pokoju (to naprawde duzy format - zwlaszcza, ze nie mozna go ze wzgledu na glebokosc dosunac tak blisko do sciany jak LCD czy plazme).

2 wade niweluje przycisk informacyjny (i) wyswietlajacy liste zaprogramowanych programow - pomimo tego brakuje przycisku (-/--)

Zalety:

- dobry, naturalny obraz na wysokim poziomie (nie pisze rewelacyjny, najlepszy jaki widzialam, bo z pewnoscia nie widzialam wszystkich obecnych na rynku),

- dzwiek, slychac z glosnikow wystarczajaco glosno :))) nie jestem na tyle wytrawna melomanka, by rozpisywac sie na temat srodka czy tonow wysokich... dla mnie gra wiecej niz poprawnie,

- duzy format,

- komponent,

- mozliwosc odbioru HDTV.

Dlaczego zdecydowalam sie na ten model?

Roznica w cenie to: tylko i az 2 000 - biorac pod uwage, ze zakup jest dokonany na minimum 5 lat (roznica wynosi okolo 34 zl miesiecznie). Jesli z roznych wzgledow telewizor ten mialby mi posluzyc dluzej wydaje sie lepszym wyborem niz Philips. Poza tym opinie na temat niezawodnosci JVC sa czestsze niz na temat niezawodnosci Philips'a. Wiem, ze nie ma sprzetow niezawodnych w 100%, ale... nie chcialam ryzykowac.

Nieswiadoma kupilam kilka lat temu TV Sony produkowany w Hiszpanii - nie bede pisala o perypetiach z Trinitrone'm. Cieszylam sie dwukrotnie. 1 razem jak dokonalam zakupu i 2 razem jak sprzedalam telewizor.

Serdecznie pozdrawiam

Beata

https://www.audiostereo.pl/topic/22298-jvc-32-d25/#findComment-406880

No cóż Piotrze - wciąż Ci się dziwię. Bo wg mnie D25 to jak to loco określił na jednym z portali "majstersztyk pod każdym względem". Ta opinia idealnie do niego pasuje - widać , ze spece z JVC chcieli zrobić najlepszy TV i wyszło im to idealnie.

braciak - masz rację dźwięk jest idealny zapewne i w 842 i D25 , jednak na przestrzenność nie pomoże żadna technologia. A że z tyłu mam dwa gniazda chinch na głośniki to już szykuję się do zakupu jakichś najprawdopodniej satelit. A co do stylistyki WB842 to jest faktycznie niebrzydka :) Chcociaż w D25 podoba mi się jakość plastiku - widać , ze to nie byle co , a poza tym taka stonowana i ponadczasowa.

Taki niepozorny temat , a tyle konfliktów - są gusta i guściki. Ja za wzór do naśladowania uważam (oczywiście wśród CRT) D25, Piotr -9509 , artutra -WB842 , a Beata pewnie P38. I kto ma rację? Myślę , że nie ma jednostronnego rostrzygnięcia.

https://www.audiostereo.pl/topic/22298-jvc-32-d25/#findComment-406902

dziekuje za odpowiedz!w sumie juz sie zdecydowalem tylko musze teraz znalezc sklep ktory ma jvcp38 w rozsadnej cenie(nowy fabrycznie zapakowany)nie z wystawki!jesli ktos taki sklep zna prosze o wpis!

a i w sumie dziwne bo nigdzie nie bylo napisane a duzo czytalem o drugiej generacj DIST to fajnie ze pan cos o tym wspomnial bo nie mialem pojecia ze taki jest!jeszcze sie troche zastanawiam bo skoro zrobili p40 100 to moze bedzie tez taki 36 cali?jak ktos cos wie na ten temat to tez bede wdzieczny za wpis!

pozdrowienia

https://www.audiostereo.pl/topic/22298-jvc-32-d25/#findComment-406911
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.