Skocz do zawartości
IGNORED

PHILIPS DCC 1700 lub inny DCC

niespokojny

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Pragnę uruchomić Philips DCC 170 mam dwa, które niestety muszę potraktować jako dawców organów, poszukuję sprawnego DCC 170 lub jakiejkolwiek stacjonarnej wersji pracującej w tym systemie. Mile widziana

instrukcja serwisowa lub tylko sam schemat do DCC 170 prędzej czy później [wolałbyt to pierwsze] ten sprzęt odpalę . Jeśli jest ta zabawka sprawna nagrywa rewelacyjnie, a nie chcę aby mój przyjaciel targał na swoim chorym grzbiecie kilogramy rewelacyjnego ale niestety ciężkiego sprzętu wiem doskonale, że i tak to będzie robił,

bo na miłość nie wynaleziono jeszcze żadnego lekarstwa ale niech od czasu do czasu zamiast szarżować weźmie z sobą coś znacznie lżejszego

Pozdrawiam

Piotr Sulima-Pendracki

https://www.audiostereo.pl/topic/22358-philips-dcc-1700-lub-inny-dcc/
  • 11 miesięcy później...

Mam małe ale istotne pytanie czy z DCC 170 sygnał z kasety analogowej wychodzi jedynie przez wyjście PHONE/REMOTE [PHONE/ACCES] czy również przez DIGITAL OPTICAL LINE OUT.Poszukuję instrukcji serwisowej i schematu i ewentualnie dawcy organów [DCC stacjonarne również mile widziane]

Pozdrawiam

Zbyszek

• 1 miesiąc później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.