Skocz do zawartości
IGNORED

Różnice pomiędzy DVD SAMSUNG 945 a 950

NickSon

Rekomendowane odpowiedzi

witam

a ja troche z innej beczki.jak u was z polskimi literami w odtwarzanych divixach? bo u mnie gwiazdki sie pojawiaja.mozna to jakims softem uaktualnic i co z gwarancja ,ktos to juz robil?

pzdr.

witam

a ja troche z innej beczki.jak u was z polskimi literami w odtwarzanych divixach? bo u mnie gwiazdki sie pojawiaja.mozna to jakims softem uaktualnic i co z gwarancja ,ktos to juz robil?

pzdr.

Mam problem z odtwarzaniem plików tekstowych na Samsungu HD 950 tzn. po nagraniu płytki nie wszystkie filmy działają z napisami. Nie wiem czym to jest spowodowane, że jeden na kilka filmów działa a pozostałe nie. Proszę o pomoc posiadaczy tego modelu.

Już odkryłem w czym był problem, chodzi o to że pliki z napisami były niekompatybilne z tym odtwarzaczem. Potrzebuje on wyraźnego określenia od kiedy do kiedy ma być wyświetlany napis a w większości plików posiadanych przezemnie takie nie były. Oczywiście do odtwarzania na komputerze nie było to konieczne.

Witam,

Czy w modelu HD950 w trybie SACD jest możliwość płynnego przewijania poszczególnych tracków jak i wyboru utworów z klawiatury numerycznej?

Pytam ponieważ egzemplarz który nabyłem takowych możliwości nie daje.

(Jeden z "fachowców" na infolinii Samsunga powiada iż to normalne inny zaś zaleca: reklamuj!).

Wdzięczny będę za sprawdzenie tej kwestii (osobiście przećwiczyłem "Brothers in Arms", kilka Gabrieli i Joe Hendersona - te same zastrzeżenia).

pzdr

tak na logikę to numeryczne nie powinny działać bo to płyta CD na której sa tylko tracki audio, tu jest więcej materiału podobnie jak na płycie DVD-video

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.