Skocz do zawartości
IGNORED

eBay - zaraz mnie cos trafi...

lete

Rekomendowane odpowiedzi

Poza tym ciekawe, wymagasz uczciwości od innych a sam piszesz w swojej aukcji zupełnie co innego niż na forum.

Najpierw : "A przy okazji przelaczylem po pewnym czasie przerwy kabelki do posiadanej rowniez Yamahy RX-V396RDS i... O matko! Tragedia, jak to brzmi! Fatalnie... Natychmiast robie zdjecia i sprzedaje!"

a w aukcji : "Bardzo wysoka jakość dzwięku (doskonały do kina domowego, ale i wspaniale sprawdza się w stereo - szybki i "punktowy" bas, miekkie i aksamitne brzmienie wokali, duża detaliczność. Dzwięk bez kompromisów - to po prostu YAMAHA!)."

oj,lete.....aukcja w stylu:"szukamy frajerów"......hehehe. W końcu mamy wolny rynek. Z drugiej strony to, że słuch lete stał się bardzo wymagający, nie oznacza, że ktoś inny nie będzie bardzo zadowolony z Yamahy.

--->lete

podaj Twojej zaufanej osobie swoje dane niech ona się zobaczy czy może się zarejestrować z innego komputera. Jesli tak to zmienisz sobie hasło i będzie ok. Ja zarejestrowałem się bez problemu, mój sąsiadł miał taki sam problem jak Ty ale kiedy zarejestrowal się u mnie wszystko było ok. Dlaczego tak się stało nie wiem, zdębiałem. A nawt jeśli to nie pomoże to spróbować zawsze warto :)

Pozdrawiam

>oj,lete.....aukcja w stylu:"szukamy frajerów"......hehehe. W końcu mamy wolny rynek. Z drugiej

>strony to, że słuch lete stał się bardzo wymagający, nie oznacza, że ktoś inny nie będzie bardzo

>zadowolony z Yamahy.

Dokladnie o to chodzi...

Przeciez ta Yamaha to naprawde bardzo dobry kawal sprzetu dla kogos, kto przesiada sie z Kasprzaka kasetowca na prawdziwe kolumny podlogowe i amplituner kina domowego ;-)

Aukcja skierowana jest do tych wlasnie osob i dla nich Yamaha to bedzie ogromny postep (takie osoby i tak nie uslysza roznicy pomiedzy ta Yamaha a... np. jakims Krellem za 10 tys. euro ;-) )!

Przeciez nie napisze na aukcji, ktorej celem jest sprzedaz sprzetu tekstu antyreklamowego ;-) Czy ktokolwiek ruszylby te Yamahe patykiem, gdybym napisal "No cudo to to nie jest... Gra jak Cie moge - slyszalem lepsze. Na szczescie nie trzeszczy i od biedy da sie sluchac. Szczerze mowiac, to dziwie sie ze ktokolwiek produkuje taki chlam, a jeszcze bardziej dziwie sie ze sam go kiedys kupilem" ... ;-) Tak mam napisac? ;-)

Pozdrawiam,

Lete

>lete

Porzuć żale. Poprawię Ci nastrój informacją, że ten pm80 był grzebany. Rozmawiałem ze sprzedającym i przyznał, że jedna końcówka mocy była padnięta i została naprawiona. Wprawdzie przez poprzedniego właściciela, od którego sprzedający go zakupił i naprawa przez doświadczonego elektronika, ale... zaraz, zaraz ... przecież w aukcji jest mowa o bracie a nie, poprzednim właścicielu sprzed roku? Jak dla mnie – dziękuję bardzo. Też zastanawiałem się nad nim cena była okazyjna. Ale to właśnie wzbudziło moją podejrzliwość. Zresztą zawsze gdy widzę cos interesującego po prostu ślę „emila” do sprzedawcy czy jest jakaś cena, za którą mogę go kupić wcześniej. Informuję przy tym, że nie mam zamiaru nakłaniać do łamania zasad Allegro, ale po prostu jestem zainteresowany i albo chcę przedmiot kupić, albo upewnić się, że aukcja nie zostanie zakończona w dziwnych okolicznościach. Jeśli jest numer telefonu, to korzystam z tej formy kontaktu. Generalnie zalecam cierpliwość. Sam jakoś popadłem w uzależnienie od Marantza. I mam tak od dawna. Kto nie wierzy, niech sprawdzi moje wpisy zwracając uwagę na daty. O Marantza – także pm80 – pytałem jeszcze w czasach, w których Discomaniac71 jak lew bronił Denona PMA 1560. Sam pałam dziką złością na Discomaniac71 ( ...bez obrazy Rafale, nic osobistego:) bo ta jego krucjata popsuła nawet rynek na niemieckim ebay. Jakkolwiek poczekajmy, każdy w końcu ustrzeli swoje wymarzone 10, 15 czy 20 kilo miedzi und aluminium i będzie miło. Oczekiwanie proponuję wypełnić zbieraniem muzyki, która na tym wyśnionym sprzęcie tak pięknie zagra i doświadczenia w kulturalnych dysputach na forum, tudzież odsłuchach, bądź smacznym łajdaczeniu się gdzie popadnie;)

PS.

Discomaniac71 – tylko, żeby Ci do głowy nie przyszło, że to z mojej strony prowokacja jakowaś jest!;)

Pozdrawiam ...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.