Skocz do zawartości
IGNORED

Ranking sprzętowy!!!

Djeight

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie, chciałbym abyście w tym temacie umieścili Firmy i modele klocków jakie uważacie za idealne oraz firmy jakich byście nie polecali [odpowiedzi proszę uzasadnić]. Wystarczy tak 5 sprzętów złych 5 dobrych :D

Pozdrawiam

Djeight

https://www.audiostereo.pl/topic/22695-ranking-sprz%C4%99towy/

Najlepsze miejsce 1-5 jednogłośnie:

Unitra Finezja + Altusy75 = TOTALNY HIGH-ENDOWY ODLOT, super power, soprany i czad nieosiągalny z żadnego innego sprzęciku. Bardzo polecam.

Najgorsze :

Cały pozostały chłam (setki różnych marek, że szkoda nawet pisać)

;-))

"Unitra Finezja + Altusy75 = TOTALNY HIGH-ENDOWY ODLOT"

- przyznam szczerze, ze nigdy nie udało mi sie posłuchać takiego zestawu ... zawsze po drodze był jeszcze wzmacniacz ... - i to pewnie on tak psuł odbiór ...

;-)

> sieko

>podobno o gustach sie nie dyskutuje ;), podobnie jak nie pyta o wiek kobiety ;)

Utrafiłeś w sedno. hah ;)

> krzylo

> Unitra Finezja + Altusy75 = TOTALNY HIGH-ENDOWY ODLOT, super power, soprany i czad nieosiągalny z żadnego innego sprzęciku. Bardzo polecam.

Być może to odlot. Nie wiem nie latałem na tym. Latam na czymś innym, a że to chłam cóż... za biedny jestem na droższe zabawki.

yamen

Sorki panowie ze off topic ale ja do krzyla :D wyczysciłem tak jak pisałes mój wzmacniacz i ani jednego odbarwienia niema =) Dzieki bardzo pomogło to mi :) a tak jeszcze btw to moze ma ktoś adres strony serwisu Sony ?? lub kontakt jakis.. Potrzebuje orginalnej gałki od regulacji głośnosci do Sony TA-F530ES moze byc tez od 550ES bo jest taka sama :)

Pozdro

A wracajac do tematu to najlepiej chyba skorzystać z wyszukiwarki. Taki temat był juz nie jeden raz w zakładce STEREO. Pamietam, że jakis czas temu ktos pytał o to samo. Tylko nie wiem pod czym to szukać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.