Skocz do zawartości
IGNORED

Zaproszenie - Sound Art

Sławek L

Rekomendowane odpowiedzi

Było kilka osób (między innymi Leszek, Józwa, PiotrK). Byli też producenci ( firmy Albedo, RLS, Ansae) Jestem pod coraz wiekszym wrazeniem tego miejsca. Mam nadzieje ze Sound Art bedzie dobrze prosperowal a w tym miejscu znajdzie sie wiele ciekawych polskich produktów. W kazdym razie mnie sie podoba ;-D

P

Mnie też się podobało ;o)lokalizacja dla mnie idealna.Słuchaliśmy CD Rock+amp Country+RLS Nereida(?) zmienione póżniej na ADAM`a ;o) kable Albedo.Dźwięk hmmm Pavel twierdzi,że średnica mi się zamazało po jednym pifie ;O)

Przy okazji dzisiejszej wizyty u mnie Panów z SA dowiedziałem się, że w ramach promocji jest do sprzedania nowy wzmacniacz ROCK za cenę 3kz. Moim zdaniem to bardzo atrakcyjna cena, zwłaszcza, że obudowa jest w lakierze fortepianowym i naprawdę wygląda dużo ładniej w porównaniu do modelu jaki kiedyś posiadałem.

• 1 miesiąc później...

No i proszę bardzo firma Sound Art sie rozwija ;-D

Z badziewnej strony ( co nieomieszkał wytknąc inzynier) powstała całkiem niezła strona ( jeszcze w trakcie budowy ) a i kooperanci sie powoli na niej pojawiaja ;-D

Dla przypomnienia www.soundart.pl

Nowy salon ( rewelacja) nowa strona i stary sprawdzony sprzet ( o jazzie pisze ;-D)

Pozdr kibiców polskich produktów

kurcze ... ależ ta technologia mknie do przodu...

Patrzę właśnie na ich salon odschłuchowy i nie mogę wyjść z podziwu :)

... sygnał przekazywany drogą radiową ... tak mi sie wydaje bo jakoś nie mogę dostrzec kabli ;)

... przedziwne ustawienie Utopii i do tego te drewniane maskownice na frontach ... wreszcie Panowie z Sound Art'u wyciągnęli wnioski z ostatniego Audio Show :)

zdezintegrowany_3PO

No jest lepiej, ale jeszcze sporo brakuje do dobrego poziomu. W ogole strony polskich producentow to w wiekszosci przypadkow tragedia. Wyjatkiem jest chyba tylko ErykS.Concept, no moze Harpia jeszcze wyglada jako tako..

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.