Skocz do zawartości
IGNORED

transport CD czy coś innego ?

Gość Kupujący

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Kupujący

(Konto usunięte)

Witam ,wszystkich.

biegając po komisach znalazłem coś dziwnego.....

Kompakt TECHNICS SL-PJ 38A , wiek dosyć nieokreślony ale wygląda dość porządnie , mechanizm prawdopodobnie CDM 4/19 -( kiedyś taki miałem to wiem). A najdziwnijsze jest to ,że wyjście tylko optyczne bez analogu - czyżby transport Technisca ?!!!!!! . W dodatku nie przewidziana obsługa pilota . Może mi doradzicie z jakiej ery to cudo jest i czy warto wydać na to jakieś pieniądze. Apropos mam osobny przetwornik ,a więć z podłączeniem nie będzie kłopotu . Pozdrawiam .

https://www.audiostereo.pl/topic/2293-transport-cd-czy-co%C5%9B-innego/

O ile kojarzę, to jest "pełny" odtwarzacz CD tylko przystosowany do współpracy ze wzmakami Technicsa z wejściem cyfrowym. Taka Technicsowa kupa z serii "dźwięk cyfrowy". Technics swego czasu oferował "cyfrowe wzmacniacze". :-))

• Redaktorzy

Czyli z tego wynika, ze transport (jesli rzeczywiscie nie ma wyjscia analogowego w ogole). Tez pamietam te kloce Technicsa: Digital Amplifier, he he... Slepa uliczka designu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jest opis tzn kawalek

Wyslij emaila do tego Pana ... bardzo sypatyczny

i pewnie to czyta, a jak nie to ci cos powie na ten temat

Tylko on robil Pioneera jako transport pod cyfrowego Techniksa

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.