Skocz do zawartości
IGNORED

Monitory klasy HI END

gutekbull

Rekomendowane odpowiedzi

Harpia to ciekawa firma. Jakość wykonania jest naprawdę na najwyższym poziomie. Praktycznie niedostępnym dla większości polskich producentów. Dbałość o detal, materiały - super. Było mi dane posłuchać kilku modeli ale niestety w niesprzyjających warunkach akustycznych. Zdecydowanie jednak zasługują na bliższą uwagę. To może być w najbliższym czasie "wielkie halo" na rynku.

diana, byly prezentowane na audio show, kosztuja chyba 4700 zl. nie sluchawszy, niestety. wygladaja lepiej niz dobrze. zdjecie tych monitorow mignelo mi gdzies tutaj w relacjach z AS, pomieszczanych w watku poswieconym wystawie

Te jakoś dziwnie przypadły mi do gustu :-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>Gutek jzu pisalem, oficjalna oferta to bedzie 7modeli kolumn, w tym pare monitorkow, ale to nie wszystko oj nie wszystko, ajk serio cos chcesz zmieniac/poznac to moze warto do Krakowa nawet skoczyc?

teraz w SIR stoja jakies podstawowe Harpie, moze i monitorek jeszcze sie zjawil, no ale to nie ta polka.

gutekbull, 6 Gru 2005, 22:19

>One są na kluczyk z boku ?

Hehehe, faktycznie gutek Żywiec musiał ci dobrze wchodzić :-)). To tylko wkręt trzymający narożną płytkę z logo firmowym. Ale pomysł z kluczykiem jest zaiste wyborny.

Panowie o co tu chodzi ?? Ja czegoś nie rozumiem. Czy to tak trudno zrobić skrzynkę z dwoma głośnikami w środku, aby to zagrało z kulturą, barwą z pełnią wybrzmień itd.

Aby dźwięk był namacalny ,nasycony energią, bliski prawdy.

Czy to muszą być Anglicy, Francuzi ?!

U nas nie ma zdolnych konstruktorów, acha i aby to nie kosztowało więcej jak 10 000zł.

Ale mam wymagania ;-)

>Gutek a jakis zacny Spendorek jeszcze? a noz widelec...

probowales Zoller z Macem? ostatnio sluchalem u kolegi Temptation - te kolumny maja potencjal, swietnie sie tego sluchalo, no ale one za duze akurat.

Spendory 100 słuchałem i bardzo ok. się podobały ,ale to monitory większe od mojego Telewizora,

a trzy telewizory w domu w 18m2 to przyznasz trochę za dużo.

Kubeł => już wiem po co ten kluczyk ? Jak będę wypływał to zakluczę i nie będą słuchać.

Tak na psy zszedł ten wątek ;-)

A chciałem usłyszeć kilka zdań o Gamutach, Totemach, może ktoś słuchał te monitory Akkusa C95-ART1-jaka opinia czy Harpia Acoustics Diana (ile to kosztuje?)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.