Skocz do zawartości
IGNORED

co powiecie o zestawie...?

Gość grafik

Rekomendowane odpowiedzi

Gość grafik

(Konto usunięte)

Mam zestaw wzm. NAD 302, cd DENON DCD 595 (z A s.l.c.) i kolumny JBL LX 60 BK oraz kable do glosnikow Oehlbach 0.2mm ...co ewentualnie sugerowalibyscie wyminic i czy kable wzm. - cd sa bardze wazne a jak tak to jakie warto niedrogo kupic? (jestem laikiem wiec takie glupie pytanie).

https://www.audiostereo.pl/topic/2319-co-powiecie-o-zestawie/

kablel CD-wzmaczniacz-jak ma być niedrogo-ok. 50 zł-to Profigold 4201. Po zmianie kabli głośnikowych i inerkonektu (cinchy) na pewno usłyszysz różnicę, a potem, potem to można zacząć się bawić - kolumny...cd...wzmak...

Monitorki to małe kolumny podstawkowe o naturalnym i szczegółowym brzmieniu na wzór monitorów studyjnych dających doskonały wgląd w nagranie.

Odnośnie twojego systemu-ile latek ma Twój Nad ? Może przydałby mu się mały upgrade-chociażby wymiana kondensatorków ?

Monitorki to małe kolumny podstawkowe o naturalnym i szczegółowym brzmieniu na wzór monitorów studyjnych dających doskonały wgląd w nagranie.

Odnośnie twojego systemu-ile latek ma Twój Nad ? Może przydałby mu się mały upgrade-chociażby wymiana kondensatorków ?

Myślę, że kilka dobrych latek ma...polecam upgrade u garmina -

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ok - postaram sie konstruktywnie zadac pytanie.

Czego Ci brakuje w brzmieniu tego zestawu ze chcesz cos w nim zmienic?

Moim zdaniem od tego trzeba zaczac.

A teraz zycze dobrej nocy, dobranoc.

Gość grafik

(Konto usunięte)

do zyzio pier... bez sensu, znam mozliwosci tego sprzetu i wiem ze nie jest to zadna rewelacja, choc wzmacniacz jest star ale jary to raczej nie jest to szczyt mrzen zadnego audiofila, a jak mi proponujesz altusy to chyba dam sobie spokoj z tkim forum gdzie na pytanie laika kazdy pisze mu ze jest upierdliwcem i wciska syf, zeby sie odczepi.... dzieki wielkie bede chyba radzil sobie na wlasna reke. zegnam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.