Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki jest najlepszy zestaw HDTV?

Mega Bass

Rekomendowane odpowiedzi

Kto ma doświadczenie jeżeli chodzi o tunery do HDTV?Potrzebuję taki który zapewni najwyższą jakość(Prezentacja w sklepie TV LCD ).Planujemy zakup TV Philips 37PF9830.A może ktoś zna lepszy TV LCD od tego?Bardzo proszę o fachowe porady.Czy czasem nie lepiej sprawdzi się telewizor projekcyjny DLP HDTV?DZIĘKI!!!M.B.

https://www.audiostereo.pl/topic/23194-jaki-jest-najlepszy-zestaw-hdtv/

witam

na razie najlepszy i jedyny do prezentacji jest quality tv /599zł/ masz bezpłatne kanały /cztery/

do tego potrzebny jest rodzielacz sygnału na osiem stanowisk abys mógł rzetelnie porównać ekrany przy jednakowym obrazie.

Najlepszy obecnie na rynku jet LCD Sharp 45 GD1./ 19999zł/

Do prezentacji znakomity jest też odtwarzacz wmvhd - Buffalo.

Do uczciwej prezentacji musisz zaprząc wszystkie dostepne źródła - aby każdy znał wszystkie możliwości ekranu.

Philips z HD gra rzeczywiscie extra ale przy słabym sygnale -kablówka - fatalnie.

Ważne jest więc dokładne określenie oczekiwania,

oraz pokaz w domu , który rozjaśni Ci wszystkie za i przeciw.

Poproś dla porównania najlepszą plazme na rynku - Pioneera

pozdrawiam

witam

Buffalo gra znakomicie.

tydzien idzie przesyłka z USA

Każdego kładzie na kolana / fakt ,że konkurencji - nie ma/

Kiss - już któraś z rzędu obietnica - od maja 2005

Buffalo - rewelacja i JEST

pozdrawiam

Jezu , ludzie !!!! wam chyba odbiło totalnie z tymi LCD'kami - to sie nadaje ale pod komputer

i wtedy jest ok na np. 32'' ale do odbioru Tv najlepsza jest plasma - miałem ze sklepu na weekend

róznego rodzaju LCD'ki przewaznie 32'' ale nie mniej oraz plasmy 42'' i LCD nie ma porównania z Plasmą

proponuje coś takiego a naprawde warto i nie wiem czy sobie nie zostawię chodzi o Plasmę pioneer436 xde

mam ja teraz - coś pieknego - naprawde mega wypas a nie lcd !!!! to całkiem inna technologia

...jak dobrze doczytacie (w specyfikacji i gdzieś na forach) to:

- i Buffalo i Kiss 600 mozna zaliczyć nadal do etapu przejściowego.

Jest tam ten sam chip Sigmy (EM8620L) i juz wiadomo, że ma on "braki mocy" przy pewnych kodowaniach (specyficznych).

Oczywiście moze byc tak - że tego się niezauważy, ale śledzę ten rynek (od strony mpeg4), gdyz sam powoli składam na cos w HDTV (ale powoli , bo to nadal "raczkuje").

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.