Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

1.Zacytuj mi ktory przepis Kimi zlamal?

2.Kreske stawiasz prostopadle szkoda ze bolidy jada troche w innym kierunku...

Jesli Kimi byl juz kolem na wysokosci Heidfelda a Trulli byl za Heidfeldem.

3.Gdyby Twoje powatpiewanie w legalnosc manewru Raikkonena mialoby jakakolwiek slusznosc zapewne FIA zwrocilaby na to uwage lub pokrzywdzeni zlozyliby oficialny protest.

4.Bardziej sensowne bylo wyjechani poza tor niz doprowadzenie do karambolu w tym zakrecie.

5.Jesli "scinanie zakretu po zewnetrznej" przynosi tyle korzysci dlaczego nie zrobil tego Heidfeld?

6.Asfalt wylano po to zeby po nim jezdzic a nie dla dekoracji..

7.Prosze zobaczyc starty z 2007 i 2008 na tym torze, wygladaly identycznie a wtedy nikt nie protestowal...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ojojoj Kimi zly a Na Baricza nikt uwagi nie zwrocil no ale on Roberta nie wyprzedzil....

W 2007 i w 2008 tez nikt nie plakal...

Punky BMW sa to i kibice wracaja do tematu... smiech

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tench, 1 Wrz 2009, 00:09

>1.Zacytuj mi ktory przepis Kimi zlamal?

Jakoś nie noszę przy sobie całego regulaminu f1. Ale czemu w takim razie zwykle obserwujemy że jeśli zawodnik kogoś wyprzedzi będąc poza torem to zaraz przepuszcza tego co wyprzedził ? Może z uprzejmości ?

>2.Kreske stawiasz prostopadle szkoda ze bolidy jada troche w innym kierunku...

Kreske stawiam tak jak tor idzie. Zauważ że Kimi nie dość że był po zewnętrznej to dodatkowo zawodnik przed nim zablokował mu tor jazdy. Więc dodatkowe hamowanie murowane

>3.Gdyby Twoje powatpiewanie w legalnosc manewru Raikkonena mialoby jakakolwiek slusznosc zapewne FIA zwrocilaby na to uwage lub pokrzywdzeni zlozyliby oficialny protest.

Oczywiście oczywiście, tak jak FIA zwracała uwagę na słynną pomoc Hamiltonowi przy wyjeździe ze żwiru

>4.Bardziej sensowne bylo wyjechani poza tor niz doprowadzenie do karambolu w tym zakrecie.

Jak najbardziej masz rację.

>5.Jesli "scinanie zakretu po zewnetrznej" przynosi tyle korzysci dlaczego nie zrobil tego Heidfeld?

Bo widocznie nie oglądał powtórek z tego toru z zeszłego sezonu.

>6.Asfalt wylano po to zeby po nim jezdzic a nie dla dekoracji..

Owszem, i wydaje mi się że linie oznaczające tor jazdy też chyba nie są tylko do dekoracji.

>7.Prosze zobaczyc starty z 2007 i 2008 na tym torze, wygladaly identycznie a wtedy nikt nie

>protestowal...

W przyszłym sezonie też nikt nie będzie. Chyba że to któryś z zawodników Ferrari zostanie wyprzedzony w ten sposób. Wtedy napewno będziesz pierwszy.

dobry filmik. I owszem Barichello tak samo powinien zostać ukarany przejazdem przez pitstop.

Zwróć obiektywnie uwagę ten na filmik ;). Szczególnie na Raikkonnena - włącz głośniki i przyjrzyj się momentowi gdzie dojeżdza do linii. I usłysz wciśnięty pedał gazu zanim dojechał do linii więc nie uciekał przed uderzeniem tylko celowo objechał Truliego.

Raikkonen zyskal na tym manewrze, przycwaniaczyl wygral:) Robert nie cwaniaczyl dojechal 4, co kto lubi:) UWierz mi ze gdyby tylko byly jakiekolwiek podstawy prawne do oprostestowania tego manewru to napewno BMW by to zrobilo a jakos nikt nawet nie wspomina o tym w oficialnych komunikatach.

Nikt z BMW, nikt z FI i Trulli problemu NIE WIDZI, za to widza go tysiace zawiedzionych fanow...

Nikt w komentarzach po wyscigu nawet nie wspomina o tym, zapewne Robert by cos wspomnial ze stracil w nieuczciwy sposob pozycje..

Nikt nie protestuje bo już po jabłkach ;). Kimi w końcu wygrał i przecież nikt mu tego nie zabierze. FIA powinna w trakcie wyścigu dać karę jemu i Barichello. A teraz to już my sobie gdybamy.

Mnie bardziej ciekawi co ciekawego wypapla młody Piquet po wywaleniu z Renault. Już cos pismaki piszą że wypaplał ciekawe informacje że poprzednia wygrana Alonso w Singapurze to dzięki temu że dostał polecenie uderzenia w bandę w momencie gdy Alonso wyjechał zatankowany z pitstopu. Ciekaw jestem co z tego wyniknie.

No i Tench strzeż się ;) - Włoscy dziennikarze piszą że już w najbliszym GP włoch zamiast Badoera pojedzie Kubica ;)

Kubek, 1 Wrz 2009, 14:05

>No i Tench strzeż się ;) - Włoscy dziennikarze piszą że już w najbliszym GP włoch zamiast Badoera

>pojedzie Kubica ;)

Jeszcze wczoraj pisali, że Fisichella. Przez dwa tygodnie pozostałe do GP zdążą obsadzić wszystkich ze stawki plus tych, którzy już polecieli na zieloną trawkę, a za kierownicą Ferrari usiądzie... i tak Badoer albo Massa. Jak dla mnie to czysty marketing i stopniowanie napięcia. W końcu ta sprężyna nie oderwała Massie głowy ani nie przeleciała przez mózg na wylot, a minęły już ze dwa miesiące od tego wypadku, także myślę że lada dzień zobaczymy Massę na torze i wszystko wróci do normy czyli "nuda panie, nic się nie dzieje"

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Tench, 1 Wrz 2009, 18:37

>Buhaha strzez panie Boze Ferrari od Kubicy i wspanialych kibicow jego...

tench, ale beda jaja, jak jednak kubica wystartuje na monzie w ferrari.... i kurde bede zmuszony kibicowac tez czerwonym taxi...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Robert Kubica częścią większego planu?

wp.pl | 2009.09.03 10:43

Coraz więcej informacji wskazuje na to, że jeszcze dziś Robert Kubica zostanie kierowcą Ferrari. Polski zawodnik miałby w pięciu ostatnich wyścigach sezonu zastąpić kontuzjowanego Felipe Massę. Czemu BMW Sauber miałoby puścić Kubicę?

Jak podaje "Auto Motor und Sport" Mario Theissen zgodzi się oddać swojego kierowcę Stefano Domenicalemu w zamian za... silniki Ferrari! Dzięki temu zespół z Hinwill po wycofaniu się z Formuły 1 koncernu BMW byłby w sezonie 2010 napędzany jednostkami napędowymi spod znaku Ferrari.

Według niemieckich mediów w zamian za "użyczenie" Kubicy, zespół Saubera podpisze kontrakt na dostawę silników z Ferrari. Wskazanie dostawcy jednostek napędowych jest warunkiem koniecznym przy zgłaszaniu zespołu do rywalizacji na kolejny sezon. Bez takiej umowy Bernie Ecclestone może nie dopuścić ekipy Mario Theissena i Petera Saubera do nowego sezonu.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

wczesniej gdzies czytałem ze ferrari w zwiazku z pomysłem monopolizacji tematu jednostek napędowych w F1 było tym zainteresowane

moze to składa sie w całos i widac ze panowie z bmwsauber chca przetrwac w koncu to chyba niezła praca :)

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Dobrze płatna :P

Ja jestem za by Roberto był w Ferrari. Chociażby na ten 1 wyścig. ;)

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

WILLIAMS?? Gdyby nie wadliwy uklad kierowniczy ladnych kilka lat temu... MORDERCY!!!

18. morek154 2009-09-03 19:04:23 (Host: *.adsl.inetia.pl)

schumacher pewnie teraz się cieszy bo załoze się ze jezdziłby tak samo jak badoer

Foxbat to TY?????

4. kuzniecow 2009-09-03 16:33:02 (Host: *.rzeszow.vectranet.pl)

a ja mam nadzieje ze bmw skopie im tyłki

buahuahau

12. Raven89 2009-09-03 16:57:13 (Host: *.chello.pl)

Żeby tylko Mallya nie pożałował,że puścił Fisiego.Bo Liuzzi nie gwarantuje punktów,a Giancarlo był pewniakiem.

Taaaa.. po 2 latach pierwsze punkty xD super pewniak... jak narazie to tylko Sutil mial szanse na punkty:P

9. b.stary 2009-09-03 16:49:30 (Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl)

UFF! Całe szczeście, że to nie RK.

10. GawoLoveKubica 2009-09-03 16:50:11 (Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl)

i z czego masz zaciesz chłopie ?

Tench, 3 Wrz 2009, 19:57

>WILLIAMS?? Gdyby nie wadliwy uklad kierowniczy ladnych kilka lat temu... MORDERCY!!!

mowia ci cos nazwiska:

Charles de Tornaco

Eugenio Castellotti

Luigi Musso

Peter Collins

Wolfgang von Trips

Lorenzo Bandini

Gilles Villeneuve

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.