Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Dużo jednak nie brakowało,żeby Ham zrobił to samo co Vettel...zachowania bardzo zbliżone.

Jak to w sporcie wierzyć w zwycięstwo trzeba do końca...Ham po wizycie w pit-stopie już odpuścił

a tu masz...prezent.

parantulla

Kubica? kto to jest Kubica?;)

Co tam? Znudzilo sie dowozenie pozycji i dojrzala jazda, doeniacie w koncu tych co chca sie scigac?

Plusy dla Msch za Buttona, Petrova, Alonso, McLarena, Red Bulla, Saubera i Williamsa ktorzy walczyli z soba w koncu stawki. Pozostali to tylko tło...

piter z

Ty masz kompleks wunderdebila...

Vettel zaryzykowal, byl szybszy, znalazl sie przed Webberem ale mial troche pecha... Plus dla niego za to ze sprobowal mimo ze to teammate, a nie wlekl sie za wolniejszym jak jakas...

Pogadaj z Foxbatem to Ci opowie jak to kiedys bylo w Mclaren-Honda...

Ładny wyścig. Kubica bezwzględnie musi poprawić starty.

Ujęcie wyścigu jak Whitmarsh nerwowo cisnąć guzik komunikatora nawija przez zęby do swoich kierowców, że mają się uspokoić. Zaraz po supergładkim manewrze Buttona na Czarnego :-). To było niezłe.

tak poza tym to dzisiaj znowu byłem skazany na borowczyka i przynajmniej mogłem sie pośmiać - to co ten człowiek wygaduje to się w głowie niemieści że ktoś mu za to płaci ( w sumie brawa dla niego że tak się potrafił zakręcić - nikt niestety poza nim na tym niezyskuje - wydaje mi się że nawet Kochański jest bardzo często zażenowany tym co mówi borowczyk mimo swoich coraz mniejszych zresztą błędów )

Vettel ściągnoł Webbera i siebie z 1-2 ( takich przypałów mówiąc kolokwialnie to nawet Hamilton niewiewa ) i rzeczywiście zasługuje na brawa ... od Mcl

.... żeby było śmieszniej to team pewnie wstawi się za ... Vettel'em z jakąś dziwną wydumana na szybko historyjką ... już jest burza

"Vettel zaryzykowal, byl szybszy, znalazl sie przed Webberem ale mial troche pecha... Plus dla niego za to ze sprobowal mimo ze to teammate, a nie wlekl sie za wolniejszym jak jakas..."

pieprzysz jak zwykle ;p.....nie miał pecha tylko mu woda udezyla do glowy myslal ze jak nos wychyli przed Webera to ten od razu mu ustąpi, za szybko chciał zjechać na optymalny tor i tak się to skończyło ;p .....

czekoladka dzisiaj była opanowana aż mnie zaskoczył, choć gdyby button nie odpuscił było by to samo co z Vettelem,

chyba widziałeś jak wygladał Whitmarsh i co robił gdy zobaczył ze czekoladka chce sie za wszelka cene odgryźć Buttonowi ;p....

patrzac na rozwój Renault w kanadzie będzie bardzo ciekawie, i im dalej w sezon tym ciekawiej, nowi sponsorzy i atmosfera robią swoje, to cieszy :) i coraz milej się to oglada :)

dla mnie to wyglądało z tym Weberem jak gdyby za szybko już myślał ze jest po wszystkim i ma następne zwycięstwo, nie sadził zapewne ze Vettel zrobi taką zagrywkę hehe,

Weber wygrywa wszystkie klasyfikacje w tym sezonie, wiec Tench nie pierdziel następnych banialuków .......

już jest -

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - wrzucili Webber'a na fuel saving mode przed wyprzedzaniem - niezły rajdowiec z tego Vettel'a

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Smutno wyglądało podium. Żal mi Webbera, który nota bene coraz więcej zyskuje w moich oczach. Widać było, że czuł się nieswojo i chyba nie spodziewał się niczego dobrego usłyszeć od szefostwa. Czyżby aż tak jawnie stawiali na Vetela?

Robert w sumie mocno średnio, jak wszyscy wokół niego. Widać różnice nie pozwalały na szaleństwa. Zastanawia zapaść Ferrari, to już wygląda naprawdę poważnie.

"Nie popelnia bledow ten co nic nie robi"

Ja tam hamstwa nie widzialem, z bolidu niewiele widac dookola a decyzje podejmuje sie w ulamkach sekund, takie incydenty sie przytrafiaja. Za to tym co nie probuja takie incydenty nigdy przytrafic sie nie moga..

Piter z

Co to znaczy ze wrzucili na fuel saving?:D

to znaczy że miał ograniczone obroty bo rzekomo miał mało paliwa i musiał oszczedzać ( tak jak Mcl ) - decyzja wskoczyła na tamtym własnie okrażeniu ale po wypadku już oszczedzać niemusiał

w takiej sytuacji jak był Vettel to niemógł wyprzedzić - niewyprzedził do końca Webber'a i chciał mu zajechać droge ponieważ był na brudnej stronie i przegrałby na dohamowaniu ... Webber niezdążył nawet zareagować

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Napisales ze "wrzucili" Webbera a to raczej nieralne jest...

Oszczedzanie paliwa nie ma zadnego znaczenia w tym kontekscie..

Jesli kierowca popelnia blad to jego teammate go wyprzedza, jesli jedzie wolniej to tez to robi..

Nie ma znaczenia czy ktos cos oszczedza czy nie, czasy gdy Baricz zatrzymywal sie przed meta minely..

bawolek, 30 Maj 2010, 18:54

>dla mnie to wyglądało z tym Weberem jak gdyby za szybko już myślał ze jest po wszystkim i ma

>następne zwycięstwo, nie sadził zapewne ze Vettel zrobi taką zagrywkę hehe,

>

>Weber wygrywa wszystkie klasyfikacje w tym sezonie, wiec Tench nie pierdziel następnych banialuków

>.......

W momencie w ktorym Vettel wyprzedzal Webbera mial ogromna przewage predkosci wiec co jest banialukiem?

słaba jazda kubicy. Ten Rosberg go prze śladuje. Ale trzeba też przyznać, że auto mają jednak do tyłu w stosunku do Mercedesa. To niestety widać. Może F duct poprawi sytuację i zrówna te teamy.

Świetna jazda maclarenów - trochę zawiódł mnie Button - widać , kto jest bardziej karny w tym zespole:) Widocznie Hamilton dalej może czuć się tam bezkarny.

Vetel to gówniarz jednak. Nie chwaląc się przewidziałem, że gość za***ie w auto webera... i jak w mordę minutę później crash!

kolejne do kolekcji -

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Seba obejzyj onboard jak Vettel przywalil..

Miedzy 16 a 19 sekunda gdzie Webber prawie wypchnal Vettela na trawe...

Webber mial duzo miejsca, byl duzo wolniejszy, nie mial szans sie obronic, po co prawie wypchnal Vettela? Mogl zrobic mu miejsce, odbic aby uniknac kolizji, Zreszta Horner po wyscigu powiedzial ze nie ma nic przeciwko walce wewnatrz zespolu ale zeby kierowcy zostawiali sobie miejsce tak jak to mialo miejsce w przypadku Mclarena...

piter z

Czy tam bylo TO to watpie, mi tylko chodzi o to ze to kierowca sam ogranicza obroty silnika, zwalnia bo mechanicy nie maja mozliwosci zdalnej zmiany ustawien.

Wiec zwrot wrzucili mu trafia jak kula w plot..

Tench, oglądaliśmy inne wyścigi? Ewidentnie vetel wjechał w webera. Vetel Nie wyprzedził go całkiem, zakleszczył się z nim i przy nagłym ruchu kierownicą po prostu uderzył w jego burtę. Nie miał miejsca do wyprzedzenia. Jak by miał to by wyprzedził. Owszem, mógł opóźnić hamowanie, ale tylko debil opóźnił by je w stosunku do kierowcy jadącego po czystej i nagumowanej części. Manewr był skazany na nieudanie od samego początku! Jeśli był tak ewidentnie szybszy od Webera to mógł to zrobić w lepszych okolicznościach.

tench, ekspercie, powiedz mi ty lepiej dlaczego Webber najpierw musial oszczedzac paliwo, dlatego go vettel dogonil, a pozniej, kiedy dostal wiadomosc, ze mcl zwalniaja, juz nie musial oszczedzac??? TO gnoje jednak maja.... wcale sie Webberowi nie dziwie, ze nie puszczal gnoja...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

widziałem ob board vetela, machnął kierownicą i uderzył w tym momencie webera. Ktoś bardzo wnikliwy mógłby się pokusić nawet o pytanie czy vetel aby przypadkiem nie uderzył celowo webera aby go odepchnąć i zrobić sobie miejsce.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.