Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

a co do Kubicy jeszcze to niewiem na ile historia z hamulcami jest prawdziwa a na ile poprostu dał plame przy obronie przed Hamiltonem - zjechał do wewnętrznej i wychomował wieki za szybko - musiałbym zobaczyć powtórke ale tak to wyglądało

parantula jak nie wiesz to polecam obejrzeć, a nie zadawać durnowate pytania.przestań czytać bzdury nt. tego wyścigu, wyścig się ogląda a nie o nim czyta

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

"chętnie bym się dowiedział jak to w ogóle możliwe, że z czterech kierowców przed Kubicą na mecie, jeden miał o dwa, a drugi aż o trzy przejazdy przez pitlejn WIĘCEJ niż nasz mistrz, który z tego co czytam na necie "pojechał rewelacyjny wyścig"."

eeeee mogli i robic 10 pit stopów skoro wyscig został zneutralizowany i wszystko zaczelo sie od zera...

jak ty to napisaleś "nasz mistrz" .....miał prawie 30s ! przewagi nad Hamiltonem i jeszcze wiecej nad Alonso wiec piter z nie rób jajców heh....

Przecie ja nie o to pytam skąd się przed nim wzięli, tylko o to na czym miała polegac ta rewelacyjna jazda polaka.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Gadka sratka,a tu szykuje się damski desant do F1/ oby /.

Powodzenia :-)

Natalia Kowalska (Cyfra+ Racing Team) zajęła 14. i 12. miejsce w swoim debiucie w Formule 2 na brytyjskim torze Silverstone. Jedyna Polka w Formula 2 swój występ ocenia bardzo pozytywnie.

Starty w F2 tym różnią się od Formuły 1, że podczas jednego weekendu rozgrywane są dwa wyścigi o długości 110 km (23 okrążenia). 21-letnia koszalinianka zajmowała dalekie miejsca (19. i 18.) w kwalifikacjach, ale potrafiła walczyć o lepsze lokaty na mecie, poprawiając się o kilka pozycji. Pierwszy wyścig wygrał reprezentant gospodarzy Jolyon Palmer, do którego Natalia straciła ponad 49 sekund.

- Najważniejsze, że jechałam prawie bezbłędnie. To jeszcze nie czas na wielkie ryzyko i jazdę na styku. Gdybym pojechała agresywniej, wynik byłby dużo lepszy. Ale zaznaczam - na to także przyjdzie pora. Liczy się doświadczenie - podkreśliła na swojej stronie internetowej.

Dużo lepszy nastrój miała po drugim wyścigu. Tym razem wygrał Austriak Philip Eng, a Kowalska straciła już tylko 5,3 sekundy do miejsca punktowanego i pokazała, że pierwsza dziesiątka jest w jej zasięgu. - Tym razem udało się tak zadbać o opony, że pod koniec jechałam bardzo szybko. Jak widać - nauka nie idzie w las - podsumowała Kowalska, którą w Wielkiej Brytanii wspierało blisko 50 kibiców z Polski.

Kolejna runda F2 za dwa tygodnie (30 kwietnia - 2 maja) w marokańskim Marrakeszu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

piter z, 19 Kwi 2010, 15:26

>dokładnie mniejwięcej o to chodzi - chodzi o równe traktowanie - poza tym ten falstart Alonso - za

>takie coś jest chyba bezsprzeczny przejazd przez pit ? - niewiem co mam powiedzieć - to tak jakby

>ktos strzelił ze spalonego każdy to widział a sędzia by powiedział - tak był spalony i jest

>ostrzeżenie następnym razem zagwiżdże - to jest kpina

Ehm tylko ze Alonso dostal kare "drive through"...

parantulla, 19 Kwi 2010, 19:04

>Przecie ja nie o to pytam skąd się przed nim wzięli, tylko o to na czym miała polegac ta

>rewelacyjna jazda polaka.

Na tym ze Renault i paru innych zaryzykowalo i im sie udalo przez co konkurencja zaliczyla 2 pity wiecej( zjazd po intermediaty a po chwili po slicki) czyli jak zwykle troche farta.. To jest ten geniusz:)

foxbat, 19 Kwi 2010, 13:01

>Tenchu, potrafi bo ma czym... McL w tym wyscigu byly z innej bajki... RBR jest niesamowity w qualu,

>ale tempo wyscigowe pozwala coprawda na wygrana przy bezproblemowym wyscigu startujac z PP, ale juz

>w srodku stawki sa tacy sobie... Dajcie takie same samochody wszystkim, uwierz miszczunio nie bylby

>taki mocny...

Red Bulle na pozycji 7-8 gorzej sie prowadza niz na pozycji 1-2?

W to ze niektorzy kierowcy potrafia wygrywac startujac tylko z PP uwierze ale w to ze w srodku stawki bolid jest taki sobie a na czele jest super to nie uwierze nigdy..

Taki sam bolid ma Button a jeszcze nie widzialem zeby lykal wszystkich po koleji..

Miedzy Ferrari a Williamsem czy Toro Rosso jest przepasc a kierowcom Ferrari nie przychodzilo za latwo wyprzedzanie tych stajni...

To nie tylko super bolid decyduje o tym kto ma "jajka" a kto jest "piz*a"

a jak powadaja w pulapki zwirowe to sie niech nie zostaja tam jak te pizdy, ale sie podstawi dzwig jak prawdziwym miszczom...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

parantulla, 19 Kwi 2010, 17:14

Z igły widły :) Przecież nawet się nie bronił, bo niby przed kim, przed ruskim w twingo, którego

>przed chwilą objechał?

Który okrążenie wcześniej po wyprzedzeniu przez Hamiltona odzyskał swoją pozycję właśnie na końcu prostej startowej

Parantulla masz oczy to używaj.

Tench, 19 Kwi 2010, 20:04

>piter z, 19 Kwi 2010, 15:26

>

>>dokładnie mniejwięcej o to chodzi - chodzi o równe traktowanie - poza tym ten falstart Alonso - za

>>takie coś jest chyba bezsprzeczny przejazd przez pit ? - niewiem co mam powiedzieć - to tak jakby

>>ktos strzelił ze spalonego każdy to widział a sędzia by powiedział - tak był spalony i jest

>>ostrzeżenie następnym razem zagwiżdże - to jest kpina

>

>Ehm tylko ze Alonso dostal kare "drive through"...

jak tak było to sory - wogóle tego niezauważyłem - musze poszukać gdzieś relacji

Ukryta Zawartość

zgadza sie - tyle że wszystko sie rozmyło przez SC - Alonso miał 65sek straty do Buttona przed SC - 65sek !

Ukryta Zawartość

niewiem czy dobrze to widze - ale czy Kubica został wyprzedzony przez Alonso podczas pit stop'ów czy na torze - też tego niewidziałem ale podczas relacji wydało mi się jakby go "przeskoczył" w pit stop

gg, 19 Kwi 2010, 20:51

>parantulla, 19 Kwi 2010, 17:14

>Z igły widły :) Przecież nawet się nie bronił, bo niby przed kim, przed ruskim w twingo, którego

>>przed chwilą objechał?

>Który okrążenie wcześniej po wyprzedzeniu przez Hamiltona odzyskał swoją pozycję właśnie na końcu

>prostej startowej

>

>Parantulla masz oczy to używaj.

A Ty masz?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

gg, 19 Kwi 2010, 21:22

>Mam też mózg

Ach tak? No i co ten mózg tam Ci podpowiada?

Że Hamilton, niezgodnym z przepisami zygzakiem, zajeżdża drogę atakującemu go rosjaninowi?

Gdzie konkretnie, w którym momencie, bo może faktycznie to ja mam coś z oczami...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.