Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

parantulla, 19 Kwi 2010, 21:30

>Że Hamilton, niezgodnym z przepisami zygzakiem, zajeżdża drogę atakującemu go rosjaninowi?

>Gdzie konkretnie, w którym momencie, bo może faktycznie to ja mam coś z oczami...

Oglądałeś ten wyścig czy tylko czytałeś o tym? Po Polsku nie pisali?

modrzew47, 19 Kwi 2010, 21:36

>>Tench,co ty z tym Kubica?

>Jak to co?Ma kompleks kubiczny!

Zaden tam kompleks, poprostu foxbat swietnie dostrzega wady takich kierowcow jak Massa, Schumacher czy Hamilton ale jakos niespecialnie wydzi wady rodaka. Foxbat czesto zarzucal mi brak obiektywnosci czy tez klapki na oczach. Oczywiscie mozna przyjac ze Kubica jest najlepszy i nie ma zadnych wad. Wtedy ma sie klapki bialo-czerwone, one lepsze od tych czerwonych...

ta, ale chyba jest tam jeszcze cos o jednokrotnej zmianie toru jazdy... no ale zygzak to byl miszczowski wiec mozna..

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

najwieksza wada Kubicy wg. Tencha to to, ze Kubic jest... nie bylo Kubicy to Tench byl wielki tifosi, a teraz pelno lamerii :) Tench, ja bym nic o Kubicy nie pisal, gdybys Ty nie wyjezdzal z nim ciagle :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Tench, 19 Kwi 2010, 21:36

>piter z, 19 Kwi 2010, 21:12

>

>>sory chyba źle popatrzyłem Alonso miał 76 sek straty - Lewis miał 67 sek straty !!

>

>Alonso zjechal 3 razy na pitstop, stad ta strata...

przecież o tym wiem - co niezmienia faktu że wybrał złą strategie, stracił na tym a później mu spadło jak z nieba ( a raczej wyglądało na to że komuś zależało aby mu spadło i było ciekawie )

Parantulla

Jeśli nie widziałeś masz tutaj

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jak blisko 15 lat oglądam F1 czegoś takiego nie było.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

foxbat, 19 Kwi 2010, 21:53

>najwieksza wada Kubicy wg. Tencha to to, ze Kubic jest... nie bylo Kubicy to Tench byl wielki

>tifosi, a teraz pelno lamerii :) Tench, ja bym nic o Kubicy nie pisal, gdybys Ty nie wyjezdzal z

>nim ciagle :D

Tench dalej jest wielki tifosi, zawsze sie dopierdalales do Msch, potem do Massy, a wad swojego idola nie widzisz:)

Modrzew

Do tej dwojki doliczylbym stewardow wyscigu a jak zajzysz n inne fora (rowniez anglojezyczne)

to wielu innych kibicow(rowniez anglojezyczne).

Co do wad to cudowne dziecko motorportu, geniusz czy polski Ayrton Senna nie ma ZADNYCH, jest najlepszy i bezbledny a takie tuzy jak MSCH, Alonso czy Hamilton moga mu tylko bolid polerowac.

@Piter Z

Podczasz obrony mozesz wykonac tylko jeden manewr obronny, tylko jak mozna mowic o obronie jesli Pietrov nie atakowal, nie wykonal zadnego manewru, a tylko podazal torem jazdy wyznaczonym przez Hamiltona. Gdyby Hamilton wykonywal zygzaki gdy Pietrov jechalby na wprost wtedy mozna mowic o blokowaniu czy zajezdzaniu drogi. W uproszczeniu mozna powiedziec ze Hamilton za wszelka cene chcial zjechac z drogi Pietrovowi i takie byly jego faktyczne zamiary.

Dlatego Hamilton nie zostal ukarany za zlamanie regulaminu gdyz go nie zlamal, jedynie dostal upomnienie za niesportowe zachowanie.

no ja bym Kubicy do Senny nie porownywal... do Profesora ok, ale nie do Senny... A Hamilton to taki kieszonkowy Szumacher z poczatkowej fazy jego kariery...

Tech

Miałem z dzieciakami nie gadać ale zrobię wyjątek, żeby też parantulla skorzystał.

Sam Czarny człowiek przyznał:

"He (Charlie Whiting) gave us a warning and I discussed with him that it is not something he wants to see and so I won't do that again. It is lesson learned."

to co dalej jeździmy zygzakami?

Nie wiesz że przerwanie dragu przez zmianę kierunku to obrona? Nie widziałeś że kółko wcześniej Petrov odbił pozycję właśnie w ten sposób?

Koniec w temacie z mojej strony.

foxbat, 19 Kwi 2010, 22:12

>Tench, od kiedy to tifosi kibicuja Hamiltonowi i McLarenowi? :) taki tifosi jak z koziej dupy traba

>;)

Nie kibicuje, nie trzymam za niego kciukow. Nie lubie gdyz imho ma wypaczony charakter, zawsze udaje niewinna skrzywdzona przez los owieczke, nie potrafi sie przyznac do bledu. Mimo wszystko doceniam to ze ptorafi a jednoczesnie wk***ia mnei to ze Ci z Ferrari nie potrafia. wk***ia mnie to ze nie potrafia wyprzedzic Toro Rosso czy Williamsa. Poza tym gdy ja pisze o Hamiltonie, Ty tracisz argument czerwonych klapek:P

Co do Kubicy to naprawde w WRC bylby mistrzem.

chyba nie mi chciałeś to napisać - ja co do tej sprawy to sam niewiem co myśleć - już zreszta napisałem - Hamilton to potrafi tak kontrowersyjnie coś zrobic aby później burza była przez pół sezonu ( niejest to przeciez pierwszy raz ) kierownictwo nic zabardzo niezrobi bo im zalezy na show a Hamilton jest tym czego F1 ( a raczej Bernie ) potrzebuje aby wzbudzać zainteresowanie i przyciągać tłumy =$$$$$

gg, 19 Kwi 2010, 22:27

>Tech

>Miałem z dzieciakami nie gadać ale zrobię wyjątek, żeby też parantulla skorzystał.

>

>Sam Czarny człowiek przyznał:

> "He (Charlie Whiting) gave us a warning and I discussed with him that it is not something he wants

>to see and so I won't do that again. It is lesson learned."

>

>to co dalej jeździmy zygzakami?

>

>Nie wiesz że przerwanie dragu przez zmianę kierunku to obrona? Nie widziałeś że kółko wcześniej

>Petrov odbił pozycję właśnie w ten sposób?

>Koniec w temacie z mojej strony.

Czy Hamilton przerwal drag? W ktorym momencie Pietrov stracil? Jam Hamilton mogl przerwac jesli Pietrov podazal torem wyznaczonym przez Hamiltona(byl caly czas w tunelu za Hamiltonem)? To ze 2 bolidy jada jeden za drugim nie znaczy ze ktos kogos atakuje..

Ostrzezenie a zlamanie przepisow to 2 rozne rzeczy. Ostrzezenie dostal rowniez Vettel z Hamiltonem za jazde po pitlane mimo ze nie zlamali konkretnego paragrafu.

NO to jeszcze raz widzę logika trudna rzecz...

Hamiltom przyznaje:

"He (Charlie Whiting) gave us a warning and I discussed with him that it is not something he

wants to see and so I won't do that again. It is lesson learned."

trzeba na polski? No to może na wszelki wypadek najważniejszy fragment

"Nie będę więcej tego robił. Mam nauczkę"

Hamilton chciał uciąć Petrovovi drag, jeśli nie to po co te szopki?

foxbat, 19 Kwi 2010, 22:17

>wolalbym Kubice w McL...

Nie wiem jakby tam się czuł, to mój ulubiny team za czasów latającego Fina i tego Fina co lubi mieć odloty ale czy chciałbym tam Kubicę?

Oni w McL sę trochę dziwni. Jak MOY z nimi do końca sezonu nie wytrzymał to tam potrafi być gorąco... Myślisz, że Ron był problemem?

No chcial uciac czyli zjechac z drogi Pietrovowi? Zakazuje tego regulamin? Czy mozna karac kierowcow za to ze zjezdzaja z drogi przez co ktos traci drag? Gdzie masz swoja logike?

Regulamin o dragu nic nie mowi za to jasno mowi kto wyznacza tor jazdy.

Tench

Ty naprawde nie rozumiesz czy palisz głąba?Ile można na ten temat?Zakochałeś sie w tym kawowym czy ki diabeł?Przyznał sie a ty dalej swoje.Przyznał sie.Przyznał się.Przyznał sie.Przyznał się.On sam i nikt go do tego nie zmuszał.Piszą w anglojęzycznej a ty dalej swoje,spróbuj po angielsku...może.

Tench, 19 Kwi 2010, 22:17

Podczasz obrony mozesz wykonac tylko jeden manewr obronny, tylko jak mozna mowic o obronie jesli

>Pietrov nie atakowal, nie wykonal zadnego manewru, a tylko podazal torem jazdy wyznaczonym przez

>Hamiltona.

Jeśli nie był atakowany to co robił Hamilton? Pijany?

Zobacz kółko wcześniej co się stało na końcu prostej.

Do zakrętu chciał go zgubić.Pietrow trzymał się za nim,aby nie widział go z której strony zaatakuje go

przed zakrętem.Wyraźnie widać,że jedzie w ślad za nim i dopiero przed zakrętem atakuje.

I to tyle w tym temacie.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.