Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki system słuchawkowy?

Decao

Rekomendowane odpowiedzi

mam pytanie i nie chce zakładać nowego wątku. Który ze wzmacniaczy do 1 kzł ma dwa wejścia. Chodzi o możliwość podpięcia DVD i tunera sat.?

Słuchawki to Sennheiser 560 ovation II

Cholera, arek67, ten Musical nie jest taki zły! Mi jego brzmienie bardzo odpowiada. Przynajmniej w systemie jak teraz, tylko, że zbyt często nie mogę posłuchać.

Opcja iRiver + Shure wydaje mi się jednak dość groteskowa...

Szperając po sieci trafiłem na promocje w Audiosystemie, np.:

Antique Sound Lab HB1

Grado SR 325

CENA ZESTAWU: 2.540zł

CENA ZESTAWU PO RABACIE: 2.240zł

Co o tym sądzicie? Cena jak najbardziej do przełknięcia...

Antique Sound Lab HB1 kosztuje normalnie bodaj 1000 PLN, natomiast stare grado 325 ( rozumiem ze bez "i") za 1240,czy ja wiem ,zadna rewelacja/okazja jesli chodzi o cenę.

ps1. tu chyba nie ma co tak po cenach spogladac,masz calkiem sporo kasy na ten sprzet, wiec smiało zacznij słuchac tego co Ci tu powymieniali ludzie z pewnoscia cos podejdzie.

ps2. a tego iRivera sobie odpusc, chyba ze kasy zostanie to czemu nie,mozna bedzie radia posłuchac do poduchy i nie tylko ;")

• 1 miesiąc później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.