Skocz do zawartości
IGNORED

uzytkownicy dvd Denona 1720 prosze o odp

kolunio

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zakupilem niedawno dvd denona 1720 i mam takie male pytanko...

Uzywajac przycisku na DVD sluzacego do sciemniania wyswietlacza (dimmer) czy po wlaczeniu i wylaczeniu odtwarzacza zachowuje Wam sie w pamieci stopien podswietlenia??? Bo ja jak naprzyklad ustawie na brak wyswietlania i zylacze dvd i zalacze to znowu mi sieci na maksa...

W ampli 1906 stopien podswietlenia mam zapamietywany takze nie wiem czy czasem nie reklamowac sprzetu...

Wogole przycisk wlaczajacy dvd porownujac z przyciskiem ampli chodzi calkiem inaczej - tak miekko Smile a i podswietlenie jak sie przyjrzec jest tak jakby inne...

Witaj.

mam "starszego" brata - 1920. Niestety sam przycik nie wystarczy. musisz to zmienic w konfiguracji.

konfiguracja-> inne-> wyswietlanie (lub cos w tym stylu) i tam sa/powinny byc 3 opcje: auto, jasny, przyciemniony.

Oczywiscie po angielsku.Ustawiasz na ktora chcesz i dziala.

Pozdr.

Artur

• 1 rok później...

mam pytanko w sparwie tego odtwarzacza mam stare seriale w Div X nie wyswietlaja sie na pelnym ekranie ; a jak biore ZOOM to znowu obraz jest za duzy. jest jakas rada aby rozciagnac ten obraz w TV.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.