Skocz do zawartości
IGNORED

Totem Mite, Staff, odsluchy, schematy

systex

Rekomendowane odpowiedzi

nawet gra ale na cewce niewiadomych parametrów, kondensator 3,3 mkt i rezystor ceramiczny 2,7ohm. w parze z ta duża bardzo ladnie daje sobie radę. nie slychać żeby sie z niej dźwię wydobywal tylko dokladnie pomiedzy nimi. Nie mam drugiej cewki zeby podlączyć drugą. Po Świetach.

Acoustic, kto się lubi, ten się czubi:)

Widziałem ten głośnik(GDWK) w Scherzo(chyba) Tonsila. Troche "dyskotekowo" wygląda.

Jak byliśmy ostatnio na odsłuchach klonów Mite, to nie rzucał sie za bardzo w oczy.

Może Rafał go "znieczulił", a może Tonsil teraz takie robi, zobaczymy jak przyjadą.

Simonello, spoko, dowaliłbym sie nawet, gdybyś miał Guarnieri Sonusa:)

Miałem kiedyś podobnie(gorzej, moim zdaniem)wyglądajace kolumny.

Polaris300, ech...to były czasy. Pomyśleć, że B&W602 zastrzeliły je dxwiekowo na dzień dobry.

Z 602 wytrzymałem moze z 3 miesiące, potem zmieniłem. Nałóg chyba:)

Pozdrawiam

Te B&W602 to wogóle wiocha na maxa. Front z plastiku, taki "w kratkę".

Podobają mi sie raczej proste formy, albo coś naprawde wyrafinowanego wizualnie np. MBL, Avantgarde, elektrostaty.

Prostota ProAca do mnie trafia, chociaz Sonusy(np. nowe Domus) są bardzo ciekawie zrobione. Widać, że chłopaki mają pomysły wzornicze.

No nic, w najbliższym czasie czekają mnie proste sześciany:)

Zybel, ładne proporcje wyszły.

Możesz określić kiedy będa "na gotowo"?

Ach co to były za czasy też miałem Polarisy 300 (właściwie mam je jeszcze gdzieś ) i zmieściłem je na raz do mojego pierwszego też wspaniałego samochodu - malucha :)

Zapomniałem o B&W, wyższych modelach. Też bardzo fajne. Już rekinowe 1NT wyglądają ciekawie i nie nudzą wyglądem. 705 prostse w formie, ale kto wie czy nie ładniejsze. Cała seria 800. Z wyjątkiem tych największych(trochę przysadziste).

Życzę wszystkim na zająca:)

>lancaster

>Tak bardziej serio, to ten pasek się zdziera, czy zamalowuje?

zeskrobuje się nożykiem z wysuwanym, łamanym ostrzem

nożyk wysuwasz z uchwytu tylko na szerokość metalizowanego paseczka i trzymając prostopadle do powierzchni przejeżdżasz na około głośnika, pozostaje ładna czarna i matowa powierzchnia plastiku.

Sprawdziłem i zrobiłem ;)

lancaster, zybel przekazał mi abym ciebie zapytała w jakich cenach za sztukę są te GDN i GDWK- poniewż bede chciał prawdopodobnie odkupić od niegł te głośniki z ogólengo zamówienia, a nie wiem w jakich cenach

zybel, już znalazłem cenę w wpisach , wezmę te głosniki od ciebie , później napiszę do ciebie maila w tej sprawie,

Lancaster sory za zawracanie głowy, już znalazłem cenę

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.