Skocz do zawartości
IGNORED

[Off Topic] Zagłosujcie na siostrę :)

Kuba

Rekomendowane odpowiedzi

O! widzę, że w moim mieście (Włocławek) jest jakaś audiofilska dusza :)

Xavian XN 250 EVO | Sony TA-N7 | Wiim Pro Plus | AQ Midnight 2 | Sun Audio Reference | Tomanek TAP8

• Redaktorzy

Przeciez przepraszalem... Zreszta jest tak: kiedys zylem w nieswiadomosci. Obecnie, po mniej wiecej roku indoktrynacji, wiem nareszcie: kobieta powinna byc trzy razy szersza od mezczyzny, w miare mozliwosci rowniez nieco wyzsza. Wskazane niskie zawiszenie (w warunkach hielands zapewne ma to swoje zalety). Pryszcze na gorze, dresy na dole. I juz, kobieta idealna. Ale nia martwcie sie, wracam do kraju, i gust mi sie z powrotem odkreci...

źle to mało powiedziane... tragicznie wręcz... są wyjątki oczywiście, ale one nie stanowią reguły... ile razy moja żona próbowała sobie kupić tam jakąs sukienkę (studiowała w Szkocji) to zawsze było za wąsko w biuście i za szeroko w biodrach... no to wyobraź sobie, jak wygląda standardowa brytyjka...

Pzdr

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.