Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie w Krakowie - lista obecności

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc później...

Myślę, że teraz jest za zimno i trzeba poczekać na ocieplenie - taki żart a propos niedawnych upałów:) Kiedy one były... wydaje mi się, że całkiem niedawno...

Żarty na bok. Jestem za!

A jak zamierzacie testować gejklony? Przy użyciu akcesoriów z sexshopu??

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jaki jest przewidywany termin tego odsłuchu , bo jeżeli czas by mi pozwolił udał bym się chętnie z moim nie uruchamianym od ponad roku magnetofonem Yamaha KX 690. To był top model końca lat 90-tych.

podoba mi się pomysł z gramofonem (bo sam nie mam) - może ktoś by mógł dostarczyć. Fajnie by było ustalić jakąś jedną czy dwie płyty tak, żeby były w obu wersjach (vinyl i CD). Sam służę ewentualnie gejklonem:)))))))

Załatwiamy z adamhiend-em odsłuch w firmą która ma nam zaprezentować ustroje akustyczne z "mkotek" ale to dopiero druga połowa Lutego, pytani podstawowe czy umawiać się ? czy chcecie tego posłuchać? To maiało by być u mnie w salonie który jest wybitnie kiepski w akustyce.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Tak wiec mamy dwa decki i gramofon z odpowiednim pre. Teraz pozostaloby ustalic kto moglby sie ewentualnie pojawic i gdzie sie spotkamy.

marko3T - Yamaha KX 690

mentol - gramofon Thorensa plus pre

moja skromna osoba - Akai GX 75mkII

>mentol

spotkania się odbywają raczej prywatnie, a czasem w jakimś salonie audio, więc twoje zaproszenie do siebie jest jak najbardziej na miejscu i dzięki za nie. Czy masz jakieś płyty w obu wersjach: vinyl i CD? Albo masz coś na vinylu takiego co ktoś mógłby mieć na CD? Mam na myśli jakieś w miarę nowe wydania muzyki?

hmmm, w miare nowe wydania

Medeski Martin & Wood, Massive attack, Portishead, Miles Davis, Morcheba, Herbie Hancock, troche starszych wydań, Jarre, Pink Floyd, Ac/Dc, Beatles, Archiwum Polskiego Jazzu i parę innych rzeczy...

podwójnych niestety nie tylko winyle, jakoś nigdy nie sluchałem CD, ale odtwarzacz cd niedlugo będzie i parę płyt pewnie będzie trzeba kupić. Co do miejsca to niestety nie u mnie, nie dlatego że nie chce, ale po prostu się nie da w tym momencie, niedługo pewnie tak. chwilowe niedogodności mieszkaniowe.

z massive mam : Protection, Blue Lines, Mezzanine. morcheba : Charango, portishead : Dummy

pink floyd : dark side of the moon, Piper at the gates of dawn, Delicate Sound of Thunder. Ac/dc : Back in Black

Jarre : Les concerts en chine i oxygen.

Widzę że trzeba będzie wcześniej wszystko organizować :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.