Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie w Krakowie - lista obecności

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

Do Discomaniaca71

Oczywiście, że do Was dołącze nie pozostaje mi nic innego. Od razu bez bicia piszę na odsłuchy czasu mieć nie będę, jestem na potężnych dawkaw lekarstw a Rodzina nie ma pieniędzy ani na szpital ani na pogrzeb. Całą swoją energię poświęcam obecnie na poszukiwanie wykonawcy [-czyni, -ów] swoich upierdliwych kantyczek, otwartą pozostaje kwestja nowego kompozytora

Pozdrawiam

Zbyszek

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Panowie alternatywny watek Korwina rozwija sie w zastraszajacym tepie a u nas cisza. Od kilku miesiecy nie potrafilismy sklecic zadnego odsluchu. Gdzie dawny entuzjazm?

aleśTy niecierpliwy :>

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-29-100008183 1171557522_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ps.Chwilowo jestem w posiadaniu takich oto kolumn jak na załączonym obrazku. Bas 15 ' i 100db.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Na śmierć zapomniałem, strasznie będąc zalatany, a tu jutro debiutuje w Krakowie nowy salon audio pod kierownictwem Patryka, który się usamodzielnił i stawia pierwsze kroki jako niezależny dystrybutor.

Tu macie wszystko:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

W niedzielę wpadłem na giełdę, przy miejscu gdzie bywał Adamhiend jakoś pusto mi się zrobiło, w domu zajrzałem do tego wątku, bo pamiętałem że na początku jest Jego zdjęcie. A tu wpisy Adama bez czarnej ramki. Coś się znowu w tej kwesti zmieniło?

Oj Panowie, Panowie,

Chciałem z tego wątku wynieść najważniejsze dla mnie informacje:

- kiedy najbliższe spotkanie,

- gdzie najbliższe spotkanie,

- czy będzie AA, gipsy i McGyver,

- czy chcecie mnie tam, żółtodzioba,

- co miałbym ewentualnie zabrać na to spotkanie,

ale nieeee, Wy musieliście wpisać tu 100 000 000 wpisów, co by wątek przypadkiem nie był za czytelny, żeby szukając odpowiedzi na powyższe spędzić następne 13 lat na czytaniu go.

:P

pzdr.

- kiedy najbliższe spotkanie,

CHGW

- gdzie najbliższe spotkanie,

CHGW

- czy będzie AA, gipsy i McGyver,

CHGW

- czy chcecie mnie tam, żółtodzioba,

jasne :)

- co miałbym ewentualnie zabrać na to spotkanie,

generalnie nic nie trzeba - chyba, że są spotkania "tematyczne"

josef, czyżby CHGW to ten "tajny" skrót urzędniczy, o którym myślę?

(kurza melodja "ci" krókie mi na klawiaturze nie działa)

co do spotkania - fajnie by było choc częśc z Was poznac osobiście :)

pzdr.

Jędrek

Rozmawiałem z moimi kolegami z Krakowa,jeśli mogę wam zaproponować lokal na spotkania to nowo otwarty sklep audio Chillout studio w Krakowie zaprasza do siebie,kontakt telefoniczny Tomek 510 84 15 74.Zapraszam ja z tego powodu że właściciele nie są zalogowani na forum.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Powiem Wam Panowie ze wkurzyla mnie nieco ta Wasza biernosc.

Bylem dzis wraz z Avaterem i nowym na razie nieformalnym czlonkiem naszej grupy (obecnym w Studio Pro) na odsluchu w Nautilusie zeby odswiezyc stare kontakty. Sluchalismy najnowszego dziela Accuphase: napedu z przetwornikiem DP 800 i DC 801 (25.200 Euro) integry E 213 i kolumn Avantgarde. Wrazenie bardzo pozytywne mimo niewatpliwych ograniczen jakie w tym zestawie dawal E 213.

W zwiazku z tym chcialbym zaprosic w imieniu krakowskiego salonu Nautlilus na odsluch bardzo podobnego zestawu i slawnych tub Avantgarde. Mianowicie: DP 800/DC 801 ale do tego nieco inny wzmak mianowicie najwyzsza obecnie integra Accuphase (modelu nie pamietam - wybaczcie). Odsluch moglby sie odbyc we srode lub czwartek w godzinach popoludniowych (po 17). Dodatkowo chetnych na odsluch zestawu Marka Levinsona z cdkiem No 39 zapraszam w sobote na godz 10.

Wszystko uzgodnione z pracownikami Nautilusa zatem otwieram liste obecnosci.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.