Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie w Krakowie - lista obecności

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

>gosiagreg

Co do Nautilusa to różnie tam bywa. Właściciel jest zawsze miły i życzliwy. Obsługa niestety b.różnie i zleży jak się trafi na ich widzimisię... :) Takie tam zwykłe ce la vie...

Avangard słuchałem kiedyś z lampą i nie było aż tak porywająco jak się spodziewałem. Kolumny wyglądem (i ceną:) robią apetyt na dobry dźwięk. Grają nieźle, może i nawet świetnie. Ale... u mnie gdzieś pozostawiają niedosyt. Może jeszcze trafię na lepszy odsłuch (na tym ostatnim nie byłem, ale rewelacji jak słyszę nie było)

>do tych co byli na odsłuchu:)

Jak grał właściwie ten CD-ek? Bo coś mało impresji na jego temat, a jeśli dobrze zrozumiałem on był gwiazdą odsłuchu?

Od dłuższego czasu obiecuję sobie, że kiedyś zasilę Wasze szeregi i uda mi się przyjść na odsłuch. Wchodzą jednak w grę tylko godziny około południowe - 11.00-16.00. Wiem, że to mało prawdopodobne, ale może kiedyś ...

Na przeciewko Nautilusa jest nowo otwarta kawiarnia o wdzięcznej nazwie "Franz Kawka". Ponoć można tam wypić najlepszą kawę (ściśle ujmując - espresso) w Krakowie.

>mci "Jak grał właściwie ten CD-ek? Bo coś mało impresji na jego temat, a jeśli dobrze zrozumiałem on był gwiazdą odsłuchu?"

być może i był gwiazdą na niebie ale jak go oceniać jak jego blask przesłaniały ciemne, burzowe chmury ;-) ?

niestety nie było nam dane porównać go z innym źródłem - choćby tym Levinsonem co miał być w sobote...

Byłem wczoraj w Nautilusie i niestety, wszystkie trzy Accu 800 są nieobecne. Jeden sprzedany, jeden na testach u p. Pacuły, a kolejny na odsłuchu u jeszcze kogoś innego. Jakiś egzemplarz wróci najwcześniej za tydzień. Możesz Disco z nimi pogadać, bo ja wczoraj nie miałem czasu i tylko zaglądnąłem. Jeżeli chcecie słuchać z innym źródłem, co moim zdaniem jest raczej bez sensu, to mogę ewentualnie podjechać, a jak nie, to się umówimy za tydzień. Disco dogada całą sprawę, bo to jego kumple. Ja znam teraz, po odejściu Patryka, tylko Roberta, a jego wczoraj nie było.

Panie i Panowie, drogi Adminie - wybaczcie moją prywatę ale myślę że 1 malutki prywatny wpis nie zrobi nikomu krzywdy a myślę że wręcz przciwnie.

Do rzeczy - szukam pilnie do współpracy osób z Krakowa :

1. Rzeczoznawca majątkowy z uprawnieniami do wyceny nieruchomości - stała współpraca

2. Specjalista o dobrej znajomości rynku j/w - praca stała

jeszcze raz przepraszam i pzdr

Wojtek2

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.