Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie w Krakowie - lista obecności

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

ciągnijmy słomki - kto wyciągnie najkrótszą temu się na głowę zwali cała ferajna ;)

fakt - miejsce odsłuchu to zawsze NAJWIĘKSZY problem więc jakieś propozycje?

Ja nie lubie się narzucać , powtarzać i wiem że nie lubicie moich "skosów" ale jak zawsze zapraszam....to tak na wszelki wypadek gdyby nie było jakiegoś chętnego bardziej "odpowiedniego" miejsca na spotkanie...:-)

jak się ciągnie słomkę przez "net" ????

:-)

goskagreg,

>jak się ciągnie słomkę przez "net" ????

Hola, na chwilę młodzież samą zostawić i już się bezeceństwa wyprawiają!

Jak będzie nowy Stelmach, to chętnie wystawię w szranki mojego pionierka po przejściach. Jestem bardzo ciekaw, jak wypadnie.

zwolennik łagodności

lenam - a Ty zawsze tylko o jednym ;P

słomka czyli łodygi zbożowej zasuszonej sztuk jeden (tego co Senicz do kolumn napycha)

na upartego mojego klocka (Lenam bez skojarzeń) też wyciągnę na odsłuch

Aaaa, teraz rozumiem. Ja już jestem w wieku, niestety, kiedy metafora słomki zaczyna być na miejscu ;-))

A Twojej, josef, armaty to bardzo chętnie posłucham.

PS. Lampki już kupiłeś? Pewnie o tych dla mnie na zapas nie pamiętałeś, co?

zwolennik łagodności

kurde mam lampki - ale tak się złożyło, że nierozgarnięty ukrainiec trochę namieszał i mam dwie z różnych roczników - jak Ci to nie przeszkadza są Twoje

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

A u mnie stacjonuje najnowsza jescze nie dokończona wersja tuningu moich kolumn. Tymczasowo 2-way. Ale i tak wspaniale grają pomimo braków w basie. Fantastyczne połączenie barwy, przejrzystości i dźwięczności. Krótko mówiac najlepsza sekcja srednio-wysokotonowa jaką znam. Jak dokończe kolumny (za jakiś miesiąc) to robie odsłuch. Może dojdzie do tego jescze wspaniała końcówka DIY mojego dobrego znajomego(zamieszczona na zdjęciu stronę wcześniej) w wersji 100 watowej. To dopiero będzie prawdziwy odsłuch.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Panie i Panowie chcialbym Was powiadomic ze w tym tygodniu bede sie staral o wypozyczenie na odsluchy najnowszej wersji przetwornika pana Andrzeja Stelmacha. Mialem to obiecane juz dawno. W zwiazku z tym bardzo prosze o zdyscyplinowanie i wspolne ustalenie terminu spotkania. Chcialbym ow przetwornik porownac do konstrukcji firmowych i upgradowanych. Czekam na propozycje i liste konkurentow.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

A mialo byc tak pieknie... Niestety uwazana za najnowsza wersja przetwornika pana Andrzeja nie jest juz produkowana. Crystale CS 4390 zostaly wycofane z produkcji. Do premiery nowej wersji zostalo jakies poltora miesiaca. Gdyby McGyver zgodzil sie przywiezc Akai pana Andrzeja - tam jest jakas wersja calkiem prototypowa - moglibysmy zrobic odsluch.

discomaniac71, 16 Mar 2007, 19:45

>A mialo byc tak pieknie... Niestety uwazana za najnowsza wersja przetwornika pana Andrzeja nie jest

>juz produkowana. Crystale CS 4390 zostaly wycofane z produkcji. Do premiery nowej wersji zostalo

>jakies poltora miesiaca. Gdyby McGyver zgodzil sie przywiezc Akai pana Andrzeja - tam jest jakas

>wersja calkiem prototypowa - moglibysmy zrobic odsluch.

Nic straconego. Andrzej opracował już nowy przetwornik na kościach nowej generacji. Prototyp jest u mnie, i gra niezwykle obiecująco. Wszystko to, co w poprzedniej wersji można było uznać za wadę zniknęło bez śladu. Gra to znakomicie. A to tylko prototyp...

Rafał, ten przetwornik gra tak jak lubisz, sądzę że Ci się spodoba.

Rozjaśniony już nie jest. Detaliczny jest nadal, ale detale są podawane z jakąś taką niewymuszoną swobodą, bez nachalności i nie "na twarz". Paradoksalnie, mimo uspokojenia prezentacji, słychać więcej.

Bartosz985, 16 Mar 2007, 16:44

>Może dojdzie do tego jescze wspaniała końcówka DIY mojego

>dobrego znajomego(zamieszczona na zdjęciu stronę wcześniej) w wersji 100 watowej.

U mnie strone wcześniej nie widać żadnej końcówki.

dieses ist dieser Endverstärker

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>gracz

Generalnie to nie ja robiłem te kolumny (obudowe) tylko kupiłem i z czesem przerobiłem. Czarna oklena to tworzywo skóropodobne - coś typu Sonus Faber tylko nie tak miękie. Bordo jest w rzeczywistości ciut ciemniejsze i ma "rowki" - nie jest gładka. Jaka nazwa okleiny - nie wiem - kolumny były dostępne tylko w takim kolorze.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Pozwole sobie skopiowac wiadomosc z PW od malibu:

Rozmawiałem wczoraj z Adamem i wiem że wybiera się do Krakowa w Sobotę tj. 24 marca i jest chętny na jakiś odsłuch.Proponuje zorganizować u mnie.Jeżeli będą chętni to może załatwię te dyfuzory i pułapki basowe.

Pozdrawiam:Artur

Jesli sprawa sie potwierdzi nie wypada nic innego tylko znow otworzyc liste obecnosci.

Malibu, wysłałem do Ciebie kilka dni temu maila na adres znaleziony w Twoim "o mnie" lecz z braku odpowiedzi wnioskuję że nie dotarł. Na jaki adres wysyłać?

Witam wszystkich. W odpowiedzi na PW od discomaniac71, zapraszam na odsłuchy do naszego salonu. Będzie nam bardzo miło gościć wszystkich chętnych. Jeżeli chodzi o organizację jakiegoś odsłuchu, to czekamy na propozycje. Póki co, to w najbliższą sobotę bedzie prezentacja kolumn produkcji Studio 16 Hertz (patrz temat sponsorowany), a 20 i 21.04 odbędzie się prezentacja elektroniki firmy LYNGDORF (cd i wzmacniacz cyfrowy) z kolumnami FOCAL Diva Utopia, oraz NAD'a z serii Masters (też powstanie temat sponsorowany). Jesteśmy otwarci na wszelkie propozycje i sugestie. Pozdrawiamy i zapraszamy do Chillout Studio.

Tomasz Sroka i Patryk Chudy

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Pokaz Studio 16 Hertz odbedzie sie (z tego co wiem) za tydzien czyli 31.03. W zwiazku z tym mam pytanie czy nie da sie zorganizowac czegos na szybko czyli na dziesiejsze popoludnie (np kolo 15, 16). No i co na to koledzy?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.