Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie w Krakowie - lista obecności

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

Gamut powiadacie. A to ciekawie będzie.

Słyszałem w akcji ten odtwarzacz Gamuta w zestawieniu z lampą ASL i integrą NuForca. Niesamowicie płynny dźwięk ale trochę też z własną sygnaturką.

A na Rusznikarskiej pan Robert poleca właśnie cały zestaw Gamuta jako bardzo synergiczny i pokazujący dopiero w całości możliwości komponentów. Nawet kable wchodzą w skład zestawu. Tylko ta cena...

Witam

Robię ten wpis w imieniu Discomaniaca71 który nie ma kontaktu z siecią, dlatego też poprosił mnie o to telefonicznie.

Otóż odsłuchy Gamuta w Studio Pro są zaklepane, pozostaje tylko zdecydować się na termin, poniedziałek czy środa. Proponowana godzina 18:00. Ja ze swej strony optowałbym za środą, gdyż wtedy mógłbym przybyć na spotkanie. W poniedziałek niestety nie będę mógł.

Zatem Panowie, prosimy decydować się czy wolicie poniedziałek czy środę.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Jakos udalo mi sie jednak dostac sie do netu na moment. McGyver dziekuje ze mnie wyreczyles.

Elektronika Gamuta z kolumnami tej firmy zagrala wybornie. Chciabym zebyscie tego posluchali - chcialbym tez skoro zgodzili sie Panowie ze Studio Pro - zeby Adam mogl pokazac swoja konstrukcje na tle glosnikow tak renomowanej firmy. W kolumnach Gamuta siedzi podobno najwyzszy Scan Speak... Moim zdaniem nadaja sie do kazdego typu muzyki tylko ta cena... 30 tys PLN. Milo ze Adam przyjal wyzwanie dlatego optuje za sroda. Pozdrawiam wszystkich.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Zatem dzwonie do pana Roberta ze Studio Pro: odsluch kolumn i zestawu firmy Gamut odbedzie sie we srode o godz 18 na ul Rusznikarskiej 14 w siedzibie Studio Pro. Bardzo prosze o wziecie ze soba turystycznych krzeselek - to nie jest zart. Studio Pro na razie na wyposazeniu ma tylko jedno krzeslo. Sofa dojdzie w niedalekiej przyszlosci. Apeluje tez o wzecie plyt z jak najwiekszym wyborem muzyki. Jako element towarzyszacy i dla porownania beda kolumny McGyvera i sam ich wlasciciel ktory jak widze bardzo powaznie podchodzi do tego co robi.

Jesli chodzi o moje zdanie - jako ze jestem po odsluchu - zestaw Gamuta stanowi bardzo dobra propozycje dla ludzi z zasobnym portfelem. Koszt kolumn to 30.000PLN odtwarzacz kosztuje 15.500PLN. W calosci z kondycjonerem i okablowaniem Fadela testowany zestaw wart jest wg zapewnien pana Roberta ok 90.000PLN.

Brzmienie dosc miekkie (rozmiekczone kablami Fadela) ale na tyle nautralne ze nadaje sie wlasciwie do kazdego typu muzyki. Doskonale wybrzmienia instrumentow i kontrolowana podstawa basowa. Dobra przestrzen i lokalizacja instrumentow. Doskonala czytelnosc. Mimo wszystko jednak nie byl to ten poziom jaki uslyszalem na prezentacji w domu u pana Jaromira Waszczyszyna ale tez cena calego zestawu byla nizsza niz cena wzmacniacza Silver Grand Mono (25.000 Euro).

Poniewaz chce sporzadzic liste obecnosci do srody czekam na Wasze wpisy: kto zglasza swoj udzial w odsluchu. Rozumiem ze olekbiker'a i josefa moge juz zapisac. A zatem kto jeszcze? Pozdrawoam.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Panowie odsluch zaklepany - co wiecej pojawi sie na nim pan Jaromir Waszczyszyn (dzieki uprzejmowci felixa) i bedziemy mogli w ktoras srode posluchac takze jego sprzetu. Pozdrawiam serdecznie

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Piotrek zaangazowales sie w organizacje myslalem ze bedziesz stad sms - wielkie sorry za klopot. W takim razie ja tez nie wiem czy bede - nie dam chyba rady dojechac.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.