Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie w Krakowie - lista obecności

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

Cieszę się, że poraz pierwszy w (krótkiej :)) historii krakowskich spotkań mieliśmy okazję porównywać kolumny w oparciu o tą samą elektronikę. Myślę, że z tego powodu wynikają bardzo podobne opinie uczestników, ja też się pod nimi podpisuję :).

Dziękuję również organizatorom, którzy włożyli sporo wysiłku iczasu w przygotowania, a MG bardzo dziękuję za płytkę :).

Jestem bardzo ciekawy jak Gamut wypadłby w zestwieniu z innymi kolumnami z przedziału cenowego 20 - 30 kPLN, ponieważ pokazał spore możliwości, ale ja też uważam, że kolumny Gamuta były "efekciarskie".

Jeszcze o Gamutach.

Nigdy nie słychałem kolumn z lokalu Studio pro.Mam wrażenie że w tym lokalu sa kłopoty z nisko schodzącym basem, bo przecież najpierw w harpach wsadzili gąbki do otworów bas refleksu, a jak kolumny zaczeły grać to odrazu zostały usunięte.

To takie moje przemyślenia...

Spokojnie, nie spieszmy sie tak. Spotkanie równie dobrze może odbyć sie pod koniec miesiąca (marca) i wolałbym żeby to był łikend. Wiem to ze spotkań wrocławskich. W sobote mało kto pracuje i przyjdzie więcej osób niz w środku tygodnia.

Ja musiałbym być w Krakowie około 12. Z godzine minimum zejdzie na ustawianiu sprzętu i o 14 można by zacząc.

Trzy pary kolumn to bardzo dużo. Będą ludzie, którzy chcieli by dosyć szczegółowo odsłuchać każdej pary.

Myśle, że spotkanie potrwa do jakiejś 21.

Także myśle, że trzeba by sie do tego porządnie przygotować a zwłaszcza przygotować porządny sprzęd do pociągnięcia Enceladusów :)

Ale czy to spotkanie miałoby się odbyc jak poprzednie w Monarchii przy ul. Józefa? Bo tam, jak pamiętam, weekendy nie wchodziły w rachubę :-(

Ale w Krakowie ludzie mają czas i w tygodniu ;-P więc o frekwencję nawet we środę nie ma się co martwić.

zwolennik łagodności

Przykro mi, ale weekend odpada. Chyba, że zaczniemy o ómej rano w niedzielę :). W najbliższą środę nie będzie mnie w Krakowie, najchętniej środa 16.03. I nie wiem, czy do tego czasu będę miał dywan :(. SERDECZNIE NIE POLECAM PRALNI przy PL. WOLNICA.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Lukasz nie kwapi sie z zaprezentowaniem swoich konstrukcji mimo ze sam to zaproponowal - ja nie bede go namawial. Zamierzam natomiast porozmawiac z panem Jaromirem Waszczyszynem. W gre jednak na pewno wejdzie wylacznie jeden z kolejnych tygodni. Jakies inne propozycje?

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Tak. Jestesmy w stalym kontakcie. Bede prowadzil rozmowy ze Studio Pro na temat odsluchu natomiast jutro dzwonie do pana Waszczyszyna w sprawie odsluchu sprzetu Ancient Audio. Moze i lepiej ze dzis nic nie wyszlo - jest przeciez mecz...

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Wreszcie jakies konkrety. Pan Jaromir Waszczyszyn z Ancient Audio to jak wiecie sympatyczny i otwarty czlowiek. Wspolnie ustalilismy ze nasz odsluch - niespodzianka (cos wiem ale nie powiem - mysle ze bedziecie zadowolenie) udbedzie sie u Niego we srode 22.03.2006 roku. Tradycyjnie otwieram wiec liste obecnosci. Jakosc dzwieku gwarantowana.

>Disco

Oczywiście zgłaszam akces.

Ale, ale - jutro nie gramy?! Gdyby Marcin "Monarchista" użyczył nam gościny, można by chyba coś na szybko zaimprowizować. Panowie, do dzieła!

zwolennik łagodności

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Do you remember that tomorrow we have the day called The International Day Of Women? Does your wife know about your tomorrow evening plans? Lenam please be quite honest and tell us...

To ja też tradycyjnie pewnie wpadnę (do ancienta). Macie jakieś linki odn tego sprzętu? Fajnie by było coś poczytać, a nie chce mi się szukać ;P W tym tygodniu ja raczej odpadam bo faktycznie lepiej nie zadzierać z płcią przeciwną ;-)

Może w takim układzie za tydzień zrobić porównanie CD? Stelmach kontra Audiotechnika czyli z cyklu pojedynki nowego ze starym ;) Moze ktos ma jeszcze jakies ciekawe CD (Disco?)? Ja mógłbym wziąć Stelmacha i Strusia. A głośniki to może te dynaudio które były kiedyś u nas? Co prawda tych konkretnych nie słyszałem, ale firma robi chyba solinde głosniki...

Tylko problem jest z pomieszczeniem - w Monarchii wg mnie jest za słaba akustyka żeby wyłapywać niuanse między kompaktami :/ No chyba zeby byla mozliwosc uzyczenia sobie studio pro (i przy okazji posłuchać na jakichś tamtejszych paczkach?), albo jeszcze gdzie indziej?

Nie traktuje powaznie ludzi "slyszacych" brzmienie kabli USB...

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Moze namowimy malibu na Kefy??? Nie mam niestety linkow poniewaz nowe produkty pana Waszczyszyna nie zostaly jeszcze wdrozone do produkcji - bedziemy pierwsi:):):) Jesli bedzie wiecej niz 15 - 20 osob ustalamy 22.03 dwa terminy: o dwoch roznych porach. Pozdrawiam.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.