Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie w Krakowie - lista obecności

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

nie zapał ojej ale forum kicha - przynajmniej teraz działa.... (ciekawe na jak długo)

ja się piszę na sobote - w tygodniu na 90% nie dam rady (chyba, że mają otwarte przynajmniej do 19-stej)

Niestety tak jak już pisałem sobota odpada , więc się nawet nie odzywałem.Jeżeli środek tygodnia to ja chętnie się zjawię.

Jak już pisałem wcześniej jedna z firm chce nam zaprezentować swoje ustroje akustyczne,czy podejmować rozmowy na ten temat? czy będą chętni?

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Jutro musze potwierdzic telefonicznie odsluch i z tego co widze nie zrobie tego bo chetnych brak. Skonczy sie to pewnie tak ze nie bedzie mi sie chcialo czegokolwiek nagrywac.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Krotka informacja: jesli jutro do 12 nie zgromadzi sie odpowiednia liczba chetnych (minimum 3 osoby) odwoluje cala zabawe. W sobote Levinsona posluchamy w waskim gronie.

Disco - ja bym chętnie wpadł w środę, ale niewcześniej jak o 18-tej więc pytanie czy to ma sens? Do której można tam gościć?

Tak więc prędzej w sobotę chyba...

Nie traktuje powaznie ludzi "slyszacych" brzmienie kabli USB...

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Nie ma zadnych warunkow. Wystarczy zadeklarowac chec uczestnictwa i stawic sie o umowionej godzinie. Odsluch jest umowiony w Nautilisie i jest o tyle atrakcyjny ze naped i DAC Accuphase bedzie u nas krotko. Poza tym nadarza sie okazja zeby posluchac tub Avangarde. Uwazam ze naprawde warto.

Davis czy mam Cie zapisac na liste? Dokladna godzine ustalimy jutro.

discomaniac71, 24 Lut 2007, 18:21

>Sluchalismy najnowszego dziela

>Accuphase: napedu z przetwornikiem DP 800 i DC 801 (25.200 Euro)

Disco, mam prośbę - mógłbyś powiedzieć ile to byłoby DM w trzecim kwartale 1983;-)

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Panowie odsluch zostal umowiony na piatek. Jutro maja robienie zdjec do folderow a ja caly czwartek siedze w radiu wiec odpada. Piatek 18. Otwieram wiec nowa liste.

Szkoda że środa nie wypaliła - to chyba najlepszy termin na takie spotkania, zresztą już się sprawdzał w przeszłości... piątek i weekend to większość ma zajęty :(

Nie traktuje powaznie ludzi "slyszacych" brzmienie kabli USB...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.