Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie w Krakowie - lista obecności

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

Zgadza się, trochę się rozpędziłem z tą najbliższą sobotą, ale pisałem poznym wieczorem, z resztą to już była sobota :) i stąd ta nieścisłość. Dzisiaj będzie ciężko, bo nie spodziewałem się tak szybkiej reakcji i zaplanowałem sobie weekend. Natomiast możemy coś zorganizować w tygodniu, jeżeli są takie chęci, a jak nie, to następna sobota po prezentacji kolumn, tj. 07.04.

discomaniac71, 16 Mar 2007, 20:36

>Adam czyli nie jest juz taki jasny i detaliczny? Czy pan Andrzej podal juz jego cene?

Hmmm... to ciekawe bo ten u mnie gra raczej ciepło (może nawet zbyt) i na pewno nie jest jasny... chętnie bym posłuchał tego prototypu.

Nie traktuje powaznie ludzi "slyszacych" brzmienie kabli USB...

Nie ma problemu, może być środa. Pytanie tylko czego odsłuch mamy zorganizować, bo czasu jest niewiele, wiec wchodzi w gre tylko to, co mamy obecnie na sklepie.

Panowie, tak jak pisałem, nie ma problemu z organizacją odsłuchu. My wyszliśmy z propozycją i liczyliśmy, że ktoś się z nami skontaktuje i uzgodni szczegóły. Z pełnym szacunkiem dla Was, ale nie jestesmy w stanie śledzić non-stop forum i szukać indywidualnych danych do forumowiczów i się z nimi kontaktować. Propozycja jest jak najbardziej aktualna, chętnie udostępnimy nasz salon do odsłuchów, natomiast dogranie szczegułów i kontakt z nami w tej sprawie leży już po Waszej stronie. Jeśli chodzi o nasze prezentacje, to obwieszczamy je ogólnie. Jest zapowiedziana prezentacja Studio 16 Hertz, a w kwietniu LYNGDORF, NAD i FOCAL. Pozdrawiam i zapraszam.

Jeśli chodzi o propozycje, to mogą to być m.in. następujące marki: Advance Acoustic, Music Hall, Xindak, Focal, Davis, Marker Audio, Paradigm, Acoustic Energy, Acoustic Quality, Definitive Technology, Hotline, Audionova. www.chilloutstudio.pl - tu jest mapka dojazdu i kontakt do nas.

Dziś byłem u chłopaków - napisze krótko: pasja+zaangażowanie.

Myślę Disco że przesadziłeś troszkę z tym "prezesostwem" - "...Chillout Studio prosimy o propozycje klockow i umawiamy sie na odsluch. Prosze w tej sprawie o telefon..." ale co tam - każdy ma lepsze i gorsze dni :)

Ja chętnie posłucham Avance Ac. i Music Hall i Marker Audio - przyniosę ulubione płytki :)

Nie nie - dobrze sobie radzisz :) Chodziło mi tylko o to sformułowanie " proszę w tej sprawie o telefon " - zabrzmiało to troszkę dziwnie..

Tylko o to chodziło :)

Pzdr

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

MusicFinder nie przypominam sobie zebys byl obecny na naszych odsluchach ale musisz wiedziec ze w sprawie odsluchu zwyczajowo organizatorzy do mnie dzwonia - tak bylo z Sound&Line, Ancient Audio i wieloma innymi. Tak sie utarlo po prostu.

discomaniac71, 27 Mar 2007, 20:52

>MusicFinder nie przypominam sobie zebys byl obecny na naszych odsluchach ale musisz wiedziec ze w

>sprawie odsluchu zwyczajowo organizatorzy do mnie dzwonia - tak bylo z Sound&Line, Ancient Audio i

>wieloma innymi. Tak sie utarlo po prostu.

- Proszę Pani a czym się zajmuje Disco?

- Marysiu!!! Disco jest z zawodu dyrektorem;-)

A CS nie wie że się do disco dzwoni i prosi o akceptację listy odsłuchiwanych klocków.

no i najważniejsze - kto bierze aparat ;-) ?

sorry - nie mogłem się powstrzymać :)

najlepiej jak chłopacy z CS sami zaprezentują coś co ich zdaniem brzmi dobrze (w końcu siedzą w temacie i wiedzą co z czym gra)

Przepraszam, że tak późno, tak to właśnie jest z tym czasem, ale stwierdziłem, że im prędzej się odezwę, biorąc pod uwagę, że czasu jest mało, tym lepiej. Proponuję Panowie spotkanie jutro o godz. 17.30 - 18.00, biorąc pod uwagę, że napewno nie wszyscy przyjdą punktualnie o jednej godzinie. Proponuję posłuchać Advance Acoustic MCD-203mkII z MAP-407, bo to świeży temat i pewnie niewielu z Was miało okazję go posłuchać. Warto też podłączyć Music Hall'a. Co do kolumienek, to ciekawie brzmią Marker Audio, też pewnie mało komu znane. Rezta wyjdzie "w praniu". Pokombinujemy z kilkoma zestawieniami, pobawimy się. Nie musimy określać sztywnego planu wieczoru. Myślę, że taka opcja będzie wszystkim pasować. Co Wy na to?

P.S. Mile widziane własne płytki, może jakieś kabelki...

-->Chillout Studio

Późno? Niedługo już będzie wcześnie. Wcześnie rano. Widzę że obaj lubimy prowadzić nocny tryb życia.

Z wampirycznym pozdrowieniem

Mac

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.