Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie w Krakowie - lista obecności

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

>Rafaell może podejść posłuchać ale nie całe forum.Tak się umawialiśmy.

OK, przecież i tak nikt nie przyjdzie. Ale na wszelki wypadek do wszystkich poza Rafaellem - macie nie przychodzić.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Walery przytaczam Ci pewien moj wpis (a bylo ich wiecej) o zenujacej obsludze w krakowskim Top Hifi:

discomaniac71

o mnie | ignoruj | PW

stat: 1162 / 5100 / 24

12 Wrz 2005, 15:19

No tak nie tylko brak kultury i totalny tumiwisizm (Krakow - bylem na odsluchach z Avatarem) ale tez brak umiejetnosci pisania w rodzimym jezyku czyli tzw niedouczenie ( tym "informacją"). Widac jaki pan taki kram - jaka centrala w Wawie taki Krakow. Zenada!!!

Watek do ktorego podajesz link powstal po tym jak razu pewnego zostalem (o dziwo) milo obsluzony na Chodkiewicza w Krakowie. Od tamtego czasu nie pojawilem sie tam i nie wiem czy bede mial okazje bo jakos oferta Top HiFi do mnie nie trafia. Poza tym z tego co wiem to byla jednorazowa zmiana. Zarowno Nautilusa jak i Chillout Studio porownywalem z punktu widzenia jakosci obslugi kleinta do tego Top HiFi z wpisu powyzej.

Nie maja sensu Twoje zlosliwosci ale widac sprawiaja Ci przyjemnosc.

Faktycznie leży u mnie sprzęt ,a ja nawet nie mam auta żeby podrzucić Rafałowi, w Sobotę może ktoś powiezie do Rafała rano .Ja chętnie bym wszystkich gościł, ale u mnie robią poddasze i nawet sam nie mam kiedy słuchać bo ciągle się tłuką.

A jeszcze: malibu, jak masz kłopot z transportem, to ja mogą jakoś podskoczyć po tego Stelmaszka do Ciebie. Chciałbym posłuchać, jak go łoi mój Pionek :-))

zwolennik łagodności

IGNAC, Lenamem się nie przejmuj, ma modyfikowane CD Pioneera, i łudzi się że da popalić najnowszemu przetwornikowi Andrzeja Stelmacha. Ja na jego miejscu bym na to nie liczył.

A kto mówi, że na to liczę? Napisałem wyraźnie, że "chciałbym posłuchać..." - kto by nie chciał? Chcieć a móc - stary problem, co nie? Choć z drugiej strony przetwornik Stelmacha to też żadne cudo, ot, przyzwoite, dość przeciętne brzmienie. Oby nowa konstrukcja była godna naszych oczekiwań.

Mam nadzieję, że nasze ostatnie igrce nie dotknęły Cię, Adam, co? Ignac już poczuł bluesa.

zwolennik łagodności

Od jakiegoś czasu odnoszę wrażenie że że dokonujesz wpisów w stanie permanentnego upojenia alkoholowego, bo ich poziom się bardzo wyraźnie obniżył. W mniemaniu tym utwierdza mnie fakt że nawet nie pamiętasz co napisałeś przed chwilą:

lenam, 19 Kwi 2007, 15:44

>A jeszcze: malibu, jak masz kłopot z transportem, to ja mogą jakoś podskoczyć po tego Stelmaszka do

>Ciebie. Chciałbym posłuchać, jak go łoi mój Pionek :-))

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-3550-100003765 1176994733_thumb.gif

post-3550-100003766 1176994733_thumb.gif

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wiesz co, Kolego szanowny, to że ktoś sobie żartuje z Twojego sposobu na życie, w żadnym wypadku nie upoważnia Cię do prób impertynenckiego obrażania. Ale rozumiem, że dobry humor kojarzy Ci się tylko z chlaniem, OK.

Na marginesie: gdybyś na chwilę odsunął emocje roztrzęsionego ego, przeczytałbyś w tryumfalnie cytowanym passusie właśnie dokładnie to, co przed chwilą napisałem: CHCIAŁBYM POSŁUCHAĆ - czyli byłoby fajnie, GDYBY się tak stało. Mam nadzieję, że z wersalikami pójdzie Ci łatwiej.

PS Nie masz się co irytować, Ignacy jest i tak Twój.

zwolennik łagodności

Wiesz co Lenam? Właśnie zaprezentowałeś mentalność Kalego.

Tzn. jak Kali żartować z kogoś, to być do śmiechu.

Ale jak ktoś żartować z Kalego, to być impertynenckie obrażanie.

Emotikony Ci trzeba powiększyć żebyś zdołał je dostrzec?

Czy to, co nazywasz "dobrym humorem" kojarzy Ci się z niewybrednym natrząsaniem się z kogoś?

A czytać potrafię. Tyle że czytam całe zdania, a nie tylko ich wybrane, wyrwane z kontekstu fragmenty. Istotnie napisałeś że chciałbyś posłuchać. Chciałbyś posłuchać JAK GO ŁOI TWÓJ PIONEK.

Sugeruję zatem ochłonąć i TRZEŹWO spojrzeć na to co i jak zostało napisane.

P.S.

Nie obrażam się, tylko robię sobie jaja.

A IGNAC nie jest ani mój, ani niczyj, tylko swój własny.

McGyver, Grafton tez byl tworem dobrego humoru? :D ach ja niedomyslny... no, ale piszac Graftonem nie dodawales emotikon! na drugi raz nie dawaj takich utrudnien!

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

foxbat gówniarzu, milcz kiedy dorośli dyskutują.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

McGyver, czyli nie masz nic wspolnego z Graftonem, batem na konkurencje, naganiaczem? o cie... ale sie mylilem... co ja teraz zrobie... ojojojoj...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Nie wiem, co masz na myśli, pisząc o niewybrednym natrząsaniu się z kogoś. Chodzi Ci o Ignacowy blog? Daj spokój, nie bądź taka piczka-zasadniczka.

O słówka spierał się nie będę, bo to małostkowe. Dobrze wiemy, co Cię wkurzyło, i nadal uważam, że to nie był powód, aby komuś imputować pijaństwo.

Jest mi natomiast bardzo miło, że ktoś tak niepospolity jak Ty z uwagą śledzi moje zamroczone wpisy. Dziekuję.

zwolennik łagodności

lenam, 19 Kwi 2007, 19:11

>Dobrze wiemy, co Cię wkurzyło, i nadal uważam, że

>to nie był powód, aby komuś imputować pijaństwo.

Otóż nie, kolego szanowny, nie wiemy co mnie wkurzyło, bo nic takiego nie nastąpiło. Zacząłem sobie jaja robić tak samo jak Ty, na co Ty zareagowałeś wkurzeniem. Ty, nie ja. Nie wykręcaj więc kota ogonem, tylko przyznaj że nie zwróciłeś uwagi na emotikony. (czy powodem owej osłabionej ostrości widzenia było zamroczenie alkoholowe czy nie, nie będę już wnikał;-)))

Skoro uwaga żartem rzucona spowodowała tak nerwową reakcję, to już doprawdy nie wiem co o tym sądzić

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"I śmiech niekiedy może być nauką, Kiedy się z przywar nie z osób natrząsa, I żart dowcipną przyprawiony sztuką Zbawienny kiedy sczypie a nie kąsa".

Trochę wstyd, żebym akurat Tobie o tym przypominał.

Dodanie emotikonów do ordynarnej wycieczki ad personam nie stanowi żadnego usprawiedliwienia. Przecież gdybym tu napisał "Ty chuju złamany", to żadne dodane poniżej pajacujące buźki nikogo nie rozbawią, no nie?

zwolennik łagodności

Lenam, każdym kolejnym wpisem potwierdzasz to, co już raz napisałem, mentalność Kalego.

Uważasz że Tobie wolno robić sobie jaja na temat innych osób, natomiast gdy inni zaczynają sobie jaja robić na Twój temat nazywasz to ordynarnymi wycieczkami ad personam. Wobec tego przytoczę jeszcze raz to, co Cię tak bardzo zbulwersowało: "Od jakiegoś czasu odnoszę wrażenie że że dokonujesz wpisów w stanie permanentnego upojenia alkoholowego, bo ich poziom się bardzo wyraźnie obniżył. W mniemaniu tym utwierdza mnie fakt że nawet nie pamiętasz co napisałeś przed chwilą"

Jeżeli widzisz w tym wpisie jakieś wycieczki ad personam, i jeszcze do tego ordynarne, to chyba jest to dla Ciebie temat drażliwy, co?

Sorry, ale nie chce mi się ciągnąć tego sporu, miało być śmiesznie, a zrobiło się męcząco i nudno. Idę wypić szklaneczkę szkockiej, wypiję za Twój zdrowy rozsądek.

McGyver, 19 Kwi 2007, 19:52

>Lenam, każdym kolejnym wpisem potwierdzasz to, co już raz napisałem, mentalność Kalego.

>Uważasz że Tobie wolno robić sobie jaja na temat innych osób, natomiast gdy inni zaczynają sobie

>jaja robić na Twój temat nazywasz to ordynarnymi wycieczkami ad personam.

Sluchaj, a to co pisales ponizej jako Grafton to jaja czy wycieczka personalna? Wiec przestan pieprzyc o moralnosci kalego, bo w twoich "ustach" brzmi to smiesznie....

>grafton 31 Mar 2006, 21:54

>Poczekać? Może i warto. Ale jak się zapatrywać na nieodbieranie telefonów i nieodpisywanie na maile? To szarpie nerwy. Był tu na forum już taki, co brał >pieniądze i nieodbierał telefonów, nick darkul. Ci co Łukaszowi dali swoje pieniądze niech się modlą żeby historia się nie powtórzyła.

Eeee chyba jednak to sa jaja, ale ktos te twoje piekne emotikony ukradl! pewnie jakis zlosnik mojego pokroju!

foxbat, mówiłem ci już że gówniarze milczą kiedy dorośli dyskutują.

I naucz się czytać. Pisałem o MENTALNOŚCI Kalego, nie o moralności.

Chyba że przeczytałeś poprawnie, ale celowo przekręcasz? W takim razie jak ma sie twoja moralność?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.