Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie w Krakowie - lista obecności

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie (i pani), wracając do tematu to jak z tym odsłuchem nowego Stelmaszka? Można by go posłuchać choćby u mnie, moge nawet po niego skoczyć, daleko nie mam. Z tym że pasowałaby mi sobota raczej przed południem... co Wy na to? Można by porównać v1 do v2.

PS: A jak wiadomo i tak wygrałby pionek :)

Nie traktuje powaznie ludzi "slyszacych" brzmienie kabli USB...

McGyver, moja moralnosc ma sie dobrze, a co z twoja? moze zapytamy sie Graftona?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Gość rochu

(Konto usunięte)

Proponuje od 16 w góre, jak komu pasuje tak przyjedzie.

Mogę zrobic kurs do Krakowa na Salwator i zabrac 3 osoby, mogę też umówic się na stacji benzynowej w Kryspinowie aby popilotować żeby łatwiej było dojechać.

Ja bardzo chętnie wpadnę do Chillout Studio przecież to taki przyjazny i otwarty sklep aż grzech ich nie odwiedzic.

Co do jutra to chętnie zrobie sobie wycieczkę na moim dwukółcu. Rochu jak daleko mieszkasz od Kryspinowa? Możesz podesłac mi dokładny adres na PW?

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Zdaje sie ze nie bedzie nam dane odsluchiwac jutro Stelmacha. Malibu jakos nie ma czasu podrzucic go do mnie a niedlugo pan Andrzej bedzie go potrzebowal. Zatem coz... Pewnie odlozymy spotkanie u rocha.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Panowie mam do Was ogromna prosbe. Na odsluch chcialby jechac moj ojciec a czeka na operacje bioder i chodzi o kulach. Do Nautilusa wzial go malibu - moze znajdzie sie chetny ktory zabierze go do Cholezyna? Ten wpis w Jego imieniu. Bardzo mnie o to prosil.

>>discomaniak

Napisałeś - "Najslabiej zagraly glosniki Focala choc maja ogromny potencjal ale uwazam ze brzmieniowo nie pasuja do nowego wzmaka z serii Masters." Jaka cecha brzmienia tego zestawu była Twoim zdaniem najsłabsza? Pytam bo w jednym z innych wątków połączenie Electry 1027Be z NAD'ami uważane jest przez niektórych za optymalne. MNniejsze Electry w wielu aspektach brzmienia powinny przypominać swoje większe "siostry". Dzisiaj słuchałem w TacTa z Focalami Diva Utopia Be i brzmienie skrzypiec "cięło metalem" uszy. Ogólnie bardzo specyficzne brzmienie będące zaprzeczeniem analogowych klimatów. Mnie się nie podobało i jestem zaskoczony bo powszechna prasowa opinia dotycząca najnowszych produktów Focala mówi o jedwabistej, gładkiej górze. Jak Ty (lub inni słuchający małych Electr) oceniasz ich brzmienie?

foxbat, jestes gupi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-14527-100003659 1177175607_thumb.gif

post-14527-100003660 1177175607_thumb.gif

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

w pracy nie ale mam co innego co roboty :/

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

lenam, czepiasz się ad personam.

Ukryta Zawartość

post-3044-100003656 1177176082_thumb.gif

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.